Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Προς τους μαλάκες κατσαπλιάδες και νεογενίτσαρους διεθνιστές σχετικά με την Ελληνική Σημαία και ποιοι μπορούν να τη σηκώνουν στις Εθνικές Επετείους.



Η Ελληνική σημαία δεν είναι έπαθλο ούτε μαθητικό αριστείο για να
τη σηκώνουν αλλοδαποί, ειδικά στις εθνικές μας επετείους προς τιμήν των προγόνων μας που έχυσαν τον αίμα τους για μας και την Πατρίδα. Η σημαία είναι για κάθε χώρα ότι πιο ιερό και σεβαστό και αποτελεί Εθνικό και Θρησκευτικό σύμβολο (θρησκευτικό όταν φέρει πάνω της πχ το σταυρό) συνεπώς μόνο Έλληνας και χριστιανός μπορεί να σηκώνει την Ελληνική σημαία.

Τις παρελάσεις τις χαρακτηρίζει μάλιστα η ομοιογένεια. Δεν μπορεί ένας παρελαύνων να παρελαύνει με μπούργκα, άλλος με ινδιάνικα φτερά, άλλος με μαντήλα, άλλος με ράσα Χάρε Κρίσνα, άλλος ξεβράκωτος ως Παπούα κλπ Αυτό δεν θα ήταν παρέλαση αλλά καρναβάλι. Αυτό θα έπρεπε να έχει θεσπιστεί από την πρώτη στιγμή και όποιος μαθητής δεν συμμορφώνεται να αποκλείεται από την παρέλαση. Οι Εθνικές Επέτειοι επίσης δεν είναι ποδοσφαιρικοί αγώνες να σηκώνουμε ότι σημαιάκι και κασκόλ θέλουμε.Εάν αλλοδαπός, την ώρα της μάχης αποδείξει πως πολέμησε και έδωσε αγώνα για αυτή τη χώρα, τότε με χαρά να του τη δώσουμε να τη σηκώσει. Μέχρι να αποδειχθεί όμως κάτι τέτοιο, μακριά τα χέρια των αλλοδαπών από τη σημαία μας.

σχόλιο Ellin Eccentric

ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Ή ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΜΝΟΣ...;;; ΧΑΧΑΧΑ!!!

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου