Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Καιρός: για Παρασκευή 15-1-2016



Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές στα δυτικά, όπου μετά το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες και βαθμιαία επέκταση των φαινομένων στα βόρεια και αργότερα στα κεντρικά περιμένουμε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - Κυρά - Γιώργαινα


Ελληνική ταινία:Ο Τελευταιος Πειρασμος


Αυτές ειναι οι 9 χώρες με πυρηνικά όπλα (χάρτης)

Κανένα όπλο στον πλανήτη δεν εχει τις καταστροφικές συνέπειες των πυρηνικών όπλων. Τα πυρηνικά όπλα μετατρέπουν το γεωπολιτικό παιχνίδι και η κάθε χώρα που τα διαθέτει μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι ξένες άμεσες παρεμβάσεις θα περιοριστούν στο ελάχιστο.

Ως εκ τούτου, εννέα χώρες στον κόσμο ανήκουν στο “πυρηνικό κλάμπ” σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Όπλων (Center for Arms Control and Non-Proliferation)
Μεταξύ τους αυτά τα εννέα κράτη, έχουν στην κατοχή τους περίπου 15.741 πυρηνικά όπλα , με τη Ρωσία και τις ΗΠΑ να έχουν πάνω από 14.000 πυρηνικές κεφαλές.

Μάθετε πώς να θεραπεύσετε την δυσκαμψία του αυχένα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!

http://www.healthylifebase.com/wp-content/uploads/2016/01/This-Is-Incredible-Find-Out-How-To-Cure-Stiff-Neck-In-Just-10-Seconds.pngΟ μυς στο λαιμό μας αντιδρά κυρίως στο στρες, την ένταση και το κρύο.
Όμως, έχουμε μια λύση στο πρόβλημά σας.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που προέρχεται από μια χώρα της Ασίας για να δείτε πως μπορείτε να θεραπεύσετε την δυσκαμψία του αυχένα σας σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!

Απολαύστε το

Κίναιδοι: Ενας Σύγχρονος Ιος - Καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου αναλύει την αρρώστια της εποχής μας “προσανατολισμός Φύλου” Video


Ποιοί και Γιατί μεταδίδουν τον ιο των ομοφυλοφιλικών (πούστηκων) τάσεων και προτύπων;
Η ομοφυλοφιλία και η διάδοσή της: Όπλο στην υπηρεσία των νεοταξικών επιδιώξεων
Αρκετά πια με το πολιτικό τους «ορθό».

Προετοιμάζεται η μετάβαση σε χρεοκοπία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhR3kd3iUw4hPL1ZzPRC8EYVrjVdho5iPl0cmwEPNNHY205Cn-ERNVqiol5YTxlIe2RewIBCzRlFX8WELkidEKN9t4O2G7htEfPGmTNl1jCLkBWno6rZk5TrQYKeaun0ZejACcM7ZxDVeI/s400/devil_deal-580x360.jpgΚαι οι γραφές προείπαν... Αποκάλυψη του Ιωάννη στο Κεφ. Ιγ’ 16

Γράφει η Α. Λεώνη

Με πρόφαση την περιστολή της φοροδιαφυγής – αυτόν το σισύφειο σύγχρονο μύθο – οι Τράπεζες μαζί με την πολιτική εξουσία εργάζονται σταθερά για την εξαφάνιση του ρευστού χρήματος από τις οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ … ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !!! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μπουν δίδακτρα στα δημόσια σχολεία

bouleutis-tou-suriza-zita-didaktra-sta-dimosia-sxoleia.w_l
Προκειμένου να αυξηθεί το ωράριο λειτουργίας των σχολείων και να πληρωθούν οι εκπαιδευτικοί.
Λίγοι το διάβασαν ακόμη λιγότεροι το κατάλαβαν αλλά με άρθρο του στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στην «Αυγή», ο βουλευτής του κόμματος Αλέκος Τριανταφυλλίδης, ζητά να μπουν δίδακτρα στο δημόσια σχολεία τα οποία μάλιστα και αριθμεί περί τα 600 ευρώ κατ’ έτος, δηλαδή στα 60 ευρώ ανά μήνα.

Υπόθεση Βατοπαιδίου: Η Βιστωνίδα στο Δημόσιο με δικαστική απόφαση


  • Το Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής απέρριψε την έφεση της Μονής.


Δικαστική απόφαση σε δεύτερο βαθμό για την αγωγή της Μονής Βατοπαιδίου που διεκδικούσε τις...παραλίμνιες εκτάσεις της Βιστωνίδας, συνολικού εμβαδού 27.000 στρεμμάτων, δικαιώνει πλήρως το Δημόσιο που διατηρεί όλες τις εκτάσεις.

Θεσσαλονίκη 1915-1917, μοναδικό φιλμ

Ένα μοναδικό φιλμ διάρκειας 2.25′ που δείχνει την ζωή στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου 1915-17.
Σκηνές στους δρόμους, στην αγορά, ελληνικά και ξένα στρατεύματα, κάστρα, ηλεκτρικά τραμ, σκεπαστή αγορά (μάλλον Μοδιάνο και Καπάνι).
Ένα ανεκτίμητο ντοκουμέντο (χωρίς ήχο).
Θεσσαλονίκη 1915-1917

/kadosanakyklosis.wordpress.com

Ο εργοδότης μπορεί να παρακολουθεί τις διαδικτυακές επικοινωνίες των υπαλλήλων του..

Ένας εργοδότης έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί τις διαδικτυακές επικοινωνίες των υπαλλήλων του εν ώρα εργασίας, αποφάνθηκε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), απορρίπτοντας την προσφυγή ενός Ρουμάνου που απολύθηκε επειδή συνομιλούσε διαδικτυακά.

Η Ελλάδα δεν παράγει μόνο λάδι, σταφύλια και ελιές!!! Αυτές είναι οι δέκα πρωτοποριακές ελληνικές παραγωγές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ξένες

Αν απευθύναμε σε κάποιους ανθρώπους την ερώτηση, «γνωρίζετε τι παράγει η Ελλάδα», οι απαντήσεις σίγουρα θα περιστρέφονταν γύρω από τις γνωστές παραγωγές της χώρας όπως λάδι, ελιές, σταφύλια και γενικότερα, θα παίρναμε όλες τις κοινότυπες απαντήσεις.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η Ελλάδα πραγματικά πρωτοπορεί παράγοντας προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού καταρρίπτοντας το μύθο πως δεν υπάρχουν πρωτοποριακές παραγωγές.

19' για να δείτε πως θα μας αφανίσουν... (βίντεο)



ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

 Βλεπετε να υπάρχη καποια ομοιοτητα με τους γλυκεις,πονεμενους,ταπεινους κ αξιοπρεπεις Μικρασιατες κ Πόντιους προσφυγες του 1922-1924;

Το Κολλέγιο Ανατόλια ψάχνει ιδιοφυΐες σε όλη την Ελλάδα - Στις 31 Ιανουαρίου οι εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη



Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2016 οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά / CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για τις εξετάσεις ανάδειξης ταλέντου που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 31 Ιανουαρίου 2016. Τα προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες από Β΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Γυμνασίου.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Για τη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις και πληροφορίες για τα προγράμματα, τις ημερομηνίες των εξετάσεων και τα τεστ αξιολόγησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου http://www.cty-greece.gr/el. Επίσης μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2310332625 και 2310398253.

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του ξεναγού θα αποκτήσουν μέχρι σαράντα απόφοιτοι των τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Ιστορίας και Εθνολογίας πανεπιστημίων 
της ημεδαπής και αναγνωρισμένων της αλλοδαπής, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης, που θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/1/2016

                                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.