Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 3-6-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας περιμένουμε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.

Τι είναι τα λεοντόψαρα που εμφανίστηκαν στη Ρόδο


Τι είναι τα λεοντόψαρα που εμφανίστηκαν στη Ρόδο

Ενημερωτική ανακοίνωση για τα λεοντόψαρα που έχουν αλιευθεί τους τελευταίους μήνες στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου, εξέδωσε ο Υδροβιολογικός Σταθμός Ρόδου του Ελληνικού Κέντρου θαλάσσιων ερευνών

Το ξενικό λεονταρόψαρο Pterois miles (λεοντόψαρο, devil firefish, common lionfish) πρωτοεμφανίστηκε στο Αιγαίο,

Η δουλειά με μισθό 250.000 ευρώ και 3 μήνες διακοπές που δεν θέλει κανείς

Πραγματικά μοιάζει απίστευτο: Υπάρχει μια – φαινομενικά τέλεια – δουλειά, που εξασφαλίζει υψηλό εισόδημα και τρεις ολόκληρους μήνες διακοπές τον χρόνο, που κανείς δεν θέλει να κάνει. Βρίσκεται μάλιστα σε ένα ειδυλλιακό μέρος της Νέας Ζηλανδίας.


Οι προϋποθέσεις

Ουρές και ένταση για λίγα τρόφιμα στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ


Ουρές και ένταση για λίγα τρόφιμα στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου 4.000 άποροι δημότες στη Θεσσαλονίκη έδωσαν μάχη για να πάρουν μερικά τρόφιμα που μοιράστηκαν δωρεάν.
Η καθυστέρηση και η ζέστη προκάλεσαν ένταση, με τους ανθρώπους που έχασαν τα εισοδήματα τους να δηλώνουν αγανακτισμένοι.
Δείτε το βίντεο του STAR

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Ν.Τ.Π : ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWoH7T2tYOrIegXGitdopyGURvcbVo3UwOj9mSubDtwbKDI-kEKKwFqyohv10D8v4T551fqosCgZ3Pi9juwZu3jacPIbQfWWFnCck5bBuF5X_vsOSE5uygOSse9obzvQwg8f8XOfUVWkM/s640/%25CF%2583%25CF%2581%25CE%25B3%25CF%2584%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25B2.jpg

Τέρμα ο Διάλογος και οι διαλογισμοί. Το πόρισμα το παραδώσαμε, εκατό + φίλες και φίλοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, αν εφαρμοστούν θα έρθει το πάνω κάτω. Σήμερα πάμε θάλασσα! Θα μουλιάσουμε στο νερό, θα γίνουμε ένα με αυτό, θα αφήσουμε τις κακές σκέψεις σαν φυσσαλίδες να εξαφανιστούν στην επιφάνεια!

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Πάνω από εκατό χρόνια θα ζουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής έρευνας - τεχνολογίας και της εφαρμογής τους στην καθημερινή ζωή.

Αυτό τόνισε ο κ Διονύσιος Φ. Κόκκινος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Επίτιμος Διευθυντής και Eπιστημονικός Συνεργάτης Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και Διευθυντής Τομέως Καρδιάς – Αγγείων στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών μιλώντας σε διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας με θέμα «Η μεταφραστική έρευνα στη Δημόσια Υγεία».

50.000 "ραβασάκια" της εφορίας σε μικροοφειλέτες



"Ραβασάκια"-ειδοποιήσεις, έχουν λάβει περίπου 50.000 φορολογούμενοι που έχουν χρέη προς την εφορία. "Παρακαλείστε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας", αναφέρουν ως μήνυμα, όπως καταγράφει το iefimerida.gr.
Επί της ουσίας πρόκειται για οφειλές από 30 ως 500 ευρώ, που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ως τις 31 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, τα σημειώματα δεν έχουν το χαρακτήρα... απειλής αλλά υπενθύμισης.

Σε ποια σχολεία ανά τον κόσμο διδάσκονται τα Αρχαία

Στοιχεία για τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών διεθνώς έδωσε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς με έγγραφό του που διαβίβασε στη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση του Βουλευτή Δημήτριου Καμμένου.

