Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 5-1-2016



Τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στο Ανατολικό Αιγαίο και μετά το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ανατολικά και στην Κρήτη, και αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Θα προχωράμε μαζί - Αντώνης Βαρδής & Χριστίνα Μαραγκόζη


Ελληνική ταινία:Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ - Τηλεταινία


Η κατάργηση των μετρητών εξαπλώνεται παντού ως κάτι «αναπόφευκτο». Ποιο θα είναι όμως το τίμημα;

Γνωρίζατε ότι το 95 τοις εκατό του συνόλου των πωλήσεων στη Σουηδία γίνονται χωρίς μετρητά; Και ξέρατε ότι η κυβέρνηση της Δανίας έχει ως δεδηλωμένο στόχο την «εξάλειψη των μετρητών» μέχρι το έτος 2030; Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε μια αδυσώπητη πορεία προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά, και πουθενά δεν ισχύει αυτό περισσότερο από ό, τι στη Βόρεια Ευρώπη. Στη Σουηδία, εκατοντάδες υποκαταστήματα τραπεζών δεν δέχονται ή δεν διανέμουν πλέον μετρητά, και χιλιάδες μηχανήματα ATM έχουν απομακρυνθεί οριστικά. Αυτή την στιγμή, τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα αντιπροσωπεύουν μόνο μόλις το 2 τοις εκατό της σουηδικής οικονομίας, και πολλά καταστήματα πλέον δεν διαθέτουν καθόλου μετρητά.

Ρούπερτ Σπάιρα: Η αναζήτηση της ευτυχίας

 
Αν ρωτούσες τους ανθρώπους να σου πουν τι επιθυμούν στη ζωή τους, άλλος θα σου έλεγε μια συντροφική σχέση, άλλος ένα ωραίο σπίτι, άλλος μια δουλειά, άλλος φίλους, κ.τ.λ. Αλλά αν μετά τους ρωτούσες γιατί τα θέλουν αυτά, όλοι θα σου απαντούσαν το ίδιο: για να γίνουν πιο ευτυχισμένοι.
 
Υπάρχει ποτέ περίπτωση κάποιος να επιθυμεί κάτι αν πιστεύει ότι αυτό το κάτι θα τον κάνει δυστυχισμένο; Φυσικά και όχι. Γι' αυτό εξάλλου οι άνθρωποι αναζητούν και τη φώτιση. Επειδή πιστεύουν ότι η φώτιση θα τους φέρει την ευτυχία που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή. Αν ξέραμε ότι η φώτιση θα μας κάνει δυστυχισμένους, θα την επιθυμούσαμε; Όχι.

Πώς να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Wi-Fi σας

Yπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας (Wi-Fi) χωρίς άδεια... 
Μπορεί να έχει ήδη συμβεί και το καταλαβαίνετε συνήθως από την ταχύτητα της σύνδεσης σας που αρχίζει να «σέρνεται.» Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε και τις συνέπειες για την ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς ένας έμπειρος και κακόβουλος χρήστης μπορεί με κάποιο τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία του δικτύου σας.

Οι δέκα ωραιότεροι φάροι της Ελλάδας! [φωτό]



Ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα μνημεία που δίνουν το στίγμα της Ελλάδας και την περίοπτη θέση που κατείχε ανέκαθεν η χώρα μας στην παγκόσμια ναυτική ιστορία αργοσβήνει, παραδομένο στη φθορά του χρόνου και την εγκατάλειψη. 
Στο ελληνικό φαρικό δίκτυο ανήκουν 120 πέτρινοι παραδοσιακοί φάροι, η κατασκευή των οποίων χρονολογείται μετά την Επανάσταση του 1821. Είχαν σχεδιαστεί ώστε πέραν της φωτιστικής πηγής τους να διαθέτουν και ανάλογους χώρους για τη διαμονή του φαροφύλακα αλλά και για την αποθήκευση πετρελαίου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ! !‏ Κλητήρες της Βουλής που ζουν σαν βασιλιάδες!

c9fa902c1f896da40e456e1866896cd3
Αυτά είναι τα προκλητικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς και πάνω από 200.000 ευρώ σε εφάπαξ, μεταξύ των άλλων!
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Με τσιρίδες, τσαμπουκάδες, κυνηγητό στους διαδρόμους της Βουλής και προπηλακισμούς δημοσιογράφων διαμαρτυρήθηκαν οι πραιτωριανοί του πολιτικού κατεστημένου στην ανάγκη να προσαρμοστούν στις νέες κοινωνικές συνθήκες που επιβάλλουν η κρίση και τα Μνημόνια, τα οποία υπογράφουν όσοι τους διόρισαν με ρουσφέτια.

Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ χέρι!10 παράξενα πράγματα που δεν ξέρετε ...

1385651077_2a18265c48Για κάποιους η αριστερά δεν είναι….
για πρώτη φορά αφού από τότε που γεννήθηκαν… όλα τα πράγματα τα έκαναν με το αριστερό! Διαβάστε λοιπόν τα δέκα παράξενα και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα! Κατά καιρούς ακούγονται διάφορες απόψεις για τους αριστερόχειρες και τις διαφορές τους με τους δεξιόχειρες, με κάποια από αυτά να ανήκουν στη σφαίρα της υπερβολής και κάθε άλλο παρά επιστημονικά να έχουν αποδειχθεί.

....για να πάει καλά η μέρα !!!


Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του.

Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη.
Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια.
Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά.
Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.

Δεν έχουν ιερό και όσιο- Τι λέτε να δώρισαν σε σχολική Χριστουγεννιάτικη κλήρωση ;;



Στη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση του Συνδέσμου Γονέων στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αρραδίπου, μεταξύ των δώρων που κληρώθηκαν ήταν και μία αλλοδαπή οικιακή βοηθός (!)

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, συνέβη σε σχολείο στη Λάρνακα της Κύπρου. Στη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση του Συνδέσμου Γονέων στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αρραδίπου, μεταξύ των δώρων που κληρώθηκαν ήταν και μία αλλοδαπή οικιακή βοηθός.

ΟΥΑΙ.!!!!! ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ. ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΕΙΣΤΕ;

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ 2016
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μαζεύτηκε και φέτος κατά το “εθιμοτυπικόν” και παρευρέθηκε στην δοξολογία για το νέο έτος, ολη η σημερινή ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ηγεσία της χώρας.
Και όπως τους βλέπω όλους αυτούς, μέσα στον Ορθόδοξο Ιερό Ναό του αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου να το “παίζουν” Xριστιανοί, αναρωτιέμαι: Μα καλά, δεν ντρέπονται καθόλου οι σιχαμένοι; Τόσο ξετσίπωτοι είναι;

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...

Η χρήση υπολογιστή πάνω από 5 ώρες καθημερινά είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ...
για την υγεία.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ειδικοί από την Ιαπωνία που ανέλυσαν το πόσο επηρεάζει την υγεία η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Chiba μελέτησαν 25.000 εργαζόμενους σε γραφεία. Η έρευνα διήρκεσε 3 έτη και οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε 3 διαφορετικά ερωτηματολόγια

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/1/2016


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.