Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 23-2-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΦΙΛΕ ΕΛΑ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ - ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για ανεργια φτωχεια


Οι κατηγορίες των ανασφάλιστων πολιτών που έχουν δικαίωμα δωρεάν νοσηλευτικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, περιγράφονται σε διάταξη του Παράλληλου Προγράμματος.

Εκτός από τους ανασφάλιστους Έλληνες πολίτες ή ελληνικής καταγωγής ομογενείς, το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι πολίτες άλλων κρατών που διαθέτουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα, όπως επίσης και τα άτομα με αναπηρία από 67% και άνω.

Πόσοι είναι οι υπάλληλοι – Ποια η «ακτινογραφία» του Δημοσίου (κατανομή ανά υπουργείο)

Νέα «συρρίκνωση» διαπιστώνεται στο σύνολο του
ανθρώπινου δυναμικού της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, όπως επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του Μητρώου στην apografi.yap.gov.gr. 
Το συνόλου των μισθοδοτούμενων μόνιμων υπαλλήλων από το ελληνικό Δημόσιο, ανέρχεται στους566.556 υπαλλήλους τον Ιανουάριου του 2016.

Προσοχή - Αλλάξτε όλοι τις ταυτότητες σας! Δείτε γιατί…

tautotitaΚάντε το άμεσα!


Την άμεση αλλαγή των Ελληνικών ταυτοτήτων ζητούν τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι Ευρωπαίοι, με την δικαιολογία πως οι ήδη υπάρχουσες μπορούν να πλαστογραφηθούν εύκολα.

Στις 25 Μαρτίου 2016, αρχίζει το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κιθάρας της Μακεδονίας

Στις 25 Μαρτίου 2016, αρχίζει το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κιθάρας της ΜακεδονίαςΤο μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ που έγινε ποτέ στην
Μακεδονία και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, ξεκινάει στις 25 Μαρτίου στην πανέμορφη Καστοριά.

Οι συμμετοχές των κιθαριστών, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, αναμένετε να ξεπεράσουν τις εκατό (100).

Κάρτα Σίτισης Αλληλεγγύης: Για ακόμη μια φορά πάει πίσω η δόση



Του Βασίλη Αγγελόπουλου
Με καθυστέρηση λίγων ημερών, στις 29 Φεβρουαρίου
προγραμματίστηκε από το υπουργείο Εργασίας η καταβολή της όγδοης (Η') δόσης της επιδότησης σίτισης. Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο εγκρίθηκε η μεταφορά ποσού 17.427.000 ευρώ για να γίνει η καταβολή της επιδότησης σίτισης, μέσω της φόρτισης των εγκεκριμένων Καρτών Αλληλεγγύης.

Οι τράπεζες κήρυξαν πόλεμο κατά των μετρητών


Δεν θυμάμαι τη στιγμή που συνειδητοποίησα πως πλησιάζει το τέλος εποχής για τα μετρητά. Ηταν η Ημέρα της Αυστραλίας στην παραλία Μπόντι προ διετίας...

Θεσσαλονίκη: Μειωμένες τιμές φυσικού αερίου τον Φεβρουάριο


672169-watch-thermostat-ti.medium.jpg

Εντός του 2016 προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης σε πέντε περιοχές, που είτε είναι ήδη ενταγμένες σε αυτό είτε πρόκειται να συνδεθούν για πρώτη φορά. 

Ανεκδοτάρα, για να πάει καλά η εβδομάδα !!!



Μόλις έχει βρέξει και στο σπίτι το αντρόγυνο συζητά περί φαγητού.

- "Πήγαινε Γιώργο μου να μαζέψεις σαλιγκάρια, καιρό έχουμε να φάμε", προτείνει η
σύζυγος στον άντρα της.

«ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»


O λόγος του  Αμερικάνου λογοτέχνη (και όχι μόνον), Robert Najemy για την Ελλάδα, που μας κάνει να ανατριχιάζουμε από υπερηφάνεια!


Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων …
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, ανά τον κόσμο …

Περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων πρότεινε η κυβέρνηση στους θεσμούς

672003-syntaxioyhoi.jpg
Περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων, μειώσεις στα εφάπαξ βοηθήματα και στα μερίσματα και μειωμένο ανώτατο πλαφόν συντάξεων περιλαμβάνει το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Η Κυβέρνηση καταργεί τον νόμο για τους παιδεραστές


Εμείς να πούμε «καλωσόρισες νόμιμη παιδεραστία»;;; Ο κ.Παρασκευόπουλος πρόκειται να αποδεχτεί την κατάργηση του άρθρου 347 του ποινικού κώδικα περί αποπλάνησης ανηλίκου… μετά από συζητήσεις τροπολογίας από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,στο πλαίσιο σχεδίου νόμου σχετικού με το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Ο Έλληνας που διορθώνει χωρίς λέιζερ μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό


9961F99E533E6E3C83B1509BB76106B3

Τέλος δεν έχουν τα επιτεύγματα των Ελλήνων οφθαλμιάτρων, οι οποίοι σε δύσκολες εποχές δοξάζουν διεθνώς την πατρίδα μας.
O χειρουργός-οφθαλμίατρος δρ Αναστάσιος Κανελλόπουλος, καθηγητής Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δημιούργησε μεταξύ των άλλων επιτευγμάτων του

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/2/2016

                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.