Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 21-3-2016



Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο με πιθανότητα λίγων βροχών ή καταιγίδων κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ " ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ


Ελληνική ταινία:Κυριακάτικο Ξύπνημα


Μόλις τώρα αρχίζει το ¨παιχνίδι¨ …οι λαθραίοι- πρόσφυγες τινάζουν την συμφωνία στον αέρα ; Τι συμβαίνει τελικά;


.

Οι πρόσφυγες δεν επιβιβάζονται στα πλοία μέχρι να ανοίξει η Ειδομένη . Την στιγμή μάλιστα που γίνονται τεράστιες διαδηλώσεις στην Ευρώπη υπέρ των προσφύγων.
Εκβιάζουν ή κάτι άλλο παίζει;
Από τον δημοσιογράφο Θεόδωρο Σπανέλη ¨Αρνήθηκαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να μπουν στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Η πιο συγκινητική διαφήμιση γνωστής μπίρας που έχει γίνει ποτέ (VIDEO)

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο πλέον οι διαφημίσεις να ''χτυπούν'' στο συναίσθημα του καταναλωτή, λίγες όμως από αυτές κατορθώνουν να είναι καλαίσθητες και να επιτυγχάνουν παράλληλα και τον στόχο τους.
Η διαφήμιση που έχει γίνει, λοιπόν, viral στο διαδίκτυο είναι αυτή της μπίρας Άλφα.

Πώς θησαυρίζουν πρώην υπουργοί και ανώτατοι δικαστές από τα δημόσια έργα


Πώς θησαυρίζουν πρώην υπουργοί και ανώτατοι δικαστές από τα δημόσια έργα

της Μαριάννας Τζάννε
Ένας πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, δύο συνταξιούχοι δικαστές του Αρείου Πάγου και μία ...«τυχερή» γραμματέας θα εισπράξουν από το ελληνικό δημόσιο και ένα ιδιώτη το ποσό των 145.000 ευρώ συν ΦΠΑ, ως αμοιβή για την σύνθεση του τριμελούς διαιτητικού δικαστηρίου που ανέλαβε να εκδικάσει μία τυπική «διαφωνία» μεταξύ της πολιτείας και της Ολυμπίας Οδού.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παππούς, ο γιατρός και η 25άρα γκόμεvα…


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παππούς, ο γιατρός και η 25άρα γκόμεvα…

Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκ απ, και ο γιατρός τον ρωτάει:
– Πώς αισθάνεστε;
– Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη ξανθιά θεά, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παιδί!

Πεζοδρομείται σήμερα η Λεωφόρος Νίκης



Κλειστή θα παραμείνει σήμερα από τις 11.00 έως τις 17.00 για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα η Λεωφόρος Νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης που επιχειρείται μία φορά σε μηνιαία βάση.
Ταυτόχρονα θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου, ώστε να εξυπηρετούνται οι σταθμοί αυτοκινήτων, ενώ θα ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στους ποδηλατοδρόμους των οδών Σαλαμίνος και Ν. Κουντουριώτη (τμήμα μεταξύ των οδών Σαλαμίνος - Βενιζέλου) για την απρόσκοπτη κίνηση των ποδηλατιστών προς το σημείο της πεζοδρόμησης.

Επιτέλους ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Παράταση 2,5 χρόνια για την Κάρτα του Πολίτη – Υπερταυτότητα


1936704-670x400

Η έκδοση των νέων υπερταυτοτήτων που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, μόλις πήρε παράταση για 27 και πλέον μήνες.
Για την ακρίβεια  ως τις 30 Ιουνίου του 2018, σύμφωνα  απόφαση που υπέγραψε π Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Γιατί οι μέλισσες πεθαίνουν όταν μας τσιμπάνε;

1
Ξέρατε ότι οι μέλισσες όταν μας τσιμπάνε πεθαίνουν; Ναι, αυτό ισχύει! Γιατί όμως πεθαίνουν μετά το τσίμπημα; Δείτε, είναι φοβερό!
Είμαστε στην εξοχή και απολαμβάνουμε τον καθαρό αέρα και την υπέροχη θέα. 
 Ξαφνικά, μία μέλισσα κάθεται επάνω στο χέρι μας και πάνω στον πανικό μας… τσουπ, μας τσιμπάει!
Γιατί;

Αυτό συμβαίνει με τις θηλυκές μέλισσες. Αυτό που αποκαλούμε εμείς κεντρί, στην πραγματικότητα δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σαν κεντρί.

Απίστευτο κόλπο επιβίωσης! Πως να ανάψετε φωτιά χρησιμοποιώντας ένα λεμόνι… [Βίντεο]


Όσα μας έμαθαν λάθος στο σχολείο!


1

Στο σχολείο μάθαμε αρκετά πράγματα. Μερικά όμως από αυτά ήταν εντελώς λάθος. Δείτε παρακάτω ποια ήταν τα 10 πράγματα που μας δίδαξαν και ήταν εντελώς λάθος…
1. O Einstein είχε χάλια βαθμούς στο σχολείο
Η αλήθεια είναι ότι ο Einstein είχε πολύ καλούς βαθμούς και τα αγαπημένα του μαθήματα ήταν η φυσική και τα μαθηματικά (τυχαίο;)

«Ντροπή» σου δάσκαλε! Ακούς εκεί! Διευθυντής δημοτικού και να έχει στο σχολείο του τέτοιες συνήθειες! (βίντεο)

http://i2.ytimg.com/vi/ufrS09crmjs/0.jpg"Ντροπή" σου δάσκαλε! Ακούς εκεί! Διευθυντής δημοτικού και να έχει στο σχολείο του τέτοιες συνήθειες!

Νικόλας Σιούτας το όνομά του. Είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Το πρώτο είναι οι συνήθειές του που έχει το “θράσος” να τις επιβάλλει σε μια ολόκληρη γειτονιά. Τι κάνει αυτός; Μαζί με τους δασκάλους και τους μαθητές του σχολείου, κάπου στη Ν. Σμύρνη, έχουν φτιάξει ένα σχολείο όπου, άκουσον άκουσον, λειτουργούν τα εξής:

Ο Έλληνας που ξεφτίλισε τους Σκοπιανούς: «Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μ. Αλέξανδρο…»

Διαβάστε πώς ένας Έλληνας στον ΟΗΕ… εξέπληξε τους συνομιλητές του.

Ένα λαµπρό υπόδειγµα εξωτερικής πολιτικής από συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα σωπάσει: Ο λόγος του Έλληνα εκπροσώπου στα ΗΕ.

Αν σε ρωτήσουν τι είναι οι Έλληνες πες τους ότι ….


1

Οι Έλληνες είναι ένα έθνος που κατοικεί κυρίως στα νότια Βαλκάνια και κατοίκησαν τον χώρο που σήμερα ονομάζουμε Ελλάδα από τα μέσα της 3ης χιλιετίας π.Χ.,[43][44] (αρχικά στην Πελαγονία, στη ΒΔ Θεσσαλία και την ΝΑ Χαονία), την Κύπρο στα μέσα της 2ηςχιλιετίας π.Χ., και παράλιες περιοχές της Μικρά Ασίας λίγο αργότερα (βλέπε: Πρώτος ελληνικός αποικισμός).

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/3/2016


                           
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.