Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

"Οι μισοί Ελληνες βουλευτές, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους"


post-feature-image

Στους «ανεπάγγελτους» που βρίσκουν έδρανο στη Βουλή και θέση στα κυβερνητικά σχήματα αποδίδει την κακοδαιμονία της πολιτικής ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Σε συνέντευξη, μάλιστα, που παραχώρησε στην εκπομπή του Αντένα «Όλα Ξεκόλλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού, παρουσίασε εντυπωσιακά στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που έκαναν συνεργάτες του για τη διάρθρωση του πολιτικού συστήματος.  

«Κάναμε μία χαρτογράφηση της βουλής να δούμε ποιοι έχουν δουλέψει», είπε ο στην εκπομπή που μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.
 «Ένα 40% των βουλευτών είναι εκτός παραγωγικής διαδικασίας, το 10% δεν έχει δουλέψει ποτέ, το 10% προέρχεται από τον συνδικαλιστικό χώρο και ένα 15% είναι γόνοι πλούσιων οικογενειών», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης και συμπλήρωσε:
 «Όταν λοιπόν σχεδόν το μισό πολιτικό σου σύστημα δεν έχει δουλέψει ποτέ, εξηγούνται πολλές από τις κακές αποφάσεις της πολιτικής».
Ο ίδιος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει να πέσει. «Οι 153 βουλευτές που έχουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι πολλαπλώς δεμένοι με το κράτος», εξήγησε. «Με φίλους, με φίλες, με συγγενείς, άρα αυτοί οι άνθρωποι θα είναι μπετόν μέχρι τέλους. Δεν είναι σαν τους προηγούμενους που τρέμαν τα πόδια τους σε κάθε πολιτική κρίση. Οι 153 θα είναι αποφασισμένοι. Άρα, δεν θα πέσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου