Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 10-11-2016



Την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2016 στη δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, με παροδικές βροχές από τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στο Αιγαίο ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος, όμως από το μεσημέρι και έπειτα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν παροδικές βροχοπτώσεις και πιθανώς καταιγίδες από το μεσημέρι και έπειτα. Στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο από 8 έως 20, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 8 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 20, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 21, και στην Κρήτη από 12 έως 22.
Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές το μεσημέρι και απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου