Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 26-4-2016



Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και γρήγορη βελτίωση του καιρού από τα δυτικά και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Al Bano & Romina Power - Felicita


Ελληνική ταινία:O ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ


Δείτε νέα έρευνα και στοιχεία που σοκάρουν: Από το 2008 έβαλαν λουκέτο 244.000 επιχειρήσεις – Χάθηκαν 842.000 θέσεις εργασίας

1Τη δραματική εικόνα για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα αποκαλύπτουν οι αριθμοί, καθώς περισσότερες από 16.000 «απουσιάζουν» από την τελευταία καταμέτρηση στην Ελλάδα το 2015, σε σύγκριση με το 2014, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Κομισιόν.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΓΙΝΕ | ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΓPΑΜΜΕΝΑ!! ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΔΩ!!

Οι εισπρακτικές νόμιμα πλέον, δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα.
Παράνομα μπορούν εάν δεν αντιδράσετε…

Όσον αφορά τις τράπεζες ειδικότερα, η εκχώρηση χρέους (πώληση) με έκπτωση σε ξένες εταιρείες, όπως η EOS, είναι αδιανόητες οικονομικά και τραπεζικά-λογιστικά, διότι, στις περιπτώσεις αυτές,

Οι Ρώσοι,τίμησαν τον Έλληνα μεγάλο αντιπαπικό Άγιο,Μάρκο τον Ευγενικό,τον αρχιεπίσκοπο Εφέσου.Θέσπισαν ανώτατη τιμητική διάκριση,προς τιμήν του Αγίου!!!


ag-markos-eygenikos

Για άλλη μια φορά ντροπή μας ως έθνος των Ελλήνων.Για άλλη μια φορά οι αδελφοί μας του Βορρά μας πρόλαβαν και τίμησαν τον μεγάλο Έλληνα αντιπαπικό Άγιο Μάρκο της Εφέσου αρχιεπίσκοπο και των λατίνων καθαιρέτη.

Μαρτυρία "φωτιά" στελέχους της Siemens: Όλα τα κόμματα χρηματίστηκαν

Έγγραφα τα οποία δείχνουν ότι και τα ίδια τα γερμανικά στελέχη της μητρικής εταιρείας Siemens από το 2008 έκαναν λόγο για χρηματισμό των ελληνικών κομμάτων δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτικό του Συλλόγου Εργαζομένων της Siemens Ελλάς, το οποίο δεν δημοσιοποιήθηκε αλλά βρίσκεται στα αρχεία της εταιρείας,

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής... Μαχαίρι 26% στην ανώτατη σύνταξη

Στα 2.000 ευρώ μικτά διαμορφώνεται το ποσό της ανώτατης κύριας σύνταξης αντί για 2.703 που ισχύει σήμερα


Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κατατεθέν νομοσχέδιο, κατεβάζει ακόμα περισσότερο το πλαφόν για την κύρια σύνταξη στα 2.000 ευρώ μικτά αντί για 2.304 που προβλεπόταν αρχικά.

ΣΟΚ από Γερμανό χρηματιστή! «Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα, για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματα της»



Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ – γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη…προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Έργο ΣΑΝΕΛ: Νομιμοποιούνται ως “εργάτες της Γης” ΟΛΟΙ οι ΛΑΘΡΟ!…ΝΤΡΟΠΗ σας ρε ξεφτίλες!!!

H ντροπολογία του Μπαλαούρα με θέμα «Ρύθμιση θεμάτων απασχόλησης παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία», ψηφίστηκε στις 21 Απριλίου (αρνητικά ψήφισε η ΝΔ, το Ποτάμι και η ΧΑ) και αυτή πέρασε στα ψιλά…

Ξεχάστε τα freddo και τις παγωμένες μπύρες! Έρχονται φόροι φωτιά!

Μέτρα φωτιά περιλαμβάνει το τρίτο πακέτο με έμμεσους φόρους ύψους 1,73 δισ. ευρώ, που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή για να κλείσει την αξιολόγηση και τη συμφωνία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, μεταξύ των επιβαρύνσεων είναι και επιπλέον φόροι 80 εκατ. ευρώ στον καφέ από την επιβολή ειδικού τέλους και 50 εκατ. ευρώ από την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στην μπύρα.

Πώς διορίζονται συγγενείς αποβιωσάντων στο Δημόσιο



Αίτηση διορισμού στο φορέα που επιθυμούν πρέπει να υποβάλλουν οι δικαιούχοι διορισμού συγγενών αποβιωσάντων προκειμένου να
λάβουν θέση εργασίας στο Δημόσιο. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, η οποία εστάλη προς τα Υπουργεία και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις,

Στην κορυφή του κόσμου η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης



Από το Ηράκλειο της Κρήτης, στα πανεπιστημιακά έδρανα της Τουλούζης. Και από την Αρχιτεκτονική και την Ιστορία Τέχνης, στην Πολεοδομία – Γεωγραφία της Σορβόννης και μετέπειτα, στα παντελώς άγνωστα «κιτάπια» της Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Αποτελούν άραγε οι σπουδές τη μόνη προϋπόθεση για διεθνείς αρχιτεκτονικές διακρίσεις και την ανάληψη σπουδαίων κατασκευαστικών μελετών.

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!


                    ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
      
                                  
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
           
            Ελληνίδες και Έλληνες.
            Λόγω της επικίνδυνης κατάστασης που παίρνουν οι εξελίξεις  στην χώρα, χρησιμοποιώ την λέξη “Διάγγελμα”, ακριβώς για να τονίσω αυτήν την σοβαρότητα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/4/2016

                            

           Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ: 112

Η Μεγάλη Δευτέρα και η παραβολή των 10 Παρθένων


Η Μεγάλη Δευτέρα και η παραβολή των 10 Παρθένων

Η Εκκλησία θυμάται τον Ιωσήφ τον Πάγκαλο και το γεγονός της άκαρπης συκιάς που ξεράθηκε, όταν ο Κύριος την καταράστηκε.
Το βράδυ στις Εκκλησίες ψάλλεται ο όρθρος της Μεγάλης Τρίτης, όπου στην υμνολογία κυριαρχεί η Παραβολή των 10 Παρθένων (Ιδού ο Νυμφίος έρχεται, Τον νυμφώνα σου βλέπω).