Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 4-5-2016



Για αύριο Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 αναμένονται ασθενείς έως μέτριες σε ένταση βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα κυρίως μετά το μεσημέρι. Στην κεντρική και νότια χώρα και κυρίως στα ορεινά υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Ισχυροί άνεμοι, τοπικά έως θυελλώδεις, θα επικρατούν στα πελάγη.

Άσθμα. Τι είναι, ποια τα συμπτώματα και ποιες οι αιτίες του; Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος



H Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την πρώτη Τρίτη του Μαΐου. ..
Το άσθμα ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, επηρεάζοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και θέτοντας σε κίνδυνο μερικές φορές ακόμη και τη ζωή τους. Το βρογχικό άσθμα είναι μία από τις πιο συχνές χρόνιες παθήσεις του αναπνευστικού. Παγκοσμίως 300 εκατομμύρια άτομα πάσχουν και η συχνότητά του έχει αυξηθεί τα τελευταία 20 χρόνια, ιδιαίτερα στα παιδιά.

Έτσι θα εξαφανίσετε τον βήχα και τα φλέματα

Ο βήχας είναι ίσως το πιο ενοχλητικό πράγμα, πέρα από το συνεχόμενο...
φύσημα της μύτης,που σου προσφέρει ένα κοινό κρυολόγημα. Έχετε κουραστεί με το να λαμβάνετε συνέχεια φάρμακα και αντί να ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα μειώνεται συνεχώς η σωστή λειτουργία του; Ευτυχώς, υπάρχει μια αρχαία σπιτική συνταγή σιροπιού που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το φλέμα και να θεραπεύσετε βήχα σας.

Πόσο ψηλό θα γίνει ένα παιδί – Υπολογισμός και τι πρέπει να ξέρετε για το ύψος


ύψος


Δεν υπάρχει αποδεδειγμένος τρόπος για να προβλέψουμε το πόσο θα ψηλώσει ένα παιδί ως ενήλικας. Ωστόσο, υπάρχουν 
διάφορες φόρμουλες που μπορούν να παρέχουν στους γονείς μια λογική εικασία για την ανάπτυξη του παιδιού τους.

Ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι ο ακόλουθος:

9 πράγματα που δεν ξέρατε για το όνομα Γιώργος


GEORG 2

Σίγουρα θα ξέρετε κάποιον με το εν λόγω όνομα, μιας και αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα στη χώρα.
Υπάρχουν όμως κάποιες μικρές λεπτομέρειες σχετικά μ’ αυτήν την ονομασία, που θα εκπλαγείτε μαθαίνοντάς τες.
Διαβάστε παρακάτω 9 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το όνομα Γιώργος και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε όσους ονομάζονται έτσι.
1. 171.007 Έλληνες έχουν αυτό το όνομα, σύμφωνα με μελέτη του ερευνητή Χάρη Φουνταλή για τα ονόματα στην Ελλάδα.

Θέλετε να μάθετε ρε γιατί τρέμουν την Ελλάδα;;;



 Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί θέλουν να βάλουν χέρι στην Ελλάδα μας και να την κατακτήσουν; Τι μπορεί να θέλουν και ποιοι είναι οι λόγοι για την υποδούλωση μας, η οποία τα τελευταία χρόνια προωθείται ταχύτατα από τους υποτιθέμνους συμμάχους μας.

Σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους λόγους αυτούς:

Για να αναστηθεί η Ελλάδα, πρέπει να πεθάνει πρώτα η σαπίλα


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdvsQ0iCHKDToUN1_SSBtLVIhjDrw_dxnFCO_FxGFVzCI0TwDyaoxtDktUk4XpGtxy-fpY-c9h2Rx1l1Tfo-IJy6J4llO0_YdN9lVzvWkjyNc1OUG3DY9y5oTS4zoSOfJRKTpVZM1JOwGM/s400/ZrHc8YK3Ro61v4QNN71B.jpg

Με απέλπιδες προσπάθειες επιχειρούμε σήμερα να κρατήσουμε στη ζωή, κάτι που βρίσκεται μονίμως στην εντατική με σωληνάκια.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία που θα γράψω -και μάλιστα με αφορμή την εορτή της Ανάστασης- ότι, επειδή η ανάσταση προϋποθέτει θάνατο, αν θέλουμε πράγματι την Ανάσταση της Πατρίδας μας, πρέπει πρώτα να σκοτώσουμε την σαπίλα που έχει κατακλύσει την κοινωνία μας. Χωρίς τον θάνατό της, ανάσταση δεν θα υπάρξει.

Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1945 -1980… (Eξαιρετικό)


Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1945 -1980… (Eξαιρετικό)

Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1945 -1980 H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε… Είμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.

Οι 7 βασικές αλλαγές στο ασφαλιστικό

  • «Ασφαλιστική φοροκαταιγίδα» σε συνδυασμό με την…«κατάργηση» των συντάξεων άνω των 1.300 ευρώ επιφέρει η κατ’ επίφασιν «ασφαλιστική μεταρρύθμιση» του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου. Πρόκειται για επιβάρυνση όλων από εξωφρενικές εισφορές και αντιστοίχως για την πλήρη κατάργηση της βασικής έννοιας της ασφάλισης που είναι η ανταποδοτικότητα.

Η Ελλάδα, σε καθεστώς κυλιόμενης χρεοκοπίας, βαδίζει ολοταχώς προς το παράλληλο νόμισμα του Σόιμπλε


1

 
Η ελληνική κυβέρνηση είναι κεντροαριστερή, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί καθόλου ως κομμουνιστική, θέλει να αλλάξει το καθεστώς που επικρατεί στην Ελλάδα, όπου κυριαρχεί μία μικρή εγχώρια ελίτ απομυζώντας αχόρταγα το κράτος, ενώ μάλλον δεν έχει την πρόθεση να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, ούτε την ΕΕ – αν και δυστυχώς ωθείται ακούσια σε αυτόν ακριβώς το δρόμο, στο παράλληλο νόμισμα του Σόιμπλε, με ελάχιστες πιθανότητες αποφυγής του.

Τεράστια η ζημιά από την αποχή των δικηγόρων



Η αποχή των δικηγόρων, ουσιαστικά, έβαλε λουκέτο στα δικαστήρια όλης της χώρας καθώς λίγοι ήταν εκείνοι που, το τελευταίο τετράμηνο, μπήκαν σε δικαστική αίθουσα, αφού οι άδειες για να παραστούν σε κάποια υπόθεση δίνονται από τους Συλλόγους τους με το σταγονόμετρο...

Ένα παιδί δίνει 18 πολύτιμες συμβουλές στη μητέρα του.





Αγαπημένη μου μητέρα,
#1  Μη με παραχαϊδεύεις.
Ξέρω πολύ καλά πως δεν πρέπει να μου δίνεις πάντα ό,τι σου ζητώ. Σε δοκιμάζω μονάχα για να δω.
#2  Μη διστάζεις να είσαι σταθερή μαζί μου.
Το προτιμώ. Με κάνεις να νιώθω περισσότερη σιγουριά.