Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 5-5-2016



Για αύριο, Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 αναμένονται νεφώσεις και ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα. Στη Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σε όλη τη χώρα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένιση από το μεσημέρι.

Δωροθέα Πινότση: Η Ελληνίδα από την Καισαριανή που εντόπισε τις αιτίες του Πάρκινσον


Δωροθέα Πινότση: Η Ελληνίδα από την Καισαριανή που εντόπισε τις αιτίες του Πάρκινσον

Η 33χρονη Δωροθέα Πινότση από την Καισαριανή, επικεφαλής ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ, άνοιξε τον δρόμο για την πρόληψη. Μία (ακόμη) ελληνική υπογραφή προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των επιστημόνων που με επιμονή και υπομονή φωτίζουν τα σκοτεινά πεδία των νευροεκφυλιστικών παθήσεων.    Ανήκει στην 33χρονη Δωροθέα Πινότση, την επικεφαλής της έρευνας που δημοσιεύτηκε από το Τμήμα Χημικής Μηχανικής και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ και η οποία κατέγραψε πώς εκδηλώνεται η νόσος Πάρκινσον 

Αγνώριστη; Είναι η Ζάκυνθος από ψηλά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



H Zάκυνθος είναι από τα πιο δημοφιλή νησιά των Επτανήσων.  Εάν δείτε αυτό το δίλεπτο βίντεο που δείχνει το νησί από ψηλά θα συγκλονιστείτε με τις ομορφιές του. 

Το σχέδιο του Β.Πούτιν για δημιουργία «Ορθόδοξης Αυτοκρατορίας» και ο ρόλος της Ελλάδας


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4sHkrqR9ifbjUphhQm1pazkupKmBEtb8lBat5LgRy4dD5WWgNU8X7gHqkBRowNU0WsHskepQ1K2I4qkp1FGsmUQi_P7zY8EVRv3RpssWqLoEwz-__PD_tAEZ2mCaFdIFVUX8l6mjlNtE/s1600/poytin_7.jpg

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ»

Λίγες ημέρες πριν την άφιξη του Ρώσου Προέδρου στην Ελλάδα και την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο “Στο μυαλό του Βλαντιμίρ Πούτιν”

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Καινοτόμες ιδεες από νέους Έλληνες επιχειρηματίες - Το επαναστατικό κράνος που θα σώζει ζωές



ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Μία επαναστατική συσκευή η οποία θα τοποθετείται στο κράνος του μοτοσικλετιστή και θα μπορεί -σε περίπτωση ατυχήματος- να ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο το ΕΚΑΒ για το ακριβές σημείο που βρίσκεται ο οδηγός δίνοντας ταυτόχρονα και πληροφορίες ιατρικού χαρακτήρα, όπως την ομάδα αίματος αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δημιούργησε μία ομάδα τελειόφοιτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Αθάνατη ελληνίδα μάνα

Οι παρακάτω ατάκες είναι σήμα-κατατεθέν της Ελληνίδας μάνας...

  • Όταν φτάσεις να με πάρεις τηλέφωνο!
  • Ζακέτα να πάρεις!
  • Πάλι έξω έφαγες; Εγώ για ποιον μαγειρεύω;
  • Γιατί η Μαρία έγραψε καλύτερα στο τεστ; Εσύ γιατί όχι;
  • Μαμά θα πάνε όλοι στο πάρτυ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν τα άλλα παιδιά!

Καγκελευτός – Ιερισσός Χαλκιδικής (Μακεδονία)

Αποτέλεσμα εικόνας για ιερισσός χορος
Μακεδονία γη Ελληνική! Macedonia Hellenic land!
   Χορεύεται στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, από άνδρες και γυναίκες και αναπαριστά την σφαγή πάνω από 400 κατοίκων από τους Τούρκους. Ο περίφημος καγκελευτός χορός της Ιερισσού χορεύεται κάθε Τρίτη του Πάσχα στο Μαύρο Αλώνι της περιοχής (ονομάστηκε έτσι μετά την σφαγή) και αναπαριστά την σφαγή (αποκεφαλισμό) 400 Ιερισσιωτών από τους Τούρκους, σε διαταγή του Γιουσούφ Μπέη, κατά την επανάσταση του 1821.

