Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 28-1-2016Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες με τοπικές ομίχλες το πρωί και το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Giannis Kalatzis - To Leventopaido


Ελληνική ταινία:Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ-ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ


Αρχαίο Σπιτικό Σιρόπι που αφαιρεί το φλέγμα από τους πνεύμονες και θεραπεύει τον βήχα!


Αποτέλεσμα εικόνας για ancient-homemade-syrup-that-removes-phlegm-from-the-lungs-and-cures-cough

Δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεστε περισσότερο από ένα φάρμακο που να είναι ικανό να θεραπεύσει τον βήχα σας και να απομακρύνει τη βλέννα από τους πνεύμονες σας σε αυτό την κρύα περίοδο. Αυτό το αρχαίο φάρμακο κάνει ακριβώς αυτό. Είναι ασφαλές για παιδιά και ενήλικες και έχει πολλά οφέλη.

20 Σημαντικά Πράγματα που Πρέπει να Λέτε στο Παιδί σας Κάθε ΜέραΑν θυμάστε και λέτε κάποια από αυτά στο παιδί σας καθημερινά, του κάνετε το καλύτερο δώρο της ζωής του! Τονώνετε την αυτοπεποιθησή του και του στρώνετε το δρόμο για προσωπική ευτυχία και επιτυχία 


1. Σε αγαπώ!  Σε αγαπώ απέραντα και ατελείωτα και δεν υπάρχει τίποτα που θα με κάνει να σταματήσω να σε αγαπάω.

2. Είσαι καταπληκτικό παιδί!  Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, μοναδικός και δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εσένα.

Μειωμένος ο επόμενος εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ λόγω ΤΑΠΣτον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ θα δουν πιθανότατα οι ιδιοκτήτες ακινήτων την μείωση του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, που έφεραν οι χαμηλότερες αντικειμενικές τιμές.
Επίσης, μειώνεται το τέλος για τα οικόπεδα και τους ακάλυπτους χώρους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μειώνεται ο ΤΑΠ που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αλλά και το τέλος για τα οικόπεδα και τους ακάλυπτους που καταβάλλεται απευθείας στους δήμους.

Σοφά λόγια...


Αποτέλεσμα εικόνας για πάπας φραγκίσκος

Πάπας Φραγκίσκος
«Καθώς γερνάμε, και γινόμαστε σοφότεροι, συνειδητοποιούμε σιγά-¬σιγά ότι: Ένα ρολόι των $300 δείχνει την ίδια ώρα με ένα ρολόι των $30. Ένα πορτοφόλι των $300 χωράει τα ίδια χρήματα με ένα των $30. Η μοναξιά σε ένα σπίτι 30 τ.μ. ή 300 τ.μ. είναι η ίδια.

Από τα σχολεία των άθεων... κομμάτων, στα σχολεία των ελληνικών γραμμάτων

Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος - Κιλκίς

«Εκείνα εκ των βιβλίων αποδεξώμεθα εν οις αρετήν
επήνεσαν και πονηρίαν διέβαλον»
Μέγας Βασίλειος

Είναι γνωστό ότι την εκπαίδευση στο «Βυζάντιο», στην αυτοκρατορία της Νέας Ρώμης-Κωνσταντινουπόλεως, την είχε αναλάβει η Εκκλησία.

Ποιούς "αδύναμους" θα βοηθήσετε βρε αθεόφοβοι

Ποιούς "αδύναμους" θα βοηθήσετε βρε αθεόφοβοι.... Ολους τους κλάδους "αδύναμους" τους έχετε κάνει...Εχετε κάνει σημαία σας τα 586 ευρώ,λες και είναι μισθός που μπορεί να επιβιώσει κάποιος.
Επιβάλλετε οριζόντια μέτρα... Ούτε ξέρετε να υπολογίσετε το κόστος διαβίωσης...

Ανέκδοτο (O γιόs μου το καμάρι μου...)

