Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αυτή είναι η καινοτομία και το τουριστικό μεγαλείο που οραματίζονται στη Θεσσαλονίκη;

Αποτέλεσμα εικόνας για θεσσαλονικη  τουρισμος


Στις 29/01/2016 ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Apps4Thessaloniki - Tourism edition. Ο διαγωνισμός συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Ερευνητική Μονάδα URENIOτου ΑΠΘ και το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας OKFN Greece.


Οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι έλαβαν χρηματικά βραβεία 3.000€, 2.000€ και 1.000€ αντίστοιχα.

Καιρός: για Σάββατο 27-2-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη αλλά και γρήγορη βελτίωση περιμένουμε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

Γεωμετρικός τριγωνισμός ναών στο κέντρο Θεσσαλονίκης(video)


Μουσικό πανόραμα...Το δακρυ μας σταλια,σταλια - Γιαννης Πουλοπουλος


Ελληνική ταινία:Ένα γελαστό απόγευμα


Τι συμβαίνει όταν 2 πρώτα ξαδέρφια κάνουν μεταξύ τους, παιδί;


Τι συμβαίνει όταν 2 πρώτα ξαδέρφια κάνουν μεταξύ τους, παιδί;

Το ξέρουμε και το ακούμε όλοι μας από μικροί… Η γέννηση ενός παιδιού που θα προκύψει από την ερωτική πράξη μεταξύ συγγενών δευτέρου βαθμού (πρώτα ξαδέλφια) δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλής και οι κίνδυνοι για το παιδί είναι τεράστιοι. Μια έρευνα Άγγλων επιστημόνων έρχεται να επιβεβαιώσει το αυτονόητο από την αρχαιότητα (τότε που για να διατηρηθεί το βασιλικό αίμα, παντρεύονταν, τα πρωτοξάδερφα, ακόμη και τα αδέρφια) και τα παιδιά που γεννούσαν σε μεγάλο ποσοστό είχαν διάφορα προβλήματα.

Μπήκε με μία κάμερα σε ένα σχολείο στην Ιαπωνία, αυτό που είδε δεν γίνετε πουθενά στον κόσμο

1Το Δημοτικό σχολείο που θα δείτε παρακάτω βρίσκετε στη Saitama της Ιαπωνίας και το μεσημεριανό φαγητό μετατρέπεται σε μια εκπαιδευτική περίοδο 45 λεπτών όπως είναι τα μαθηματικά και το διάβασμα.
Οι μαθητές μεγαλώνουν και καθαρίζουν τα δικά τους λαχανικά στη σχολική φάρμα ενώ σερβίρουν τα γεύματα στους συνομηλίκους τους μέσα στις αίθουσες. Μετά το φαγητό καθαρίζουν διεξοδικά την τάξη τους με το κάθε τους βήμα να είναι σχολαστικά προγραμματισμένο με διασκέδαση και συνεργασία.

Τι είναι και ποια είναι τα Ψυχοσάββατα;


http://coolweb.gr/img/641/3.jpg

Η Αγία μας Εκκλησία όρισε και κάποια ιδιαίτερα Σάββατα να είναι αφιερωμένα εξαιρετικά στις μνήμες των κεκοιμημένων μας και μάλιστα «των απανταχού της Οικουμένης», τα οποία ονομάζει Ψυχοσάββατα.

Η «δέησις υπέρ των κεκοιμημένων τω Σαββάτω των ψυχών» είναι γνωστή ως Ψυχοσάββατο. Η δέησις γίνεται κατά τον εσπερινό της Παρασκευής στον οποίο μνημονεύονται όλες οι ψυχές των κεκοιμημένων μας «απ’ αρχής και μέχρι των έσχατων» όπως αναφέρει και η εκτενής συναπτή.

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ; – Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην… Μακεδονία!

MakedoniaRefugee
«ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ» Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ 20.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 
του Γιάννη Πετρίδη
Πλημμυρίζει η Βόρειος Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις 10.000 ατόμων εκάστη θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές

Όλα είναι στην παλάμη σας. Πιέστε αυτά τα σημεία για να σταματήσετε κάθε είδους πόνο.


1

Γνωρίζατε ότι συγκεκριμένα σημεία πίεσης στην παλάμη του χεριού σας μπορούν να σας ανακουφίσουν άμεσα από πόνους σε άλλες περιοχές του σώματός σας; Κι όμως συμβαίνει! 
Μελετήστε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα και στη συνέχεια:
1. Πιέστε το σημείο του χεριού σας που αντιστοιχεί στην περιοχή που θέλετε να ανακουφίσετε, για 5 δευτερόλεπτα.

Σημείωμα-κραυγή αγωνίας δασκάλας από τη Λέσβο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου -Δεν είναι μόνο οι πρόσφυγες…


Σημείωμα-κραυγή αγωνίας δασκάλας από τη Λέσβο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου -Δεν είναι μόνο οι πρόσφυγες...

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η επιστολή μιας δασκάλας από τη Λέσβο. Μια επιστολή-κραυγή αγωνίας για τις επιπτώσεις του προσφυγικού στην τοπική κοινωνία.Το κείμενο της, το οποίο  είναι γραμμένο στα αγγλικά και δημοσιοποιήθηκε στο λογαριασμό της στο Facebook, αναφέρεται στις επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης στους κατοίκους των νησιών του βορειοαναλοτικού Αιγαίου που άνοιξαν την αγκαλιά τους στους πρόσφυγες. 

Πώς η ΤΡΟΙΚΑ μπλοκάρει τις φορολογικές δηλώσεις! ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα και με την απόσυρση αυτοκινήτων!

Στον αέρα οι φορολογικές δηλώσεις αφού τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας δεν έχουν δώσει ακόμα το πράσινο φως στο υπουργείο Οικονομικών

Το Taxisnet επρόκειτο να ανοίξει την 1η Μαρτίου ώστε να υποβληθούν οι δόσεις έως τέλη Απριλίου.  Πρόβλημα υπάρχει και με το μέτρο της απόσυρσης των αυτοκινήτων αφού η τρόικα δεν το έχει δεχθεί ακόμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το θέμα της επόμενης διάλεξης του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, καθώς ασχολείται με το σύγχρονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία δέκα χρόνια οι ανεπτυγμένες κοινωνίες και αφορά τον εθισμό στο διαδίκτυο .

Το θέμα με τίτλο «Τεχνολογία και Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου -

Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει εις τα χέρια των Ελλήνων

timthumb
Η σημερινή κατάντια της Πατρίδος μας, με όλες τις παραμέτρους, διαστάσεις και συνέπειες, πρέπει επιτέλους να προβληματίσει όλους εμάς τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών τοποθετήσεων.
Εις την ουσία, το πρόβλημα της κρίσης χρέους της Πατρίδος μας δεν είναι καθαρώς οικονομικό, ως εσφαλμένως υποστηρίζεται και προπαγανδίζεται από τα δεκανίκια του Πολιτικού Συστήματος, αλλά κυρίως Θεσμικό,

ΙΔΟΥ γιατί θέλουν να εγκλωβίσουν εκατομμύρια ΛΑΘΡΟ-πρόσφυγες στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)




Όποιος στην Ελλάδα τολμήσει να αντιδράσει στην εισβολή όλων αυτών των εκατομμυρίων που ήρθανε από την Ανατολή, θα κατηγορηθεί για ισλαμοφοβία, ξενοφοβία ή ρατσισμό.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/2/2016


                            
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.