Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 16-2-2016







Ασυνήθιστες για την εποχή υψηλές θερμοκρασίες με αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΦΙΛΕ ΕΛΑ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ - ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:Η Αγάπη μας


Φράγκος Φραγκούλης: «Τρομοκράτης της Μέσης Ανατολής η Τουρκία»

Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής χαρακτήρισε την Τουρκία ο στρατηγός ε.α επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Μένουμε Χριστιανοί μένουμε Έλληνες». Στην ομιλία του με θέμα «Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της ΕΕ» αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα που πλήττει τη χώρα, στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό ενώ παράλληλα έκανε λόγο για κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ελλάδας.

Βολιώτης ερευνητής έφτιαξε εφαρμογή “οδηγό” για τυφλούς (ΒΙΝΤΕΟ)

enallaktikos-gr-efarmogi-orasi-wayfinder
Την ανάγκη εφαρμογής της σύγχρονης τεχνολογίας που μπορεί να χωρέσει ακόμη και στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου προκειμένου να λυθούν προβλήματα καθημερινότητας για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, αναδεικνύει η εφαρμογή την οποία ανέπτυξε ομάδα τεσσάρων ερευνητών στην οποία συμμετέχει και ένας Βολιώτης.

Κορίτσια ο ΝΑΤΟς!..

   








  Μάλλον μάταια θα περιμένουν οι έλληνες αυτό που δικαιούνται:
     Την δημοσίευση της συμφωνίας που υπέγραψε στις Βρυξέλλεςο γλάρος υπουργός Εθνικής Άμυνας,
     ..σχετικά με την ουσιαστικά παραχώρηση συγκυριαρχίας στο Αιγαίο.

     Έδωσε-πήρε ο υπερπατριώτης κουραμπιές και επί των ημερών του το όνειρο της
τουρκιάς έγινε πραγματικότητα:
     Το Αιγαίο έπαψε να είναι αμιγώς ελληνική θάλασσα, ελληνική επικράτεια.

Το καλοκαίρι η νέα ρύθμιση του υπουργείου για τα αυθαίρετα

«Αισίως», οι δηλώσεις αυθαιρέτων άγγιξαν το ένα εκατομμύριο, φθάνοντας τις 980.000, με τα έσοδα από τις τελευταίες δύο ρυθμίσεις να ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο, η συνεχώς...
μειούμενη συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία νομιμοποίησης δείχνει ότι τα περιθώρια... «προσέγγισης» των αυθαιρετούντων πλέον εξαντλούνται.

Χρυσόγονος: Είχαμε αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε!



  • «Τον Ιανουάριο είχαμε αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάποια πράγματα, ότι θα μπορέσουμε να τα κάνουμε πραγματικότητα και δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε» παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Δίωξη σε 25χρονο που βεβήλωνε τη μνήμη των νεκρών αξιωματικών στο facebook

  • Υβριστικά μηνύματα σε βάρος των τριών αδικοχαμένων αξιωματικών του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Κίναρο, έγραφε στο facebook ένας 25χρονος. 
  • Tι έγραψε στην επίμαχη ανάρτηση

Ολλανδή βιολονίστρια ερμηνεύει Τσιτσάνη σε συναυλία κλασικής μουσικής!

http://newstube.gr/wp-content/uploads/2015/12/violinTsitsanis-375x195.jpgΑφού ολοκληρώνει τη «Τσιγγάνα» του Μωρίς Ραβέλ, η 25χρονη Ολλανδή βιολονίστρια Emmy Storms επιστρέφει στη σκηνή και ερμηνευει με εκπληκτικό τρόπο τα «Ωραία του Τσιτσάνη».

Η Emmy Storms άρχισε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 5 ετών στη φημισμένη Βασιλική Μουσική Σχολή της Χάγης από όπου αποφοίτησε πριν από τρία χρόνια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Εκχωρούνται στο ΤΑΙΠΕΔ με νομοσχέδιο όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%A0%CE%95%CE%94-600x337.jpgΝα βάλει και άλλο νερό στο κρασί του ετοιμάζεται ο πρωθυπουργός σε ένα θέμα που κατά καιρούς έχει αποτελέσει κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση.

Πρόκειται για το Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας, ένα ζήτημα για το οποίο η ελληνική πλευρά είχε ασκήσει… βέτο όσον αφορά τη θέση του επικεφαλής.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ… ΚΟΡΑΝΙΑ!!!

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/02/563_kuran.jpgΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Εμπρός για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της Ελλάδας, γράφουν οι Τούρκοι με πανηγυρικά αφιερώματα στην είδηση ότι γνωστή ελληνική εφημερίδα, συγκεκριμένα το ΒΗΜΑ της οικογένειας Ψυχάρη, μοιράζει μαζί με το κυριακάτικο φύλο της και ένα Κοράνι για να… μάθουν οι Έλληνες τις βασικές αρχές του Ισλαμ. Μάλιστα!

Πόσο μας κοστίζουν οι συναλλαγές μέσω ίντερνετ

Αντιμέτωποι με προμήθειες που μπορεί να φτάνουν και τα τέσσερα ευρώ ανά συναλλαγή βρίσκονται όσοι επιλέγουν την...ηλεκτρονική οδό για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους: από εμβάσματα και μεταφορές χρημάτων μέχρι πληρωμές φόρων και λογαριασμών.
Οι πιέσεις προς τις τράπεζες, να κατεβάσουν το κόστος είναι έντονες καθώς ο αριθμός των συναλλαγών γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Έτσι, οι τράπεζες ήδη σχεδιάζουν και ευνοϊκότερες τιμολογιακές πολιτικές αλλά και "πακέτα" για τους πελάτες τους.

15 Φεβρουαρίου: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!


paidikos karkinos

Εκτός από τη 14η του Φλεβάρη και τους Βαλεντίνους, καλό είναι να θυμηθούμε και μια ακόμη σημαντική μέρα του χρόνου…Αυτή κατά την οποία ενθυμούμαστε όλους τους μικρούς επίγειους αγγέλους που δίνουν μάχη ζωής ενάντια στον καρκίνο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/2/2016


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.