Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 14-2-2016



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, σε περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, περιμένουμε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ-ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.


Ελληνική ταινία:Για ποιόν χτυπά η κουδούνα


Η επιτυχημένη συνέντευξη... Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

180409534
1. Προετοιμαστείτε καλά
Πριν συναντήσετε τον υπεύθυνο προσωπικού είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την εργοδότρια εταιρεία, το ιστορικό της, την κουλτούρα και τις αξίες της. Επισκεφτείτε το site της εταιρείας και ενημερωθείτε σωστά.
2. H πρώτη εντύπωση είναι σημαντική

Τρόμος στη Γερμανία για τις σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών

ImageHandler
Φοβούνται οι γυναίκες να κυκλοφορήσουν μόνες τη νύχτα

Σοκ από την κατάθεση 25χρονης Γερμανίδας που έπεσε θύμα βιασμού, στο Αννόβερο, από Αλγερινό μετανάστη – Ο δράστης την κακοποίησε σεξουαλικά, εξυμνώντας τον Αλλάχ – Σωρεία καταγγελιών για σεξουαλικού τύπου επιθέσεις στο καρναβάλι της Κολωνίας

"Για ποιους πετάω στο Αιγαίο"! Ένα συγκλονιστικό κείμενο πιλότου μαχητικού

http://www.onalert.gr/image/?w=630&src=/files/Image/NewOnAlert/AIRCRAFTS/PILOTORAIO.pngΣαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου, χάνεται η σκέψις μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού!
Δεν είμαι ημίθεος ,δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας! 
Έχω τους φόβους μου, έχω τις αναστολές μου, έχω τις ανασφάλειες μου !


Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου, μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω!

Καθημερινή συνήθεια που προστατεύει από την άνοια

Η άνοια χαρακτηρίζεται η καταστροφή των κυττάρων του εγκεφάλου και η σταδιακή μείωση των νοητικών λειτουργιών.

Παρότι συχνότερα εμφανίζεται μετά την ηλικία των 60 ετών και εξελίσσεται προοδευτικά σε 8 με 10 χρόνια κατά μέσο όρο, μπορεί να παρουσιαστεί σε όλες τις ηλικίες.

Τα «μυστικά» αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης


perierga.gr - Τα «μυστικά» αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης

Τα κρυμμένα αξιοθέατα, τα μυστικά μουσεία, οι υπαίθριες αγορές, τα σημεία με την καλύτερη θέα, μέσα από 10 εναλλακτικές στάσεις στις γειτονιές της Πόλης έχετε την ευκαιρία να δείτε στη συνέχεια. 

Γιατί η Κωνσταντινούπολη πέρα από τα SOS κρύβει και άλλες όμορφες γωνιές που αξίζει να γνωρίζουμε…

Η ΙΤΑΛΙΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ... Ανεκμετάλλευτος θησαυρός το ελληνικό ελαιόλαδο

Ανεκμετάλλευτος θησαυρός το ελληνικό ελαιόλαδο
Στην Ιταλία γράφεται το ελληνικό «success story» του ελαιολάδου. 
Μπορεί το ελληνικό ελαιόλαδο να είναι περιζήτητο στις διεθνείς αγορές, παρουσιάζοντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποσπάσει μερίδιο αγοράς από τους βασικούς ανταγωνιστές σε παγκόσμιο επίπεδο, την Ισπανία και την Ιταλία, ωστόσο από από τους περίπου 100.000 τόνους που εξάγει η Ελλάδα ετησίως, μόλις το 15% αφορά επώνυμο τυποποιημένο ελληνικό προϊόν προστιθέμενης αξίας και το 85% εξακολουθεί να πηγαίνει χύμα στην Ιταλία, για να επανεξαχθεί με ιταλικό brand name.

Οι ελληνικές Porsche που φτιάχνονται στην Κατερίνη


Στους ελληνικούς δρόμους θα μπορούν να κυκλοφορήσουν από φέτος οι ρεπλίκες ιστορικών μοντέλων της Porsche που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Κατερίνη από την Replicar Hellas (www.replicarhellas.com) και μέχρι σήμερα πωλούνται αποκλειστικά στο εξωτερικό.
Μετά από χρόνια προσπαθειών, η εταιρεία βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πάρει την πολυπόθητη έγκριση τύπου η οποία θα της επιτρέψει να πουλήσει τα αυτοκίνητά της και στους λάτρεις της αυτοκίνησης που ζουν στην Ελλάδα.

Google:Νέα εργαλεία του Gmail για μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες


  • Τα δύο νέα εργαλεία του Gmail  που προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες της υπηρεσίας, ανακοίνωσε η διοίκηση της  Google.Ειδικότερα τα δύο νέα εργαλεία είναι τα εξής:

Αφού η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, ποιοι είναι αυτοί έξω από τη Βουλή;

Ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρήματα του καθεστώτος για την
επιβολή των Μνημονίων μετά την χρεοκοπία της χώρας, ήταν πως η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα. Αφού η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, ποιοι είναι όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί έξω από τη Βουλή; Μήπως είναι Έλληνες του εξωτερικού; Μήπως είναι εξωγήινοι; Μήπως είναι Αρειανοί;

Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 77 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

http://image.slidesharecdn.com/random-141019043231-conversion-gate02/95/-2-638.jpg?cb=1413693195
77 καλλιτέχνες, 40 διαφορετικά σημεία της Αττικής και ένα αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, συνθέτουν τον καμβά της δράσης και της δημιουργίας του «εναλλακτικού» video «Παίζουμε Οικολογικά -- Ζούμε Λογικά -- Ενεργούμε Ομαδικά»!

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/2/2016


                                  
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.