Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, συγκέντρωση παιχνιδιών και τροφίμων στη Θεσσαλονίκη

                                             post-feature-image 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μετά τις 2 το μεσημέρι, ελάτε στο High School Pizza Bar (Λεωφόρος Νίκης 9) και φέρτε μαζί σας τα παιχνίδια που μπορεί να σας περισσεύουν ή να μην χρειάζεστε πια τα οποία όμως μπορούν να κάνουν κάποια παιδιά ευτυχισμένα.

Φετος συλλέγουμε και τρόφιμα.
Με την συμμετοχή της Αρωγής Θεσσαλονίκης, η οποία μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη από τρόφιμα, το TOYS μετατρέπεται σε TOYS + food και σας περιμενει για 6η χρονιά.
Ευκαιρία να γνωρίσετε και τους djs του Mansta Radio οι οποίοι θα φτιάξουν το soundtrack του party με μουσικές που... κάνουν παιχνίδι!
Τα παιχνίδια θα δοθούν σε ιδρύματα του Νομού Θεσσαλονίκης (Παπάφειο, Μέλισσα, Άγιος Στυλιανός) ενώ τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από την Αρωγή Θεσσαλονίκης!
Η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι μία ομάδα εθελοντών πολιτών που σκοπό έχει να συνδράμει πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο, τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους.
Αυτοί οι πολίτες πρέπει να νιώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη άλλων πολιτών για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.
Δραστηριοποιούμαστε στη Θεσσαλονίκη από τον Μάιο του 2012 και ήδη η ομάδα μας μεγάλωσε πολύ.
Έχουμε εθελοντές πολίτες που μας βοηθάνε σε αυτή μας την προσπάθεια, αλλά και πολλούς που συνδράμουν σε τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, ωστε να καταφέρουμε να παραδίδουμελοκληρωμένα πακέτα στις οικογένειες που έχουμε αναλάβει και συνεχώς αναλαμβάνουμε.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στις μεταξύ μας σχέσεις.
Δυστυχώς το πρόβλημα επιβίωσης των συμπολιτών μας διογκώνεται συνεχώς.
Έτσι βρισκόμαστε αυτήν τη σελίδα ώστε να παρακολουθείτε τις δράσεις μας, να μας γνωρίσετε καλύτερα και όσοι επιθυμείτε να συμβάλετε σε αυτήν την προσπάθειά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου