Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: για Κυριακή 28-2-2016Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, με τοπικές βροχές στην Κεντρική Μακεδονία και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Μη μου θυμωνεις ματια μου - Γιαννης Πουλοπουλος


Ελληνική ταινία:ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΡΥΟ


Χωρίζουν λόγω…υπ.Υγείας! Τέλος οι αποσπάσεις για ζευγάρια νοσηλευτών


Νοσοκομεία


Τέλος οι αποσπάσεις για ζευγάρια νοσηλευτών με βάση ρυθμίσεις του υπουργείου Υγείας! Στα κάγκελα ο κλάδος

Αντισυνταγματικές ρυθμίσεις περιλαμβάνει το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης που καταργεί ουσιαστικά το δικαίωμα των νοσηλευτών να κάνουν αποσπάσεις πλήττοντας σοβαρά το θεσμό της οικογένειας, καταγγέλλει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Τα μυστικά τρικ του Facebook

Εάν είστε από τους χρήστες που απλά κάνουν like ή που καμιά φορά ανεβάζουν κάποια φωτογραφία στο Facebook, τότε ίσως δεν ξέρετε κάποια άλλα μυστικά και χρήσιμα τρικ του κοινωνικού δικτύου.
Τα τρικ αυτά που είτε αφορούν την ασφάλεια του λογαριασμού σας, είτε απλώς έχουν ενδιαφέρον για να περάσετε την ώρα σας, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά σε όλους τους χρήστες. Δείτε τα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΤΟ 3% ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 42% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ
Το 3% των φορολογουμένων πληρώνει το 42% τουφόρου εισοδήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ανάλυση εισοδημάτων που δηλώθηκαν το 2015)... 
Τα ποσοστά αυτά αντιστοιχούν σε 267.480 φορολογουμένους με εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ, οι οποίοι δηλώνουν εισοδήματα ύψους 35 δισ. ευρώ.
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΓΓΔΕ, 1.176.043 φορολογούμενοι δεν κατέβαλαν κανέναν φόρο στο ελληνικό Δημόσιο, ενώ 1.304.634 δήλωσαν εισοδήματα έως 1.000 ευρώ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ...

Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους...
αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ένδειξη διαφωνίας για τοασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των  Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε  την πανελλαδική  αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους από την ερχόμενη Τρίτη, έως και την ερχόμενη Πέμπτη (1-3 Μαρτίου  2016).

ΜΠΡΑΒΟ!!!!Ολόκληρη γειτονιά έμαθε τη νοηματική για να επικοινωνεί με νεαρό κωφό (Βίντεο)

ΜΠΡΑΒΟ!!!!Ολόκληρη γειτονιά έμαθε τη νοηματική για να επικοινωνεί με νεαρό κωφό (Βίντεο)
Ο Μουχάρεμ ζει σε μια γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και έχει γεννηθεί κωφός. Έχει μάθει σε όλη του τη ζωή να συνεννοείται με τους συντοπίτες του με τη βοήθεια της αδελφής του, Οζλέμ. Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη του όταν ξαφνικά μια μέρα βγήκε από το σπίτι του και είδε όλους τους γείτονες του να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στη νοηματική γλώσσα. Η πρωτοβουλία γι’ αυτήν την «έκπληξη» ανήκει στην εταιρεία Samsung, η οποία κινηματογράφησε την ιστορία στα πλαίσια της διαφημιστικής της καμπάνιας για το νέο τηλεφωνικό της κέντρο, σχεδιασμένο για την εξυπηρέτηση των κωφών.

Στους πρόσφυγες κτίζουνε πόλεις, μήπως τους κάνουνε με το¨ ζόρι ¨ και Έλληνες;


12742718_1108032785882468_4561658278812622557_n

Διαχείριση κρίσης δίχως φρένα και μυαλά;
Που είστε βρε τρισάθλιοι εταίροι με τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη περί ανθρωπιάς;
Ένας ολόκληρος πτωχοποιημένος ΛΑΟΣ από τα βρωμο–μνημόνια σας κατά μήκος στις ακρογιαλιές των νησιών του , στα λιμάνια στους κλειστούς χώρους των πόλεων και στους Εθνικούς δρόμους της χώρας ανέλαβε να προσφέρει ανθρωπιά στους ταλαιπωρημένους και παγιδευμένους πρόσφυγες από τις δικές σας πονηρές πολιτικές.

Οι Έλληνες δεν θέλουν να πιστέψουν αυτό που έρχεται

dimosthenis-liakopoulos-dhmosthenhs-liakopoylos-δημοσθένης-λιακόπουλος
Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους.
Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον αρχίζουν να κοιτάνε προς τις ορδές των μουσουλμανικών πληθυσμών που εισρέουν σαν τσουνάμι στη χώρα και κατακλύζουν πόλεις και χωριά.

7ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016

Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου, 8μμ - Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
Είμαστε Όλοι Μετανάστες/ριες! Πετάλι Χωρίς Σύνορα!
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016 8μμ, στην Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης, το Ποδηλατικό Καρναβάλι, με φετινό κύριο θέμα 

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/2/2016


                                  
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.