Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 9-3-2016





Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και το Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Κώστας Χατζής - ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ


Ελληνική ταινία:Η ωραία του κουρέα


Nησί πνιγμένο στο πράσινο, περικυκλωμένο από παραλίες ονειρεμένες και δεμένο με την παράδοση. Θα σας αιχμαλωτίσει με τη γοητεία του


Αποτέλεσμα εικόνας για θασος φωτογραφιες

Στη Θάσο, το νησί των Σειρήνων, οι επιλογές είναι τόσες όσες και τα χρώματα. Το γαλάζιο της θάλασσας, το πράσινο των πεύκων, το χρυσαφί της άμμου, το μπλε του ουρανού την κάνουν μία από τις καλύτερες επιλογές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Παραλίες εκστατικής ομορφιάς. Στο νησί αυτό του Βορείου Αιγαίου θα απολαύσετε τη φιλοξενία σε θαυμάσιες ξενοδοχειακές μονάδες,

Ήρθε η ώρα να σπάσεις τις καλογυαλισμένες σου αλυσίδες και να πετάξεις ελεύθερα

http://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/03/32-1.jpgΌλο παραπονιέσαι και λες: Δεν είναι ζωή αυτή που ζω. Δεν αντέχω άλλο πόνο, δυστυχία… δεν αντέχω άλλη μιζέρια… Θέλω να αλλάξει η ζωή μου…

Τι κάνεις γι’ αυτό; Αναρωτιέμαι!

Ανοίγει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου -Στα ράφια του και ελληνικά προϊόντα


1

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν στο… Yanjiao, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου που ξεκινάει τη λειτουργία του φέτος τον Ιούλιο.
Στο μεγαλύτερο, υπό ανέγερση, εμπορικό κέντρο του κόσμου, το World Commerce Valley – YANJIAO International Trade City, που βρίσκεται στην Κίνα, ετοιμάζονται οι χώροι που θα φιλοξενήσουν Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Ένα φυσικό γιατρικό που κάνει πάταγο παγκοσμίως! – Tο περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών


1

Αποτέλεσε το περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών, με το οποίο θεράπευαν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ενώ το πρότειναν οι θεραπευτές της εποχής για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του έλκους στομάχου. Αναγνωρισμένο για τις πολλές του ιδιότητες, το σπαθόλαδο κατάφερε να διατηρηθεί ως «απαραίτητο γιατρικό», από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ευρέως γνωστό πού μπορεί να το βρει κανείς ή πώς να το παρασκευάσει.

Τα ποσοστά αυτάρκειας στη φυτική παραγωγή της Ελλάδος


Αποτέλεσμα εικόνας για κουρετας δημητρης


Μου στελνετε πολλα μηνύματα συνεχώς , και με ρωτάτε για την αυτάρκεια της χώρας. Γράφω πάλι .......
Λοιπόν εχουμε και λέμε
Το ποσοστό αυτάρκειας στη φυτική παραγωγή ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 99,8% περίπου, αλλά διαφοροποιείται μεταξύ επιμέρους κατηγοριών προϊόντων, όπως τα δημητριακά, όπου η αυτάρκεια ανέρχεται στο 82% περίπου, με το χαμηλότερο ποσοστό να καταγράφεται στο μαλακό σιτάρι (32%) και το υψηλότερο στο ρύζι (171%). Στο ελαιόλαδο και τις ελιές η αυτάρκεια εμφανίζει υψηλό ποσοστό, καθώς η χώρα παραμένει έντονα εξαγωγική στα δύο αυτά προϊόντα. Στο κρασί το ποσοστό αυτάρκειας ανέρχεται στο 108,12%.

"Απόρρητο έγγραφο της Κομισιόν - Κρύβουν 3 εκατ. μετανάστες στην Ελλάδα…"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_Xo1ZWQGWDkcN96IWqjMoKjtMV9Eo9MjNk-yINqZdVJ3UuEOQKQ7OVZgENHbM274T0yVsf0mewzLpv-tKC3oIZ24gA3_KMf95fifX_8QzMbEQoqMpOfVHim3M0qbiTbj0hzghq31U-g/s1600/29a0dcc.jpgΑπόρρητο έγγραφο της Κομισιόν δείχνει τα σχέδια της Ευρωπαικής Ένωσης να αντιμετωπιστεί η διέλευση 3 εκατ. μεταναστών που ουσιαστικά αν και δεν αναφέρεται ευθέως βρίσκονται στην Ελλάδα!

Πληρωμένα! Ενοίκιο, κοινόχρηστα, περίθαλψη, φαγητό και 400 ευρώ επίδομα στους μετανάστες


Οι καινούργιες ταυτότητες. Δείτε τι θα πάθουμε χωρίς αυτές.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjI50lj_rypySOFXtF-po43QnLJGKxifkRiVCYgUDo9yqdRfQxvBZNr8030EPtLFj0Mu6ScO8IiR4gRnhjDvN5Bf7VtqlpY-sJwJKqBjPS2KBbQWiXAtKrPAK5S8bwRTDerhMm595Vs9Xw/s320/12251-696x431.jpgΚαθημερινά παρατηρούμε να προωθούν το τσιπάρισμα, το οποίο ήδη πραγματοποιείται σε κάποιες χώρες, όχι όμως υποχρεωτικά. Εδώ στην χώρα μας είναι έτοιμοι να το επιβάλλουν με τις καινούργιες ταυτότητες και μάλιστα με κόστος για τον πολίτη.

Κάποιος Ανθέλληνας είχε πει ότι μόνο τα ζώα και οι Έλληνες έχουν ανάγκη προστασίας.




Δυστυχώς δεξιοί - κεντρώοι και αριστεροί ΟΛΟΙ μαζί φταίνε για την κατάντια της Πατρίδας μας. Αυτά συνέβαιναν συμβαίνουν και θα συμβαίνουν εξ αιτίας της κατάρας που έχουμε σαν λαος και οριζεται απολυτα με την διχόνοια. Το ξέρουν πολύ καλά οι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν μαζί με τους αφέντες τους Ευρωπαίους συμμοριτοτραπεζίτες.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας




Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women's Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/3/2016


                      
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.