Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Κύκνειο άσμα των χαμένων ευκαιριών



Πού αλλού, παρά στην Ελλάδα του αέναου χρέους,
εκτός σκουπιδιών, θα μπορούσε να εφαρμοστεί επιτυχώς η ανακύκλωση των υπουργών μιας κυβέρνησης; Οι αποτυχημένοι πολιτικοί και τεχνοκράτες, που δήθεν διαπραγματεύτηκαν «σκληρά» με τις δυνάμεις κατοχής έως ότου χάσει και ο τελευταίος συνταξιούχος τα δεδουλευμένα της ζωής του, ο νοικοκύρης το βιός του, η χώρα τα κεκτημένα της σε εθνική κυριαρχία και ο λαός τα αυτά σε αξιοπρέπεια και συνταγματικά δικαιώματα, ήταν εκείνοι που ανακυκλώθηκαν πρώτοι, με τα οπίσθια κολλημένα στις καρέκλες τους.

Επίορκοι έγιναν υπουργοί, επειδή υιοθέτησαν και εφήρμοσαν νόμους, γραμμένους και μεταφρασμένους στο Βερολίνο, με στόχο, την αιχμαλωσία του Έλληνα, που αδυνατεί, λόγω φτώχειας, να ανταπεξέλθει στις φορολογικές και λοιπές του υποχρεώσεις.

Η κατάσχεση κατοικιών,
αγροκτημάτων και επιχειρήσεων, οι απώλειες σε θέσεις εργασίας, η κλοπή της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας, η αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού, η διάλυση των θεσμών και του κράτους, μπορούν να αναπληρωθούν, ανά πάσα στιγμή, από τον λαό με κάτι το καινούργιο αλλά όχι και οι ζωές των ανθρώπων, που χάθηκαν άδικα μέσα στην δύνη της 7ετούς Γερμανικής κατοχής.
Ελληνικό κράτος δικαίου, ικανό και ισχυρό να υπερασπίσει τα σύνορα του και να προστατεύσει τους πολίτες του, δεν υπάρχει πλέον ούτε στην φαντασία του πιο αισιόδοξου Έλληνα. Η χώρα είναι υπό πλήρη κατοχή και τα ρολόγια της ρυθμίζονται πλέον από τους γύπες του Βερολίνου.


Δεν υπάρχουν διέξοδοι
από την αέναη ύφεση, την δημοκρατική ανωμαλία, την φορολογική και κοινωνική βαρβαρότητα, την εργασιακή ζούγκλα ή τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας όσο στην χώρα εφαρμόζονται πολιτικές και προγράμματα μνημονίων. Είναι αδιάφορο ποιος κυβερνά τον τόπο και ποιος τον αντιπολιτεύεται. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι πολιτικοί, μαζί με τα κόμματά στα οποία ανήκουν, δεν μπαίνουν στη βουλή και δεν συμμετέχουν σε κυβερνήσεις, αν προηγουμένως δεν έχουν την έγκριση των δανειστών. Κανένας λογικός και έντιμος άνθρωπος δεν επενδύει ούτε καν δεκάρα σε χώρα που της έχουν απαγορεύσει να παράγει δικό της δίκαιο.


Κανείς δεν κοιμάται ήσυχος
στην βορειότερη Αφρικανική χώρα της Ευρώπης, την Ελλάδα. Με τη σέσουλα και, ως επί το πλείστον, με την ευγενή χορηγία της Γερμανικής πρεσβείας, ιδρύονται καθημερινά κινήματα, κόμματα, ομάδες, μέτωπα, ελεύσεις, συνελεύσεις με στόχο, την αλλοίωση της κοινής γνώμης και το «φακέλωμα/ καπέλωμα» όλων εκείνων των αποφασισμένων και αγανακτισμένων πολιτών που αντιδρούν ακόμη στους κοτζαμπάσηδες και στους κομιτατζήδες του καθεστώτος. Ανήσυχος είναι ο κόσμος, τρομαγμένος και πολύ «μαζεμένος» επειδή δεν ξέρει τι το χειρότερο τον περιμένει ακόμη, στο κάθε «αύριο» που του ξημερώνει


Η εκλογή Trump
στην προεδρεία των ΗΠΑ αιφνιδίασε κυριολεκτικά τη Γερμανία και το «πριγκιπάτο» της Ε.Ε στις Βρυξέλλες. Βερολίνο και Ευρωπαϊκή επιτροπή θα αναγκαστούν, στο εξής, να προστατεύσουν εαυτούς και να αναλάβουν την ευθύνη των όσων πράττουν στην παγκόσμια σκακιέρα, κατ’ ιδίαν, δίχως να θεωρούν πλέον ως δεδομένη την βοήθεια των Αμερικάνων . Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών έπιασε τους Γερμανούς στον ύπνο και απροετοίμαστους σε τέτοιο βαθμό, που τους αναγκάζει τώρα να επιλέξουν αν η εξωτερική πολιτική τους στο μέλλον θα στηρίζεται στην ιδία στρατιωτική ισχύ ή στην διπλωματία που κόβει επιταγές προς εξαγορά των πάντων.


