Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 5-6-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Αυτές οι Τροφές Μοιάζουν με Όργανα του Ανθρώπινου Σώματος! Μάθετε το Λόγο και Κάντε τη Σύνδεση!

http://share24.gr/wp-content/uploads/2016/06/aftes-i-trofes-miazoun-me-organa-tou-anthropinou-somatos-mathete-to-logo-ke-kante-ti-syndesi.jpg
Μερικές φορές είναι δύσκολο να θυμάστε συνεχώς τι πρέπει να τρώτε και ποιες τροφές θεραπεύουν ή ενδυναμώνουν συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας. Ευτυχώς, ορισμένα τρόφιμα μοιάζουν τόσο πολύ με τα μέρη του σώματος, που βοηθούν και σας διευκολύνουν να απομνημονεύετε τις ωφέλιμες ιδιότητές τους.

Βιονικό φύλλο μετατρέπει το φως του ήλιου σε «καθαρά» υγρά καύσιμα!


Βιονικό φύλλο μετατρέπει το φως του ήλιου σε «καθαρά» υγρά καύσιμα!

Ίσως στο μέλλον δεν χρειάζεται πια να κάνουμε τόσες γεωτρήσεις στα έγκατα της Γης για να ξετρυπώσουμε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και άλλους ενεργειακούς πόρους. Ούτε να καλλιεργούμε τεράστιες εκτάσεις ενεργειακών φυτών που προορίζονται για βιοκαύσιμα και οι οποίες ανταγωνίζονται τις καλλιέργειες για τρόφιμα. 

Στο Σφυρί Των Ξένων Για 99 Χρονια Ξενία, Μαρίνες, Παραλίες.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjE3JjxuDgJb9cWDToVd3TGxbmU4T8gTSO8gophg46DmiUsXgFJQGvz6OuOKmLl1UZpMh9LziqY-w80Ve04Xd8GhVIxoWWzrtFfLAAw0G5AOcwLjNm45pETI80HJwMOSA9veDrlhMUb9zA/s640/%25CE%258C%25CE%25BB%25CE%25B1+%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF+%25CF%2583%25CF%2586%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25AF.jpg
Η τουριστική χώρα, που φιλοδοξεί να φιλοξενεί 30.000.000 τουρίστες το χρόνο, επί 12 μήνες, ανίκανη να εκμεταλλευτεί τους οικονομικούς θησαυρούς της τους ενέταξε χτες με τροπολογία στη Βουλή στο νέο υπερταμείο για πώληση. Ανάμεσά τους, 31 Ξενία!

Αυτά είναι τα 10 κρυφά συμπτώματα διαβήτη που πρέπει να προσέξετε...

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τον διαβήτη
Πάρτε για παράδειγμα την Αμερική. Σύμφωνα με την Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία, 29,1 εκ. Αμερικανοί είχαν διαβήτη το 2012. ‘Όμως, από αυτά τα 29.100.000, μόνο 21 εκατομμύρια γνώριζαν ότι είχαν. Ένα συγκλονιστικό 8,1 εκατομμύρια άνθρωποι δεν γνώριζαν την κατάστασή τους.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε το σώμα μας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και να έχουμε την προσοχή μας για τυχόν παράξενα συμπτώματα που μας ειδοποιούν πως κάτι δεν πάει καλά. Αλλά βλέποντας πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που αγνοούν για τον διαβήτη που έχουν, καλά θα ήταν να γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι τα συμπτώματα αυτής της ύπουλης ασθένειας.

Τα μηδενικά των Βαλκανίων

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Τις ώρες των μεγάλων κρίσεων, όπως είναι οι πόλεμοι ή καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα, οι λαοί δίνουν εξετάσεις ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Άλλοι παίρνουν «άριστα», άλλοι «μηδέν».

Το 1940, για παράδειγμα, δείξαμε την ταυτότητά μας την εθνική και βρέθηκε εντάξει. Ο ελληνικός λαός δοκιμάστηκε «εν πυρί, ως χρυσός εν χωνευτηρίω» και αποδείχτηκε ατόφιος και γνήσιος. Νικήσαμε τις στρατιές των Ιταλών, αντισταθήκαμε στις γερμανικές ορδές, παραδίδοντας μαθήματα φιλοπατρίας, ηρωϊσμού και αξιοπρέπειας, την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι λαοί της Ευρώπης σήκωναν οι άντρες τα χέρια και οι γυναίκες τους τα πόδια, όταν αντίκριζαν Γερμανούς στρατιώτες.

Όλες οι κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε ένα βίντεο 1:30 λεπτού

Ήταν το 336 π.Χ όταν μετά τη δολοφονία του Φίλιππου, ο Αλέξανδρος ο οποίος ήταν μονάχα 20 ετών έγινε Βασιλιάς της Μακεδονίας. Δυο χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 334 π.Χ ξεκίνησε την εκστρατεία του στην Περσία.

Ο Αλέξανδρος έφθασε στο Γόρδιο κατά τον μήνα Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 333 π.Χ. και παρέμεινε εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, για να αναπαύσει τη μοίρα του στρατού που κόπιασε ιδιαίτερα μαζί του, στην Πισιδία.

Παραμύθια της γιαγιάς



    Όταν ήμουν μικρός κι έλεγα ψέματα, η γιαγιά μου απαντούσε: “Άσε αυτά τα κομμουνιστικά”. Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είχε συνδέσει, ταυτίσει το ψέμα με την Αριστερά, μου φαινόταν ακατανόητο. Μπα, έλεγα, η γιαγιά θα έχει προκατάληψη, υπερβάλλει, θα είναι φανατική. Μπα, έλεγα, το παρακάνει, είναι απόλυτη.
    Μέχρι που ήρθε η σημερινή κυβέρνηση.
    Η γιαγιά είχε ζήσει τον εμφύλιο και είχε καταλάβει μερικά πράγματα. Εμείς είχαμε βοσκήσει όλο το μεταπολιτευτικό αριστερό γκαζόν και έπρεπε να ’ρθει η οδυνηρή πραγματικότητα, για να μας διδάξει και να απομυθοποιήσει την πολύχρονη προπαγάνδα.

Με παρέμβαση εισαγγελέα χειρουργήθηκε ασθενής καταγγέλλουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ



Εξηγήσεις ζητούν δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και η Εύη Χριστοφιλοπούλου, με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας για ένα σοβαρό περιστατικό στο νοσοκομείο ''Αττικόν''.
Σύμφωνα με τους δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, την Τετάρτη 1 Ιουνίου ηλικιωμένος ασθενής χειρουργήθηκε ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση εξαιτίας της άρνησης των αναισθησιολόγων να κάνουν βραδινή εφημερία.

Αττικό Μετρό Α.Ε.: Διοικητικό Συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη και επίσκεψη στα εργοτάξια του έργου

Συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη και επίσκεψη στο έργο πραγματοποίησε χθες και σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικό Μετρό Α.Ε..

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συζητήθηκαν και επιλύθηκαν τρέχοντα ζητήματα σχετικά με το έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο έργο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αττικό Μετρό Α.Ε. επισκέφθηκαν εργοτάξια της βασικής γραμμής και της επέκτασης προς την Καλαμαριά, καθώς και τα αρχαιολογικά ευρήματα του σταθμού Βενιζέλου

Μέχρι πότε, λέτε, θα πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ...; (Ρε, τους ψεύτες Συριζαίους και τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ...!!!)

Τα «ψιλά γράμματα» του νέου αναπτυξιακού νόμου προβλέπουν έσοδα από τον φόρο επί των ακινήτων -που θα τον αντικαθιστούσε ο ΣΥΡΙΖΑ "το αργότερο μέχρι του χρόνου"- για μια 
15ετία ακόμη.
Όπως γράφει το newmoney.gr, η κυβέρνηση «κάνει γαργάρα» τις όποιες προεκλογικές εξαγγελίες για κατάργηση του «άδικου» φόρου, του περιβόητου πλέον ΕΝΦΙΑ και αντί της άρσης του μέσα στην επόμενη χρονιά, ή έστω της αντικατάστασής του με κάποιον άλλο φόρο ή τέλος, προχωρά ακάθεκτη στην παγίωσή του και μάλιστα σε ορίζοντα άνω της 15ετίας!

Πήρε πτυχίο στα 79 (!) κι αποθεώθηκε στο «Παλαί ντε Σπορ» του ΑΠΘ



Πως τελικά τα φέρνει η ζωή… Το απωθημένο ποτέ δεν ξεριζώνεται μέσα από την καρδιά ενός ανθρώπου. Οταν θέλεις να κάνεις κάτι κι οι συνθήκες (πάσης φύσεως) δεν το επιτρέπουν, τότε θα βρεις τον τρόπο να κλείσεις έναν κύκλο και να οδηγηθείς στην αφετηρία της ζωής σου, με στόχο να βιώσεις το όνειρο που πάντα είχες μέσα στο μυαλό και στην ψυχή σου.

Με χιλιάδες τίτλους και...ηλιόλουστο καιρό άνοιξε τις πύλες του το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης



Τις πύλες του για το κοινό άνοιξε σήμερα για 35η συνεχόμενη χρονιά, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στη νέα παραλία, από το άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου μέχρι το άγαλμα Κ. Καραμανλή. 
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις νέων βιβλίων και εκδηλώσεις, ενώ θα παρευρεθούν πολλοί συγγραφείς.

Κλείδωσαν οι αλλαγές στα «Αρχαία».

  • Ο Φίλης ενημέρωσε την ΟΛΜΕ.

Για τις αλλαγές που θα προωθήσει για τα γυμνάσια, μέσα στο καλοκαίρι, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ενημέρωσε το ΔΣ της ΟΛΜΕ, ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Φίλης, νωρίτερα σήμερα... Παρασκευή.

Μετά το πέρας της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις, ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία,

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/6/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.