Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Σάββατο 6-2-2016





Βελτίωση του καιρού στα ηπειρωτικά και νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και τις Κυκλάδες, περιμένουμε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Να ΄χα τη δύναμη _ Γιάννης Πουλόπουλος


Ελληνική ταινία:ΛΟΛΑ


Ένα εντυπωσιακό βίντεο με τη μεταμόρφωση της Αθήνας τα τελευταία 150 χρόνια. Πώς ήταν και πώς έγινε. Κτίρια και άνθρωποι μεταμορφώνονται και συνήθως παραμορφώνονται. Δείτε το πρώτο μέρος του time lapse (βίντεο)

http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2016/02/Syntagma-700x598.jpg
Η Αθήνα στην πραγματικότητα είναι μια άγνωστη πόλη. Ξέρουμε πολλά για την αρχαία ιστορία και ελάχιστα για τη σύγχρονη.

Η «Μηχανή του Χρόνου» μέσα από παλιές φωτογραφίες και πλάνα, δείχνει το πριν και το σήμερα της πρωτεύουσας και τη μεταμόρφωσή της στο πέρασμα των χρόνων.

ΘΕΡΑΠΕΥΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΠΙΚΡΑΓΓΟΥΡΙΑ!




Παίρνετε 10 πικράγγουρα και τα στύβετε να βγει το ζουμί που έχουν.

Το σουρώνετε το ζουμί και το τοποθετείτε σ'ένα κρασοπότηρο.

Ρίχνετε μέσα 20 σταγόνες.

Το ανακατεύετε καλά και παίρνετε ένα ξυλάκι με βαμβάκι, το εμβαπτίζετε στο υγρό και το τοποθετείτε στο βάθος κάθε ρουθουνιού σας και το πιέζετε εξωτερικά με το δάχτυλό σας.

Τι ισχύει φέτος με τις αποδείξεις

1Όλες οι αποδείξεις θα λαμβάνονται υπόψη για το χτίσιμο του αφορολόγητου του 2016, ακόμη και αυτές του αφορολόγητου και των λογαριασμών ΔΕΚΟ.
Προκειμένου οι φορολογούμενοι να κτίσουν το αφορολόγητο των 2100 ευρώ θα πρέπει κάνουν αγορές ύψους 9550 ευρώ αποκλειστικά μέσω καρτών ή τραπεζών.
Με αυτά τα δεδομένα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ...

Ποιος είπε ότι οι ενήλικες είναι πιο έξυπνοι από τα παιδιά; Όποιος το υποστηρίζει αυτό, μάλλον δεν έχει ενημερωθεί...
για τα αποτελέσματα ενός παιχνιδιού-σπαζοκεφαλιάς, το οποίο δημιούργησε το National Geographic και είναι ευρέως γνωστό ως bus-game.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία, τη συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά λύνουν πιο εύκολα και σε μεγαλύτερα ποσοστά τα παιδιά, με τους ενήλικους να αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Πρόκειται για ένα «παιχνίδι του μυαλού», το οποίο ξεκαθαρίζει πολύ πιο εύκολα ο εγκέφαλος του παιδιού, παρά του ενήλικα.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΕΑΠ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ...

Ακόμα και χρηματοδοτούμενες σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα μπορούν...
να εξασφαλίζουν δημόσιοι υπάλληλοι, απόφοιτοι λυκείου.

Με σχετική τροπολογία το υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να χρηματοδοτεί την υλοποίηση προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με γνωστικό αντικείμενο την Οργάνωση και Λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης (δημόσιο management).

Σημεία και τέρατα στη λίστα Μπόργιανς! Ποιοι εντοπίστηκαν με κραυγαλέες καταθέσεις - Ανεπάγγελτος είχε “μαζέψει” 7 εκατ. ευρώ

Το κατώφλι των Οικονομικών Εισαγγελέων καλούνται να περάσουν τις επόμενες ημέρες δεκάδες αποκαλούμενοι "καλοί και εξαίρετοι" καταθέτες της UBS, που περιλαμβάνονται στην "λίστα Μπόργιανς", οι οποίοι καλούνται σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Οι Εισαγγελείς που αξιολογούν τα στοιχεία της λίστας καταθετών στην ελβετική τράπεζα, καλούν σε εξηγήσεις τους πρώτους εκατό φορολογούμενους που εμφανίζουν αποκλίσεις εκατομμυρίων στα δηλωθέντα εισοδήματα με τα ποσά που εμπιστεύτηκαν στην UBS.

Γιατί περιμένουν στην ουρά αυτά τα σκυλάκια; Ο λόγος θα σε καταπλήξει! (VIDEO)

1


Όσοι έχουν σκυλιά γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις το σπίτι καθαρό, ιδίως αφού έχουν βγει βόλτα. Η κυρία του βίντεο όμως έχει καταφέρει να βρει λύση ώστε τα σκυλιά της να μην λερώνουν όταν επιστρέφουν!

Ξέρετε γιατί είναι κίτρινα τα σχολικά λεωφορεία;



 Η ιστορία του κίτρινου χρώματος στα σχολικά λεωφορεία ξεκινάει αρκετές δεκαετίες πριν και πιο συγκεκριμένα κάπου στη δεκαετία του 1930 στις ΗΠΑ, όπου και επιλέχθηκε ως το πλέον κατάλληλο χρώμα για τα εν λόγω οχήματα...

«Απόβαση» Ιταλών -επαγγελματιών κυνηγών στην Ήπειρο -Πυροβολούν ότι «πετάει» – Η Αλβανία τους «έκλεισε» την πόρτα…


Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο…. Δεν φθάνουν οι χιλιάδες Έλληνες κυνηγοί που ξαμολιούνται στην ύπαιθρο και ότι βρεθεί μπροστά τους το πυροβολούν, έχουμε και τους μεγάλους αριθμούς Ιταλών κυνηγών, που κάνουν πραγματική απόβαση αυτή την περίοδο στην Ήπειρο, για μπεκάτσες, ορτύκια κι οτιδήποτε πετάει. Ανενόχλητοι, εφοδιασμένοι με ψυγεία, ειδικούς κράχτες πουλιών και επαναληπτικά κυνηγετικά όπλα, «σαρώνουν» χωρίς κανένα όριο στους κυνηγότοπους αρχικά της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, και στη συνέχεια σταδιακά προς το εσωτερικό της Ηπείρου.
Η ελληνική νομοθεσία δεν τους το απαγορεύει,

Πόνος στο στήθος: Πού αλλού μπορεί να οφείλεται εκτός από την καρδιά



Ο πόνος στο στήθος προκαλεί πάντα μεγάλη ανησυχία, καθώς σχετίζεται με το σημαντικότερο όργανο του ανθρώπινου σώματος, την καρδιά...
 Όταν ο πόνος στο στήθος δεν οφείλεται σε παθήσεις ή καταστάσεις που αφορούν την καρδιά, όπως ισχαιμία του μυοκαρδίου, στένωση της αορτικής βαλβίδας, μυοκαρδιοπάθεια κλπ., μπορεί να σχετίζεται με κάτι από τα παρακάτω:

Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Σταματήστε να μας βάζετε απέναντι στην κοινωνία


Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Σταματήστε να μας  βάζετε απέναντι στην κοινωνία



Έκκληση στην κυβέρνηση να σταματήσει να βάζει την αστυνομία απέναντι στις κοινωνικές ομάδες, απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Χορτάσαμε σφαλιάρες ...Ο Λαός της Ελλάδας αναζητά έναν Ηγέτη …Υπάρχει κανένας;

http://veteranos.gr/wp-content/uploads/2016/02/FCJG300-0098.jpgΧορτάσαμε σφαλιάρες και ρόχαλα…Καθημερινά διάφοροι τυχάρπαστοι πρώην μπράβοι και φονιάδες αμάχων των Βαλκανίων, που τους ταΐζαμε ψίχουλα τσιγάρα μερικά χρόνια και μπλου τζήν τις πουτάνες, τώρα φτάσαμε να μας κουνάνε τα δάκτυλα!

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/2/2016


                                     
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.