Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Κυριακή 13-3-2016






Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ-ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ


Ελληνική ταινία:Η χαρτοπαίχτρα


Κούκλε θες κουλούρι;..

     Αλέξη δεν είπαμε να προσέχεις τις κακές παρέες;
     Δεν σου' πε η μαμά σου για τους μουστακαλήδες,και τους άλλους περίεργους τύπους

     Σαν αυτούς που σου παίρνουν κουλούρι(θυμάσαι το ανέκδοτο:''κούκλα θες κολούρι;''που κατέληγε στο δικαστήριο με την γνωστή απορία-αγανάκτηση  του Μήτσου:''Ε, την @@μείς ή όχι κύριε πρόεδρε;''),
     ..ή που σε ανακηρύσσουν επίτιμο
διδάκτορα (διδάκτορα λέμε, όχι δικτάτορα. Αυτό είναι δικιά σου δουλειά. Γίνεσαι και μόνος σου),
     ..και μετά σου ζητάνε  βαρκάδα και ό,τι προκύψει; 

Σε άλλες εποχές, ο Τσίπρας θα είχε Συλληφθεί και θα είχε ήδη Μπει Φυλακή για Εσχάτη Προδοσία


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Αλέξης Τσίπρας: Ένας ανίκανος και άχρηστος πολιτικός-επαγγελματίας.
Στην πιο δύσκολη περίοδος που περνάει η Ελλάδα, έχουμε την ατυχία να έχουμε ένα ανίκανο και άσχετο πρωθυπουργό.
Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι έγινε πρωθυπουργός με πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα. Επίσης, γνωρίζουμε όλοι ότι είχε συμφωνήσει για υπογραφή νέου μνημονίου πριν τις εκλογές και απλά το έπαιζε καραγκιόζης μπροστά στις κάμερες. Βέβαια, αν δεν είχε συμφωνήσει, πρωθυπουργός δε θα γινόταν ποτέ.

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: 3 μεταμοσχεύσεις οργάνων σε μόλις ένα 24ωρο


Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: 3 μεταμοσχεύσεις οργάνων σε μόλις ένα 24ωρο

Τρεις μεταμοσχεύσεις ζωτικών οργάνων σε ισάριθμους ασθενείς πραγματοποιήθηκαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο στο Μεταμοσχευτικό Κέντρο του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη παρά τις ελλείψεις σε υλικά και προσωπικό. 

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ «ΑΓΑΠΗΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ»!


heiladakis

Όταν ένα συνάνθρωπος σου πάσχει και σου ζητά βοήθεια, έχεις υποχρέωση να τον βοηθήσεις. Όταν κάποιος διεκδικεί τον αυτοπροσδιορισμό της ταυτότητας του, έχει το δικαίωμα να τον διεκδικήσει. Όταν όμως όλα αυτά έχουν μαζικό, ομαδικό χαρακτήρα, δηλαδή υπεισέρχονται στον χώρο της πολιτικής, των διεθνών σχέσεων και στην προκείμενη περίπτωση των προσφύγων άπτονται ζητημάτων επιβίωσης μας σαν έθνος και σαν λαός, τότε τα πράγματα πρέπει να τα δούμε με ανοιχτά μάτια και όχι με τις τσίμπλες της «προοδευτικής» αγαπητικής ηλιθιότητας.

Φτωχοί πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες – Γι’ αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται
η έκθεση του ΟΟΣΑ δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».

Ούτε δακρύβρεχτα στημένα «ρεπορτάζ» με μελοδραματικές μουσικές στα κανάλια, ούτε «φιλάνθρωπες» οργανώσεις και ΜΚΟ εκατομμυρίων να νοιάζονται.

Έρχονται νέες ταυτότητες και διαβατήρια με κόστος 10 ευρώ – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών












Το θέμα της έκδοσης νέων ταυτοτήτων και διαβατηρίων συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Φτωχοί πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες – Γι” αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»


https://i1.wp.com/www.enikos.gr/data/photos/db6690e66bf67caeb3ee03683d8b5c58.jpg

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαβάστε Αναλυτικά Εδώ) δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».

Η διαφορά ανάμεσα σε υβρίδια και σε παραδοσιακές ποικιλίες, από τον καθηγητή του ΤΕΙ Πελοποννήσου, Κώστα Δελή



Επικίνδυνος περιορισμός της γενετικής βάσης παρατηρείται τα τελευταία 30 χρόνια σε όλες σχεδόν τις σημαντικές καλλιέργειες. Για πολλές από αυτές δεν χρησιμοποιούνται στη βελτίωση περισσότερο από το 5-10% της διαθέσιμης παραλλακτικότητας.

Ιδού τα 30 δικαιολογητικά που μειώνουν τον φόρο

Μέχρι και 30 δικαιολογητικά (βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, αποδείξεις και λοιπά αποδεικτικά έγγραφα και στοιχεία) μπορεί να χρειασθούν να μαζέψουν φέτος οι φορολογούμενοι για να αποδείξουν τα στοιχεία τα οποία θα αναγραφούν στις φορολογικές δηλώσεις.

Η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος είναι και φέτος υποχρεωτική για κάθε φυσικό πρόσωπο. Τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα όσα αναγράφονται στη δήλωση πρέπει να συγκεντρώνονται και να φυλάσσονται από τον φορολογούμενο στο σπίτι του. Πρέπει δε να προσκομίζονται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. σε κάθε περίπτωση που ο φορολογούμενος θα κληθεί για έλεγχο της ειλικρίνειας των στοιχείων που συμπεριέλαβε στη δήλωσή του.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/3/2016


                                   
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.