Άλλαξε γνώμη ο Wolfgang Schäuble
και αποφάσισε, τώρα που ηρέμησε μετά τα αρχικά παραληρήματα του κατά της χώρας μας, την 10η / 11ηΟκτωβρίου 2016, να παραιτηθεί από την πολιτική. Ήταν η στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπος στο Υπουργείο του, στο Βερολίνο, όχι μόνο με την έγγραφη και στοιχειοθετημένη κατηγορία, που του απήγγειλε η οργάνωσής μας, Νέα Φιλική Εταιρεία, για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, εν καιρώ ειρήνης αλλά και με τις ερωτήσεις / τα σχόλια των εκατό και πλέον συντακτών ειδήσεων του Γερμανικού τύπου, που παρακολουθούν και συνοδεύουν από την αρχή την προσπάθειά μας.
Ο κ. W. Schäuble έφτασε στο σημείο να αρνείται να ζητήσει προστασία από τη Γερμανική δικαιοσύνη, για την φαινομενικά «άδικη και συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη, εξ αιτίας μας, το όνομα του», αν και υποσχέθηκε στους δημοσιογράφους, ότι θα το κάνει άμεσα. Ο κ. W. Schäuble. γνωρίζει καλά ότι στην περίπτωση που αποκτήσουμε δημόσιο βήμα ενώπιον Γερμανικού δικαστηρίου, έστω και στο χωριό του, είμαστε σε θέση να αποδείξουμε, με στοιχεία και μάρτυρες, την ενοχή του αναφορικά με την κατηγορία που του προσάπτουμε.
Η δημοσιοποίηση της πρόθεσής μας να μετατρέψουμε τον προεκλογικό αγώνα του CDU/CSU, όσο ο κ.Schäuble και οι συνεργοί του στο έγκλημα κατεβαίνουν ως υποψήφιοι, σε δημόσιο tribunal κατά των Γενοκτόνων, φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε άμεσα όλους τους υπεύθυνους των κομμάτων στη Γερμανία.


Ζωή υπάρχει αλλά μόνο εκτός μνημονίων,
«μεταρρυθμίσεων και προγραμμάτων». Μισέλληνας, εθνικός προδότης και ανόητος είναι αποδεδειγμένα όποιος υποστηρίζει τα ακριβώς αντίθετα. Θέματα όπως το χρέος που μας φόρτωσαν, οι συμβάσεις που υπέγραψαν, τα δάνεια και οι αποζημιώσεις που δεν αποπλήρωσαν, το βιός που έκλεψαν, την ζωή που μας βίασαν, τον θάνατο που έσπειραν και πόσα άλλα ακόμη θα ‘χαν πάρει διαφορετική τροπή και κατάληξη, αν, εξ αρχής, είχαμε εφαρμόσει πιστά το εθνικό και το διεθνές δίκαιο. Χρειάζεται τόλμη και αρετή, προκειμένου να επιβληθεί και στους πλούσιους και δυνατούς αυτού του κόσμου, ο νόμος του δικαίου
.
«Φίλο και σύμμαχο» ονομάζουμε τον εχθρό,
επειδή έτσι το ήθελαν οι ξενόδουλοι «Εθνάρχες» μας και τα «βλαστάρια» τους, που κυβέρνησαν αυτό τον τόπο, οδηγώντας τον πάντα, με το αζημίωτο για τους ιδίους, σε εθνικές καταστροφές και χαμένες πατρίδες. Τέλειωσε και το παραμύθι, που άρχιζε, ως συνήθως, με το «…. ανήκουμε στον τάδε ή στον δείνα». Η πατρίδα δεν ανήκει σε κανένα. Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες, ζει δε και βασιλεύει μόνο μέσα στις καρδιές και στις συνειδήσεις τους.


Φτάσαμε σαν λαός στο παρά πέντε,
της ιστορίας και του ριζικού μας. Ο «Βασιλιάς» της χώρας, το καθεστώς, είναι γυμνός. Άβουλοι, άμοιροι, μοιραίοι και επικίνδυνοι απάτριδες κρατούν την μοίρα μας στα χέρια τους και μας οδηγούν συνειδητά πλέον, σαν τα πρόβατα, στη σφαγή.
Το καθεστώς της μεταπολίτευσης θα πέσει «απρόσμενα», σαν την καυτή πατάτα και θα δημιουργήσει ένα τέτοιο τσουνάμι, που στο διάβα του, θα πάρει σβάρνα όλους εκείνους τους απάνθρωπους και δόλιους που το υπηρέτησαν, .
Άγνωστοι άνθρωποι αλλά πετυχημένοι στην ζωή, στην δουλειά, στην επιστήμη και στην οικογένειά τους, θα ξανακτίσουν την χώρα από την αρχή και θα την οδηγήσουν, γιαλό-γιαλό, σε ήρεμα νερά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε
.
Μας ενώνει ότι μας χώριζε

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου