Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 15-4-2016





Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Patty Pravo - La bambola


Ελληνική ταινία:Φτωχός Εκατομμυριούχος 1965


Προσοχή στις χρεώσεις περιαγωγής

Την προσοχή των καταναλωτών στις χρεώσεις περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας, εφιστά ο Συνήγορος Καταναλωτή, διευκρινίζοντας ότι βάσει ευρωπαϊκού κανονισμού οι χρεώσεις μειώνονται σταδιακά από το τέλος Απριλίου έως τις 15 Ιουνίου όπου καταργούνται πλήρως.

Οπως επισημαίνει ο Συνήγορος Καταναλωτή από τις 15 Ιουνίου 2017 καταργούνται όλα τα τέλη περιαγωγής για κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων κειμένου,

Μεγάλες στιγμές!..

     Το ΤΣΥΡΙΖΑ έχει μετεξελιχτεί πιά εντελώς σε ένα ροζ ΠαΣοΚ.
     Με τα στελέχη του, με τα σουσούμια του και τις πρακτικές του, με τα όλα του.

     Είναι σαν να έχουμε κάνει έναν μεγάλο κύκλο και νάχουμε επιστρέψει από  'κει που ξεκινήσαμε: από την πολιτική αλητεία του DNA ΠαΣοΚ.
     Ακόμη και ο πρωθυπουργός δεν είναι
παρά μία ρεπλίκα, ένακακέκτυπο του ιστορικού εκείνου ηγέτη και Μεγάλου Τυχοδιώκτη, που θεμελίωσε τον τάφο της σύγχρονης Ελλάδας,

Σήμερα με όποιον και αν μίλησα άκουσα την ίδια στερεότυπη φράση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ



Σήμερα με όποιον και αν μίλησα άκουσα την ίδια στερεότυπη φράση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,θεωρώ πως το γνωρίζουν και οι κυβερνώντες.Δεν χρειάζεται να είσαι μέγας οικονομολόγος για να γνωρίζεις πως οι υπέρογκοι φόροι συρρικνώνουν την αγορά,άλλωστε σε
μία κατεστραμμένη οικονομία μόνο οι μεταρρυθμίσεις

Τι συμβαίνει όταν κάνετε "κρακ" στον αυχένα σας;



Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να στρέφουν απότομα τον λαιμό τους προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση, ώστε να κάνουν αυτό που είναι γνωστό και ως "κρακ" στον αυχένα...
Είναι μια συνήθης κίνηση για να ανακουφίσουν την ένταση στον αυχένα τους.

Wi-Fi: Δείτε γιατί πρέπει να απενεργοποιούμε το router το βράδυ! Πολύ Σημαντικό!

Wi-Fi: Δείτε γιατί πρέπει να απενεργοποιούμε το router το βράδυ! Πολύ Σημαντικό!
Wi-Fi: Δείτε γιατί πρέπει να απενεργοποιούμε το router το βράδυ! Πολύ Σημαντικό!
Ασύρματη σύνδεση στο Internet – κάτι το οποίο χωρίς αυτό είναι αδύνατο να φανταστούμε τον σύγχρονο κόσμο. Στο σπίτι, στη δουλειά, σε εμπορικά κέντρα και εκπαιδευτικά ιδρύματα το Wi-Fi είναι παντού! Αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ακτινοβολία που μας περιβάλλει σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο

ΝΑSA: Ο Βόρειος Πόλος ...μετακινείται προς το Λονδίνο λόγω της κλιματικής αλλαγής!

  • Η παρακολούθηση της κίνησης του άξονα της Γης άρχισε το 1899. Ο πραγματικός ή γεωγραφικός βόρειος πόλος (η βόρεια άκρη του άξονα περιστροφής του πλανήτη μας) κατά τον 20ό αιώνα μετακινείτο με ρυθμό περίπου δέκα εκατοστών κάθε χρόνο προς τα δυτικά, προς τις ακτές του Καναδά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού ποιος αποφασίζει για τα Θρησκευτικά – Ο νεοβουδιστής με τον ομοφυλόφιλο αδερφό!


vallianatos_aggelos

Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που έχει διορίσει ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης στις αρμόδιες επιτροπές για τις αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών (και μάλιστα με κομβικό ρόλο) είναι ταυτόχρονα μέλος διεθνούς 11μελούς συμβουλίου του νεοβουδιστικού Ιδρύματος Arigatou που προωθεί την πανθρησκεία σε όλο τον πλανήτη.

Έρευνα: Με τα μάτια ενός βiαστή! Βιαστές μέσα στην φυλακή ρωτήθηκαν πως διάλεγαν τα θύματά τους. Δείτε τι απάντησαν…

http://www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2016/01/1176756.jpg
Με τα μάτια ενός βiαστή!

Ζήτησαν από άνδρες που είχαν κακoποιήσει γυναίκες σεξοuαλικά να βοηθήσουν στην πρόληψη μελλοντικών κακοποιήσεων. Παρακαλούμε βρείτε λίγο χρόνο να διαβάσετε αυτό. Ίσως σας σώσει την ζωή.
Βιαστές μέσα στην φυλακή, ρωτήθηκαν πως διάλεγαν τα θύματά τους, και ιδού μερικά γεγονότα.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! “52 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggaxV8nOYiBZyS6ISBjsZbH682X7-Bx3DP2iF73SwxDxSyK6KWtSGvwVPUjZpgIfOFbDTEYHqs_FvErB1ij6tvOUBPMMOqIpMgwgG4-Drz52JJKg6o4xFQ3_Dg4lDkXeWCzMaBJ3V2itRC/s640/koitasmata_-_krtiti_2.jpgΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ- ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! 
Μας έχουν περικυκλώσει οι υδρογονάνθρακες στην ανατολική Μεσόγειο και εμείς εξακολουθούμε, ανεξήγητα, να χαζεύουμε τους Κύπριους, τους Αιγύπτιους και τους Ισραηλινούς, που τους μαζεύουν.

ΕΡΕΥΝΑ: OΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΚΙ ΕΣΥ Ο ΝΑΝΟΣ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirptTbpOsLFGuCf91UbpyHimxFirvZz_yLPXvGSVhJASMcGuK69KgeXAIXgJ54Mfz5IgYXWI9bB6CfaELFtC220M0veIvPyrwnT1_0e7DsoqvH9tUivP5fMjWaNnU7XDQKQ5L0DUeNAQo/s320/megalofeiletesbanksag1.jpg

AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει ...χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ.


ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…

Αριστοτέλης: ποιος είναι φίλος και τι είναι φιλία;


friends_staring

Ας πούμε τώρα ποιους αγαπούν οι άνθρωποι και θέλουν να τους έχουν φίλους τους και ποιους μισούν, καθώς και για ποιον λόγο –αφού όμως πρώτα δώσουμε τον ορισμό της φιλίας και της αγάπης...

Ας δεχθούμε, λοιπόν, ότι αγαπώ κάποιον και θέλω να τον έχω φίλο μου θα πει θέλω γι' αυτόν καθετί που το θεωρώ καλό, όχι για να κερδίσω κάτι ο ίδιος, αλλά αποκλειστικά για χάρη εκείνου· κάνω μάλιστα και ό,τι μπορώ για να αποκτήσει αυτά τα καλά εκείνος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/4/2016

                              
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.