Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 11-4-2016Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας με εντονότερα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, αλλά και σταδιακή βελτίωση του καιρού μέχρι το βράδυ σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε....L'italiano ( l asciatemi cantare ) Toto Cotugno - lyrics


Ελληνική ταινία:Πέμπτη&12


Τι να κάνετε για να μην μυρίζουν οι μασχάλες σας από τον ιδρώταΗ θερμοκρασία έχει αρχίσει ήδη να ανεβαίνει και να θυμίζει καλοκαίρι.
Και μαζί με την ζέστη έρχεται και ένας γνωστός «μπελάς», που είναι η εφίδρωση και η δυσοσμία που την συνοδεύει.

Η αυξημένη εφίδρωση κάνει τις μασχάλες σας να μυρίζουν άσχημα και μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Η χώρα που ζεις...

https://2.bp.blogspot.com/-ptzX-fNgnfU/VwfxvayCSTI/AAAAAAAD8rc/xfTtw8zf8IM83mKZgAIQaMYeuQu4jSKEg/s1600/11703370_10206461158421153_1329400522710154631_n.jpgΟ μετανάστης που στην μέση της Εθνικής Οδού απαγορεύει την διέλευση του οδηγού του φορτηγού που θέλει να πάει Σουηδία λέγοντας ως αστυνομικός "no trucks" (όχι φορτηγά), μπορείτε να μου πείτε τι κάνει;
Πού βρίσκεται;
Είναι φιλοξενούμενος ή όχι;
Και η Αστυνομία τί κάνει; Παραινέσεις; Παρακαλητά; Ευγενείς υποδείξεις επιτρέποντας αβλαβείς καταλήψεις, κατάλυση του ίδιου του κράτους;

«86» Τι είναι λοιπόν το 86; Ένα βίντεο με απαντήσεις που σοκάρουν…

H COSCO αγόρασε ολόκληρo το λιμάνι του Πειραιά για ένα ... πιάτο noodles: Μόλις 368,5 εκατ. ευρώ αντί 5 δισ.!

http://www.sofokleousin.gr/files/olp_493617678.jpgΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

του Γιάννη Πετρίδη
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε αποδεκτή την από 20 Ιανουαρίου 2016 βελτιωτική προσφορά της Cosco Group (Hong Kong) Limited στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του 67% των μετοχών εκδόσεως της «Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.» και πούλησε στους Κινέζους το λιμάνι έναντι μόλις 368,5 εκατ. ευρώ.

Πάρε κόσμε, τσάμπα είναι: Άτοκα δάνεια σε βουλευτές και ευρωβουλευτές


Πάρε κόσμε, τσάμπα είναι: Άτοκα δάνεια σε βουλευτές και ευρωβουλευτές


Ένα από τα πολλά προνόμια τα οποία χαίρουν οι βουλευτές και ευρωβουλευτέςείναι η δυνατότητα σύναψης άτοκων δανείων από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της Βουλής.

Υποχρεωτική γίνεται η εγκατάσταση συσκευών POS

  • Υποχρεωτική θα είναι για τις νέες επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες που κάνουν έναρξη εργασιών η εγκατάσταση συσκευών POS για τις ηλεκτρονικές πληρωμές ενώ σταδιακά το μέτρο θα επεκταθεί σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.Επίσης σχεδιάζεται μείωση του ορίου χρήσης των μετρητών για συναλλαγές ιδιωτών και ...επιχειρήσεων με πλήρη κατάργησή τους για τις συναλλαγές με το Δημόσιο.

Δώρο Πάσχα 2016: Πώς υπολογίζεται, ποιοι το δικαιούνται και πότε θα καταβληθεί


686334-doro-pasxa.jpg

Οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, δικαιούνται το δώρο Πάσχα, το οποίο θα αρχίσει να καταβάλλεται σε περίπου δυόμιση εβδομάδες.

Θα μας μάθει να κάνουμε τον σταυρό μας!


ekklisia-rosia-2

Σας παρουσιάζω δύο εικόνες για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα: 1) Στην πρώτη εικόνα, εμφανίζεται το εσωτερικό του περικαλλούς καθεδρικού ναού του Σωτήρος στη Μόσχα, που χτίστηκε σε περίοδο οικονομικής κρίσης, μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλιστικού παραδείσου, από το υστέρημα των ρακένδυτων Μοσχοβιτών!

Το Ελληνικό «υπερόπλο» που είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων! (Εντυπωσιακό βίντεο)


Το Ελληνικό «υπερόπλο» που είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων! (Εντυπωσιακό βίντεο)

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία διαθέτει ένα «υπερόπλο» που αποτελεί το φόβητρο των Τούρκων!
Πρόκειται για ένα από τα διαμάντια της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην έκβαση μίας μάχης. Ο λόγος για το Mirage 2000!

1.136 Λέξεις ένοπλων απειλών προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας !

exofilo9-4


Ο“αόρατος”λοχαγός του “Στρατιωτικού Συνδέσμου”: “Θα συλληφθείτε και θα λογοδοτήσετε. Θα σαπίσετε στη φυλακή. Εφιάλτες, σας ακούμε…”

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/4/2016


                              
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.