Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 2-12-2016


Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στη δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο, και στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στη δυτική Ελλάδα, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο της τάξης των 5 βαθμών, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.
Παγετός θα σημειωθεί κατά τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά, καθώς και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς, στην κεντρική από -1 έως 14, στην νότια από 0 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 15, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 1 έως 13, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 4 έως 16.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί κατά τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά του νομού. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου