Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 9-2-2016



Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στα βορειοδυτικά περιμένουμε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:Αμφιβολίες


Θεσσαλονίκη: 2.000 μαθητές μαθαίνουν για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο



Το 5ο συνέδριο, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο "Βελλίδειο"

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, διοργανώνουν το 5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης.

Απίστευτο! Διευθυντής για να πάρει αναπηρικό φθηνό ΙΧ έβγαλε βεβαίωση στον εαυτό του!

Απίστευτα περιστατικά από τη 12ετή θητεία του ως Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης σταχυολογεί ο Λέανδρος Ρακιντζής.

«Υπάρχει διαφθορά γιατί δεν υπάρχει τιμωρία», σημειώνει ο κ. Ρακιντζής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή.

«Από όλες τις υποθέσεις που έστειλα εγώ στον εισαγγελέα, είναι ζήτημα ένα 10% να έχει τελειώσει δικαστικά. Ολες οι άλλες εκκρεμούν. Αρχίζουν οι αναβολές και μετά σου λέει ο άλλος, ό,τι και να κάνω δεν θα τιμωρηθω. Οπότε...». 

Προσωπικό για τις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης αναζητούν τα Ελληνικά Πετρέλαια



Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επιθυμεί να προσλάβει Χειριστές Λειτουργίας για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης.
Απαραίτητα Προσόντα/Προϋποθέσεις
• Απολυτήριος τίτλος Γενικού Λυκείου ή ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας (ΤΕΕ Β΄κύκλου, ΕΠΑ.Λ, ΙΕΚ), της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας ή Ηλεκτρονικών ή Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών.

"Ψέμα κάθε λέξη στο στόμα του Αλέξη": Το τραγούδι που κάνει θραύση στο διαδίκτυο (VIDEO)

Θραύση κάνει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο ένα τραγούδι που μιλά με καυστικό τρόπο για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον Αλέξη Τσίπρα.
Το τραγούδι, που ανέβηκε στο Youtube, είναι σε μουσική-ερμηνεία του Νίκου Δρυμούση και στίχους του Νίκου Θεοδωρόπουλου.
Ακούστε το στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε πως θα κάνετε το τέλειο παρκάρισμα με αυτό το τέχνασμα! (Βίντεο)

1
Για κάποιους είναι το πιο εύκολο και από τα πιο βασικά πράγματα στην οδήγηση αλλά η αλήθεια είναι αυτή : πολλοί άνθρωποι ακόμη και με άδεια οδηγήσεις πολλών χρόνων δυσκολεύονται ακόμα στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου. Το παρακάτω βίντεο που βρήκαμε στο YouTube θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με το παρκάρισμα χρησιμοποιώντας την παρακάτω τεχνική.
Δείτε το βίντεο :

Δείτε πως εκπαιδεύονται σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ (vid+pics)


667905-cl_k6jrwiaa6-td.jpg

Η Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων ιδρύθηκε το 1986 με 6 σκύλους ναρκωτικών και έδρα την Αθήνα. Σήμερα η Υπηρεσία αριθμεί 188 αστυνομικούς σκύλους, με ράτσες όπως Γερμανικά ποιμενικά, retriever Golden ή Labrador και Μαλινουά (Βέλγικα Ποιμενικά).

Στα ΑΕΙ με δίδακτρα όσοι δεν μπαίνουν με… πανελλαδικές


667901-pan.jpg

Πρωτοφανής πρόταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω πανελληνίων…

Ανέκδοτο: Ένας 90χρονος επισκέπτεται το γιατρό για γενικό τσεκ-απ!


1

–Πως αισθάνεσαι τον ρωτάει ο γιατρός.
–Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαιπαντρεμένος με μια 25χρονη και περνάω θαυμάσια, μάλιστα είναι και έγκυος.
Ο γιατρός τον κοιτάζει σκεπτικός και του λέγει:

Αποζημίωση 450.000 ευρώ στον Κύπριο για την υπόθεση «ζαρντινιέρα»

667883-augoustin.jpg
Στις 450.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό το οποίο καλείται να καταβάλει το ελληνικό Δημόσιο στον κύπριο φοιτητή, Αυγουστίνο Δημητρίου για τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη το 2006 στην γνωστή υπόθεση «ζαρντινιέρα».

Ο Ερντογάν απειλεί με αφοπλιστική ωμότητα:'Ή μου δίνετε €9 δις ή θα έχετε 15.000 παιδιά πνιγμένα στο Αιγαίο"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9FPC1DOq7UeYaGc1rIlgk0fFArJpdoX6Uv7CqRF88Lwdj_s0ctUWt8W-2dlyiChtYNIwo5tctIDXk3-jO8arz3Q4_Lr6I9K6pGtjtfFqT4iYzoJyk7HpRwlB1Lqw93FnJzGX0vvfMMZuk/s320/erdogan_giounker_tousk-630x400.jpgΣε ευθείες απειλές και στυγμό εκβιασμό με στόχο να απομυζήσει και άλλα χρηματικά κονδύλια από την Ευρώπη προβαίνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με πρόσχημα το προσφυγικό και μεταναστευτικό που το ίδιο το καθεστώς του δημιουργεί.

Βγάζεις 22.000 ευρώ το χρόνο; ΔΕΣ τι ΕΙΣΑΙ και τι θα ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ!

Βγάζεις 22.000 ευρώ το χρόνο; ΔΕΣ τι ΕΙΣΑΙ και τι θα ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ!
Τρεις ή τέσσερις μεγάλες αλλαγές φέρνει στην κλίμακα φορολογίας το νέο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Όπως προκύπτει από τις αλλαγές, πλούσιοι στο εξής θεωρούνται όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 22.000 ευρώ το χρόνο.
Μεσαία και υψηλά (κατά τα νέα κριτήρια) εισοδήματα θα επιβαρυνθούν με πρόσθετους φόρους.
Το Βήμα της Κυριακής δημοσιεύει τις βασικές αλλαγές που σχεδιάζονται με το νέο σύστημα φορολόγησης:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΕΕ προσπαθεί να αλλάξει το καθεστώς του Αγίου Όρους


ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΕΕ προσπαθεί να αλλάξει το καθεστώς του Αγίου Όρους

Οι Ρώσοι Μοναχοί του Αγίου Όρους μιλούν για  έντονη προσπάθεια της ΕΕ προς την ελληνική κυβέρνηση  για να αλλάξει το καθεστώς
Μία είδηση που αποτελεί «μαχαιριά» στην Ορθοδοξία και στην Πατρίδα μας, μετέφεραν Ρώσοι Μοναχοί , μετά τις εκκλήσεις των Αγιορειτών μας για την τύχη του Αγίου Όρους.

Χιλιάδες Λαού Διαδήλωσαν κατά της Κάρτας του Πολίτη… Βροντερό παρών έδωσαν κληρικοί, μοναχοί και μοναχές από το Άγιον Όρος και την όλη την Ελλάδα


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στα Προπύλαια των Αθηνών και διαδήλωσαν ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη. Φυσικά τα συστημικά Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης που υπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, απέκρυψαν το γεγονός…

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/2/2016

                                   
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.