Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 2-5-2016





Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2016.

Η ΤΑΙΝΙΑ:ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ


ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!!! Η Σαντορίνη 2ο καλύτερο νησί στον κόσμο

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/santorini708_3.jpgΔιάσημα για τις ειδυλλιακές παραλίες, τη θέα των άγριων βράχων, δημιουργήματα ηφαιστείων. Το νησί Μάουι αναδείχθηκε καλύτερο νησί του κόσμου σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Tripadvisor, κερδίζοντας στο όριο την Σαντορίνη, η οποία βρέθηκε στη 2η θέση.

Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο: “Κάντο όπως ο Γράψας το 2009”!

grapsas_strategy-660x330
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το 2009 ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας αποφάσισε να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις επανδρώνοντας νησιά και νησίδες του Αιγαίου με καταδρομείς. Ο ίδιος ο Στρατηγός ποτέ δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το θέμα,

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Πήγε να φέρει το Άγιο Φως η Γεροβασίλη που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο!

gerovasili_orkomosia
Καλά, δεν μπορούσαν να στείλουν κάποιον άλλον από την κυβέρνηση στα Ιεροσόλυμα να φέρει το Άγιο Φως; Κάποιον που δηλώνει Χριστιανός και εκτιμά τις Άγιες αυτές ημέρες; Κοροϊδία και υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο…

Πόσο μειώνονται οι μισθοί από την αύξηση των εισφορών



Μείωση αποδοχών που σε ετήσια βάση φθάνουν και τα 410 ευρώ για τους υψηλόμισθους και 41 ευρώ για όσους
αμείβονται με τα κατώτατα όρια των 586 ευρώ, προκαλεί η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που θα ισχύσει από τον επόμενο μήνα.

Καλή Ανάσταση= Γενικός ξεσηκωμός…


ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΚΡΙΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΡΩΜΑΙΙΚΟ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ-ΔΦ-ΔΓ

Το ξίφος που βυθίζουν καθημερινά στις καρδιές των φτωχών και αθώων πρέπει να ακονιστεί εναντίον των ληστών και δημίων της καπιταλιστικής κακουργίας, εναντίον των εγχώριων ανδρεικέλων τους, εναντίον της «αμαρτίας»…
Από αυτά τα τσακάλια του 4ου Ράιχ και τα ιερατεία των υπηρετών τους (πολιτικά, δημοσιογραφικά, πνευματικά) δεν γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια ή αναθέματα…

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αν ισχύσει αυτό θα γίνει η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ: «Κλειστές οι τράπεζες από Τετάρτη. Πάμε για ραγδαίο κούρεμα καταθέσεων και πλιάτσικο στα χρήματα του λαού»!!!!

trapezes3-566x330Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για την μεγάλη αρπαγή των καταθέσεων των πολιτών!

Οι τράπεζες είναι κλειστές λόγω αργιών, ωστόσο πληροφορία η οποία… μας έρχεται μέσα από τον χώρο των τραπεζών, λέει (επαναλαμβάνουμε κρατούμε τις επιφυλάξεις μας) ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν την Τετάρτη.

Πενταπλασιάζεται το κόστος εξαγοράς πλασματικών χρόνων

Διπλό χτύπημα για 120.000 χαμηλοσυνταξιούχους εντός του 2016 αναμένεται να επιφέρει η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, καθώς παράλληλα με την διακοπή καταβολής του ΕΚΑΣ λόγω των νέων χαμηλότερων εισοδηματικών κριτηρίων, θα υποστούν και αύξηση της συμμετοχής τους στα φάρμακα κατά 150%.

Καλό Μήνα και Καλή Πρωτομαγιά!

                       Αποτέλεσμα εικόνας για πρωτομαγια


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!