1
Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον 4ο τις παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα. – 

«Ο δικός μου γιος έγινε μεγάλος αρχιτέκτονας, βγάζει εκατομμύρια. Αφού να σκεφτείτε έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα που κόστισε 100.000.000″, λέει ο 1ος κοιτάζοντας τους άλλους γεμάτος καμάρι. 
– «Ο δικός μου έκανε δώρο σε ένα φίλο του ένα 20μετρο σκάφος άξιας 150.000.000″, λέει ο 2ος γεμίζοντας υπερηφάνεια για το παιδί του. 
 – «Σιγά τα έξοδα», λέει ο 3ος. «Ο δικός μου που είναι μεγάλος χρηματιστής δώρισε στο φίλο του μετοχές που σήμερα αξίζουν πάνω από 500 εκ». 

Τότε βλέπουν όλοι τον 4ο της παρέας που έρχεται χωρίς να έχει ακούσει τίποτα και μετά από πολλή πίεση αναγκάζεται να πει και αυτός τα δικά του.
 – «Ο δικός μου γιος είναι ένα κοπρόσκυλο όλη την ημέρα ξάπλα, ύπνο και καλό φαΐ.», απαντά αυτός. 
Και πως ζει τον ρωτούν οι φίλοι του; Δεν πιστεύουμε να τον ταΐζεις ακόμη;
 – «Αστα να πάνε! Έχει βρει 3 παλιοαδερφές,  και αυτές τον συντηρούν και του κάνουν και καλά δώρα.
 Ο ένας του αγόρασε μια ΒΙΛΛΑ, ο άλλος ένα σκάφος και ο τρίτος του έδωσε 500 εκ σε μετοχές. Κοντεύω να τρελαθώ από τη ντροπή μου.», απαντά. 

Απίστευτα πράγματα που δεν γνωρίζετε για το Δίσεκτο Έτος

Όπως όλοι γνωρίζετε κάθε 4 χρόνια ο χρόνος έχει 366 μέρες αντί για 365 και αυτό το έτος ονομάζεται δίσεκτο. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτό το έτος που επαναλαμβάνεται κάθε 4 χρόνια και πολύς κόσμος πιστεύει πως αυτός ο χρόνος είναι πάντα κακή τύχη για αυτούς που θέλουν να παντρευτούν.

Οι φόροι του 2016. Τι θα πληρώσουμε ανά μήνα

Οι φόροι που θα πρέπει να πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι ανά μήνα.

Ιανουάριος
-Πληρωμή 4ης δόσης ΕΝΦΙΑ 2015.
-Επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης 20 λεπτά/λίτρο στο κρασί.

Φεβρουάριος
-Πληρωμή 5ης δόσης ΕΝΦΙΑ 2015.
-Έναρξη περιόδου υποβολής φορολογικών δηλώσεων
-Αλλαγές στη φορολογία των αγροτών με αύξηση των συντελεστών φορολόγησης των εισοδημάτων τους.
-Νομοσχέδιο για την οικειοθελή αποκάλυψη και νομιμοποίηση αδήλωτων εισοδημάτων.
-Νομοσχέδιο για τη δημιουργία του νέου Περιουσιολογίου.

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες ...Η Ελλάδα "ικέτις"! Οι ουρές της κρίσης είναι εδώ και κάνουν τον γύρο του κόσμου! ΦΩΤΟ

Χρόνια τώρα από την "εισβολή" της κρίσης στην πατρίδα μας ψάχνουμε κάθε φορά να βρούμε τις λέξεις που θα περιγράφουν εικόνες σαν κι αυτές που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν όσο ο κόσμος πεινάει. Στις σημερινές ουρές στον Κολωνό όπου οι παραγωγοί λαϊκών αγορών έστησαν τους πάγκους τους, βρέθηκαν κυρίως ηλικιωμένοι άνθρωποι με την ζωή χαραγμένη στο πρόσωπό τους με τον πιο σκληρό τρόπο.

Το μυρωδικό που εμποδίζει την εξέλιξη της καρδιοπάθειας

Οι αρτηρίες του ανθρώπου υφίστανται αλλαγές με την πάροδο της ηλικίας.
Η αύξηση του πάχους των αρτηριών είναι μια φυσιολογική διαδικασία και συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.
Αυτές οι αλλαγές όμως που συμβαίνουν με την πάροδο της ηλικίας στις αρτηρίες δεν εμποδίζουν την κύρια αποστολή τους που είναι η μεταφορά του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών σε όλα τα σημεία του σώματος.

Η απορία.....

26-01-16  ΚΥΡ

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/1/2016


                                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.