Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 3-3-2016



Λίγες βροχές μέχρι το μεσημέρι στη Δυτική Ελλάδα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, και σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες μέχρι αργά το βράδυ θα επεκταθούν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, περιμένουμε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ


Ελληνική ταινία:ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ


Ψωροκώσταινα: Η γενναιόδωρη ζητιάνα που έσωσε δεκάδες ορφανά από την πείνα…


Ψωροκώσταινα: Η γενναιόδωρη ζητιάνα που έσωσε δεκάδες ορφανά από την πείνα…

Σήμερα, το παρατσούκλι της χρησιμοποιείται απαξιωτικά, για να αποδώσει την κακομοιριά και την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας. Η ίδια όμως, υπήρξε μια ηρωική και αξιέπαινη Ελληνίδα.

Ο εκφυλισμός της ελληνικής γλώσσας!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFg37Of2sGQ1AHrqDavThaqAI9_cwaPbKRwV5bDCPKJgZg-ShvMTp-sthqX7XCJg7OscqxP4HVwfC9aiqlX4lG_iHoiSxb1BnOTD_W4I77FkJ2nAjimGFstNaa1kId2B4QG3JeGkDJshP-/s1600/5240d30ea3aaec4c78c0c2ebfbe7e5d4_XL.jpg

Ο εκφυλισμός της ελληνικής γλώσσας!

Η Ελληνική γλώσσα αποτελεί εδώ και τέσσερις χιλιάδες χρόνια μία πολύ πλούσια και ποικίλη γλώσσα.. Μάλιστα θα ήταν και η γλώσσα που θα χρησιμοποιούνταν ως κοινή για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη...Και όμως λόγω κάποιων εξωτερικών παραγόντων και αιτιών που κυρίως βασίζονται στην τεχνολογία η ισχύ της ελληνικής γλώσσας αρχίζει και μεταβάλλεται με αποτέλεσμα να παύει να είναι αμιγώς παραδοσιακή και βασισμένη στις Ελληνικές ρίζες....

Σκυλιά στο μπαλκόνι, ΤΕΛΟΣ – ΔΕΙΤΕ τι υπαγορεύει ο νέος νόμος για τα κατοικίδια και ποια τα πρόστιμα



Νέες μα κυρίως σημαντικές αλλαγές φέρνει ο νέος νόμος Νόμος 4039/2014 που αφορά την προστασία των κατοικίδιων ζώων…
Κάθε υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικιδίου θα πρέπει να γνωρίζει τα βασικά σημεία του νόμου, τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτόν.
Τα πιο σημαντικά σημεία του νόμου είναι:

Η ψυχολογία της χειραψίας...

Η χειραψία αντανακλά την προσωπικότητα του ατόμου και επηρεάζει τις πρώτες εντυπώσεις...
Έχετε πει ποτέ: "Εγώ το ψυχολόγησα αυτό το άτομο με την πρώτη ματιά" ή "Κατάλαβα τι είδους άνθρωπος είναι από την αρχική χλιαρή χειραψία"; Έχετε προσέξει πως στις συναντήσεις αρχηγών κρατών και άλλων πολιτικών ή δημόσιων προσώπων ο φακός της κάμερας επικεντρώνεται

«Αυτοματοποίηση» Εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων χωρίς εργάτες. (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για αυτοκινητο

Λίγοι άνθρωποι πίσω απ’ τα κουμπιά, οι πολλοί στην ανεργία, το κέρδος για το κεφάλαιο πολλαπλάσιο και όλα μια χαρά! Ο ήχος των μηχανών σαν την αλλόκοτη μουσική από τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης…

Παρακολουθείστε αυτό το βίντεο που μας ήρθε από την Αμερική , και θα καταλάβετε καλύτερα γιατί οι σημερινές βιομηχανικές εργασίες δεν θα είναι ποτέ πια σαν αυτές που ήταν στο παρελθόν!

Έρευνα Σοκ «Διαρροή εγκεφάλων»: Μαζική φυγή 223 χιλιάδων νέων από το 2008 έως το 2013


http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20160225/engine/imerisia_LARGE_t_1061_44420618_type13031.jpg

«Διαρροή εγκεφάλων»: Μαζική φυγή 223 χιλιάδων νέων από το 2008 έως το 2013
Μαζική φυγή Ελλήνων, κυρίως νέων, απογυμνώνει τη χώρα από λαμπρά μυαλά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έξοδο από την κρίση. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της ΤτΕ στην Ελλάδα της κρίσης, το φαινόμενο της εκροής ανθρώπινου κεφαλαίου που είναι γνωστό με τον όρο “διαρροή” ή “έξοδος εγκεφάλων” (brain drain ή exodus), έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ένας Σύριος γιατρός εξηγεί γιατί οι πρόσφυγες επιλέγουν να περάσουν από την Ελλάδα κι όχι από Βουλγαρία ή Αλβανία


  • Ένας Σύριος γιατρός ο Αλί Καντίρ που βρίσκεται στην Καβάλα ευχαριστεί τους Έλληνες για τη φιλοξενία και εξηγεί γιατί οι πρόσφυγες επιλέγουν να φτάσουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας και όχι μέσω Βουλγαρίας, Ουγγαρίας ή Αλβανίας.   

Ανέκδοτο:Η ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για σακουλες



Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακουλές σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι...
Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι.

Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:

Αναθεωρώντας τις εκφράσεις μας !...


Αποτέλεσμα εικόνας για εκφραση


1.       Καταργείται η φράση αγανακτισμένου γείτονα "Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο" (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).

2.       Κατά συνέπεια καταργείται και η συνώνυμη έκφραση "Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές" (δεν έχετε, είπαμε).

Σερβιτόρος διορίστηκε ως σύμβουλος του Τσίπρα, ήταν φίλοι από τη νεολαία


parea-tsipra


 Στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας
Πρωθυπουργού διορίστηκε ο Νίκος Καρανίκας από τη Θεσ/κη, απόφοιτος τουριστικών επαγγελμάτων και σερβιτόρος στο επάγγελμα. Μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ, αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, διορίστηκε με μισθό 2027 ευρώ μεικτά.

Μιλάνε Ελληνικά τον μήνα Μάρτιο στην Αυστραλία !!!

Γράφει ο Ανδρέας Κολαΐτης (Πτυχιούχος ΤΕΙ – Αθήνας) (Ιδρυτικό Μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων – Ερίσου, Κεφαλληνίας
Μια φιλότιμη προσπάθεια λαμβάνει χώρα από σήμερα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και για ολόκληρο το μήνα Μάρτιο όσον αφορά την προώθηση χρήσης της Ελληνικής γλώσσας στην μακρινή Ωκεανία. 
Συγκεκριμένα μια “χούφτα” από “ρομαντικούς” Ρωμιούς της διασποράς (Χριστίνα Δεσποτέρη*, Σάκης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Πανταζόπουλος, Βασίλης Σαραφίδης, Βικτώρια Τσιώλη, κ.α) διαθέτοντας αστείρευτο μεράκι για τα κοινά της “μητέρας πατρίδας” με έκδηλη την ανησυχία τους για το …

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/3/2016


                              
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.