Ο Αριστείδης Μπαλτάς ενημερώνει ότι η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών πραγματοποιείται στα Ελληνικά Σχολεία του εξωτερικού, τα οποία εποπτεύονται από το ελληνικό κράτος και τα οποία λειτουργούν με «εμφυτευμένα» τα ισχύοντα της ημεδαπής. Οι εκπαιδευτικές μονάδες, που λειτουργούν με αυτή τη μορφή οργάνωσης, όπως κατανέμονται στα κατά τόπους Συντονιστικά Γραφεία Εκπαίδευσης (ΣΓΕ) είναι οι εξής:

Ποιο είναι το κυρίαρχο γνώρισμα του χαρακτήρα σας; - Κάντε το τεστ και ανακαλύψτε το



Κάθε άνθρωπος έχει μια μοναδική νοημοσύνη που τον κάνει αυτό που είναι. Που διαμορφώνει μεγάλο κομμάτι του χαρακτήρα του.
Κάνε αυτό το τεστ για να μάθεις ποιο γνώρισμα του χαρακτήρα σου αντιπροσωπεύει τη νοημοσύνη σου!

Βίζα τριετούς και πενταετούς διάρκειας στους Ρώσους τουρίστες



Η Ελλάδα εξαντλεί κάθε δυνατότητα για να εξυπηρετηθεί το κύμα των Ρώσων τουριστών και από εδώ και στο εξής θα χορηγεί θεωρήσεις τριετούς και πενταετούς διάρκειας σε όσους το δικαιούνται.
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης στη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας Όλεγκ Σαφάνοφ.

Το απόλυτο «όπλο» του μέλλοντος στη μάχη κατά του καρκίνου ... Το σχεδίασε ένας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBbXEhVQ6S6sy8duZiQJ28nD6uZpxfqUn6_vmaI5TU0PopVegsb7F1a9yN3ZbXTBxEt6t_ToEp6DquvPYjJa_bDytdjkSDL-klhos-lyVC5hSA3vXCe13gNDMTm1EZjIwpD5ULSijZ/s640/kostarelos_kostas.jpg
Ο καθηγητής Κώστας Κωσταρέλλος, επικεφαλής του Εργαστηρίου Νανοϊατρικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία, παρουσίασε το ερευνητικό επίτευγμά του σε συνέδριο του Εθνικού Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο.

Νέο κέντρο φιλοξενίας στον Δήμο Θέρμης

Από Δευτέρα αναμένονται πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας που θα λειτουργήσει σε νοικιασμένο χώρο πρώην αποθήκης σιτηρών στο Δήμο Θέρμης καθώς μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες στο χώρο.

Τα παραπάνω δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος τονίζει ότι έλαβε χθες διαβεβαιώσεις από τους εκπροσώπους του αναπληρωτή υπουργού για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής ότι "δεν υπάρχει καμία άλλη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Δήμο Θέρμης".

Πίνοντας νερό με άδειο στομάχι θεραπεύεις τα εξής

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHKRwHomeRPT-1PPJ0QYPUFfJW_Y27iTvbYbw11koYqnR7GRziYIJvPOQKVl-_ABquVeFZ-Q_Q0gn7Y6UCO02x5xMdoEJAQZT1U9k2JWsgoNjY_PQiBorE1Aon1qFe2bgIbndDrVJRTlA/s640/%25CE%259D%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%259F%25CE%259F%25CE%259F-600x450.jpg
Πίνοντας νερό με άδειο στομάχι θεραπεύεις τα εξής

Είναι συνηθισμένο στις μέρες μας, στην Ιαπωνία, να πίνουν νερό αμέσως μετά το ξύπνημα, κάθε πρωί.

Πονοκέφαλο, σωματικό πόνο, καρδιαγγειακό σύστημα, αρθρίτιδα, ταχυπαλμία, επιληψία, περίσσιο λίπος, ασθματική βρογχίτιδα , φυματίωση *** (επαλήθευση από έναν εμπειρογνώμονα) ***, μηνιγγίτιδα, ασθένειες των νεφρών και των ούρων , έμετο, γαστρίτιδα, διάρροια,

Στις 15 Ιουνίου η πρόσβαση στους φακέλους πολιτικών φρονημάτων.


  • Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση.


Η Ελληνική Αστυνομία αναλαμβάνει την  ευθύνη να διαμορφωθούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις ώστε εντός δεκαπέντε ημερών από σήμερα να καταστεί δυνατό να... είναι προσιτοί οι περίπου 2.100 - 2500 φάκελοι πολιτικών φρονημάτων.

Βάσεις 2016: Πού θα κυμανθούν Νομική, Ιατρική, Παιδαγωγικά και Στρατιωτικές Σχολές (vid)

Βάσεις 2016: Πού θα κυμανθούν Νομική, Ιατρική, Παιδαγωγικά και Στρατιωτικές Σχολές (vid)
Ο… γρίφος των βάσεων
Στο προσκήνιο των φετινών Πανελληνίων περνούν οι βάσεις μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εξετάσεων.
AdTech Ad

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/6/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.