Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 21-3-2016Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο με πιθανότητα λίγων βροχών ή καταιγίδων κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2016.
Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας.
Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 18 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 5 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στα βορειότερα πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα νότια και ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Σχετικά αυξημένες αναμένεται να είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων ή καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου