Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 22-2-2016






Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΩ


Ελληνική ταινία:ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ


Αν έχεις σαραβαλάκι, μη νοιάζεσαι. Αν, όμως, διαθέτεις σύγχρονο ΙΧ...

Οπως ένα PC προσβάλλεται από ένα ιό, όπως ένα κινητό τηλέφωνο δυσλειτουργεί από ένα μολυσμένο SMS, έτσι και το αυτοκίνητο στο μέλλον θα δέχεται ανάλογη επίθεση. 
Οπως υπάρχουν αντιβιοτικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έτσι θα υπάρξουν και για το αυτοκίνητο, όσο μακρινό και αν ακούγεται κάτι τέτοιο.

Ολοι οι ιοί δεν είναι ίδιοι. Πάρτε για παράδειγμα αυτούς που προσβάλλουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τώρα τελευταία τα κινητά μας τηλέφωνα.

Εκκλησιασμός, σπορ και διάβασμα χαρίζουν χρόνια μετά τα 50!



Εκκλησιασμός, σπορ και διάβασμα επιμηκύνουν τον χρόνο ζωής μετά τη συνταξιοδότηση. Ερευνα έδειξε ότι οι άνω των 50 που συνταξιοδοτούνται έχουν μειωμένες πιθανότητες να πεθάνουν, τα πρώτα έξι χρόνια, αν ασχολούνται με κάτι από τα παραπάνω ή γενικότερα δεν «κολλήσουν» στον καναπέ τους, απέναντι από την τηλεόραση.

ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο καταρράκτης της φωτιάς -Μοιάζει με λάβα, αλλά δεν είναι (εικόνες)



Για κάποιες μέρες του Φεβρουαρίου, ο ήλιος κάνει τα μαγικά του
στο Εθνικό Πάρκο Yosemite της Καλιφόρνιας, προσφέροντας ένα μοναδικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα: Εναν «φλεγόμενο» καταρράκτη!

Φραγκόσυκο – μια υπερτροφή που καταπολεμά πληθώρα ασθενειών

Το φραγκόσυκο είναι από τα πλέον νόστιμα φρούτα.
Έχει τη δυνατότητα να σε ξεδιψάσει, καθώς έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (87.5%).Το κιτρικό και μηλικό οξύ που περιέχει, του προσδίδει φυσική συντήρηση , βοηθά στη καλή πέψη μέσω του μεταβολισμού των σακχάρων (κύκλος Krebs) , και αυξάνει τη σωματική αντοχή , (μηλικό οξύ).

ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΩΣ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ»: ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ;


image11-940x647

Το Καστελόριζο εκπέμπει SOS και το ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο, όπως φαίνεται για άλλη μια φορά, δείχνει ανήμπορο να αντιμετωπίσει άλλη μια εθνική πρόκληση η οποία θέτει σε κίνδυνο την εθνική μας ανεξαρτησία.
Σύμφωνα με όσα δηλώνουν κάτοικοι του νησιού, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο Καστελόριζο έφθανε τους 900 συνολικά (!) όταν το σύνολο των μονίμων κατοίκων δεν ξεπερνά τους 250 αυτή την εποχή.
Αυτή η «μεταφορά επίπλων» έπρεπε να πάει στα στρατόπεδα προσφύγων στην
ΕΛΛΆΔΑ για να κάνει τη ζωή τους πιο υποφερτή . 52 τόνοι όπλων και πυρομαχικών σε μεγάλα 40ρια κοντέϊνερ θα έφταναν στους μετανάστες στην Ευρώπη αντί να είναι τα έπιπλα, αλλά, ανακαλύφθηκε από την ασφάλεια στα ελληνικά σύνορα μέσα σε 14 κοντέϊνερ!

Θα χρειαστείτε ένα λεπτό για να το διαβάσετε αλλά θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε

916657
Δύο άνδρες, και οι δύο σοβαρά άρρωστοι, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Ο ένας άντρας από τους δυο ήταν συνεχώς καθηλωμένος στο κρεβάτι του. Στον άλλο άντρα οι γιατροί του επέτρεπαν να σηκώνεται από το κρεβάτι του για μια ώρα κάθε απόγευμα, να πηγαίνει στο μοναδικό παράθυρο του θαλάμου που βρίσκονταν δίπλα του και να χαζεύει για λίγο την ζωή έξω από το νοσοκομείο.

Πώς να κάνετε τα κοσμήματά σας να λάμπουν

Όταν το αγαπημένο σας δαχτυλίδι δεν έχει την ίδια λάμψη, αντί να αγοράζετε ακριβά διαλύματα καθαρισμού ή να τα δίνετε σε κάποιο κοσμηματοπωλείο, δοκιμάστε να το καθαρίσετε με αυτό το εύκολο DIY καθαριστικό κοσμημάτων.

Χρησιμοποιήστε συστατικά που έχετε ήδη στον ντουλάπι για να φύγει η σκουριά και τα σημάδια του χρόνου από τα κοσμήματά σας χωρίς καθόλου να χρησιμοποιήσετε χημικές ουσίες. Μόνο με τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης. Και μετά οι πολύτιμοι λίθοι σας θα γίνουν ακόμα περισσότερο εκθαμβωτικοί!

Ο ντελιβεράς που ΓΟΝΑΤΙΣΕ το διαδίκτυο- ΔΕΙΤΕ το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμά του


delivery



Εργάζομαι για € 3,00 την ώρα (με τις βενζίνες δικές μου) και με ό,τι φιλοδωρήματα μου δίνετε για την εξυπηρέτηση (που και αυτά τείνουν να εξαφανιστούν), στην πλέον ανθούσα οικονομική δραστηριότητα μιας ρημαγμένης χώρας, χωρίς … ασφάλιση και με το αφεντικό να κοιτάει το ρολόι για να δει αν είμαι γρήγορος.

Νέα δικαστική απόφαση- βόμβα, βάζει «φωτιά» στη διαπραγμάτευση

Νέα δικαστική απόφαση- βόμβα, βάζει «φωτιά» στη διαπραγμάτευση
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ
Από αλλού το περίμενε, από αλλού το βρήκε το οικονομικό επιτελείο. Ενώ μέχρι τώρα έψαχνε στοιχεία για να ανατρέψει τους ισχυρισμούς των δανειστών για «τρύπα» τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ, πλέον καλείται να βρει αντίμετρα για να καλύψει ένα νέο μπαράζ δικαστικών αποφάσεων, αρχής γενομένης από αυτήν που δικαιώνει τους γιατρούς του ΕΣΥ!

Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν την έκτακτη εισφορά

Αλλαγές με επιβαρύνσεις και ελαφρύνσεις φέρνουν τα σχέδια της κυβέρνησης για τροποποιήσεις στην έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, τα οποία αναμένουν την έγκριση των δανειστών.

Με βάση τις μνημονιακές δεσμεύσεις, το υπουργείο Οικονομικών όφειλε να ενσωματώσει στη φορολογία εισοδήματος την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία καθιερώθηκε ως έκτακτη επιβάρυνση στο πρώτο μνημόνιο. Σύμφωνα με «Τα Νέα», πάντως, η έκτακτη εισφορά ήρθε για να μείνει κι έτσι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για τη δομή της και τις αλλαγές που θα γίνουν σε αυτήν.

Αύξηση 15% στην συμμετοχή των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης των medlabnews.gr και iatrikanea.gr
Τυράκι στους εργαστηριακούς γιατρούς, που βρίσκονται σε αναβρασμό και επίσχεση εργασίας, αποτελεί η υπ. Αριθ. Γ3γ/οικ. 12146 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, για αύξηση κατά 15% στη συμμετοχή των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ. 

Συγκεκριμένα με βάση την απόφαση απαλείφεται η φράση, που έλεγε ότι στις τιμές που αναγραφόταν στην τρίτη στήλη στα παραρτήματα Ε' και ΣΤ',υπ’ αριθ. Γ3γ/οικ. 2180/12.1.2016 (ΦΕΚ 28 Β΄) απόφαση του Υπουργού Υγείας, συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή ασφαλισμένου 15%.

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/2/2016


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.