Σε Συναγερμό οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «Είμαστε ΕΤΟΜΟΙ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ»

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/05/ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceb5cf83-ceb5cebdcebfcf80cebbceb5cf83-ceb4cf85cebdceb1cebcceb5ceb9cf831.jpg?w=750ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…

Επιχείρηση απόβασης/κατάληψης της νήσου Πασά από τους Τούρκους… ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ…

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!
«είμαστε έτοιμοι & αποφασισμένοι»

Φορολογούμενοι: Ίδια εισοδήματα ...διαφορετικοί φόροι

  • Φορολογούμενους πολλών ταχυτήτων δημιουργούν οι αλλαγές στη φορολογία εισοδημάτων, που αναμένεται να ενσωματωθούν στο κείμενο του φορολογικού νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί ήδη στη Βουλή.

Η αλήθεια για το μεταναστευτικό με στοιχεία. 4.400.000, αλλοδαποί, πρόσφυγες, μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι, βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197. Τι κάνετε;


1

Γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής γνώμης, τις σκοπιμότητες, αλλά και τα «οπτικά φράγματα» που κάποιοι επιβάλλουν στο πολιτικό μας σύστημα, αποφασίσαμε να σας δείξουμε με απλά στοιχεία και κατανοητά την πραγματικότητα  για έναν και μόνον λόγο.
Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να ξέρετε…που πάμε και με ποιες προοπτικές.

Μάθε, επιτέλους, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου - 50 λειτουργίες που πιθανόν δεν γνωρίζεις...

Για να εργαστείτε στον υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές συντομεύσεις που θα κάνουν την δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη….

Δημιουργήσαμε αυτό το σκονάκι για να το έχετε στα αγαπημένα σας και να το διαβάζετε όταν το έχετε ανάγκη.

Για λειτουργικό σύστημα Windows

Τρόποι να χαμογελάς παρά τις δυσκολίες


fmgeliofoto_584_355

Σε μια προσπάθεια να βρούμε κάποιες σταθερές θα μπορούσαμε ίσως να ανατρέξουμε σε αξίες που να αντέχουν στο χρόνο,
για να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση ή έστω ένα σημάδι εξόδου από το τούνελ…
Ας θυμηθούμε μερικές απλές συμβουλές που αφορούν τις ζωές όλων μας, έναν Οδηγό Αισιοδοξίας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Όταν 2 αδέλφια Έλληνες πλοίαρχοι συναντούνται στη μέση του ινδικού ωκεανού! [Βίντεο]


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Όταν 2 αδέλφια Έλληνες πλοίαρχοι συναντούνται στη μέση του ινδικού ωκεανού! [Βίντεο]

Ένα συγκινητικό βίντεο, δείχνει τον «χαιρετισμό» δυο αδερφών στον Ινδικό ωκεανό! Πρόκειται για δυο Έλληνες πλοιάρχους που εκτελούν δρομολόγια με φορτηγά πλοία.
 
Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που συναντιούνται στη… «μέση του πουθενά», στον Ινδικό ωκεανό. Η στιγμή είναι φορτισμένη καθώς τα ταξίδια αυτά διαρκούν μεγάλο χρονικό διάστημα, και οι πλοίαρχοι καθώς και τα πληρώματα μπορεί να κάνουν και μήνες να δουν τους συγγενείς τους. Επίσης, μέσα σε έναν απέραντο Ινδικό ωκεανό δεν είναι εύκολο να «πέσεις» πάνω στον αδερφό σου!

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων από 5 Μαϊου



Σε κατάληψη προχωρούν την Πέμπτη 5 Μαϊου 2016 στους Χ.Υ.Τ.Α., τα Δημοτικά Γκαράζ, τα Δημαρχεία και όλα τα Δημοτικά κτίρια το σύνολο των εργαζομένων στους Δήμους, εκφράζοντας την αντίθεση τους, στο νέο αντι – ασφαλιστικό νομοσχέδιο.