Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Oι προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους που «άνοιξαν» χθες (3/11)


742324-ergasia.jpg

Αρκετές είναι οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους, την ΔΕΗ και γενικά στο δημόσιο που έχουν δημοσιευτεί σήμερα και οι αιτήσεις είτε έχουν ξεκινήσει είτε θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. 
Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

41 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Ανακοίνωση για ττη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά σαράντα ένα (41) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενα την εκτέλεση των έργων: «Διδασκαλία Μουσικών Οργάνων και Μαθημάτων Χορού» συνολικής διάρκειας έως εννέα (9) μήνες.
Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας
Ανακοίνωση για την πρόσληψη εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας για το σχολικό έτος 2016-2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης , συνολικού αριθμού  τριών (3) ατόμων.
Θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεσολογγίου
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Πνευματικό -Κοινωνικό – Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου», που εδρεύει στο Μεσολόγγι.
22 θέσεις εργασίας στην Χαλκίδα
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Ν.Π.Δ.Δ., που εδρεύει στην Χαλκίδα.
8 προσλήψεις γυμναστών στο Δήμο Μεταμόρφωσης
Ανακοίνωση για την πρόσληψη οκτώ (08) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου