Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Σύντροφοι και συντρόφισσες απλά ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ!

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/7195446bd9ff24861c83e32aa18dec4c_L.jpg
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την ατάκα του «κόκκινου» Πάνου, το σόου Τσίπρα και την γενιά των 400 ευρώ που έκανε ρόμπα το σύστημα.

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Ένα τσούρμο τύποι, που δεν θα τους έδινες να κυβερνήσουν ούτε… περίπτερο, συνεταιρίστηκαν στο ψέμα και στις κούφιες υποσχέσεις, για να ανέβουν στην εξουσία και να γαντζωθούν στις καρέκλες τους.

Να ασελγήσουν πάνω στο πτώμα της Ελλάδας και να αρμέξουν κι αυτοί ότι έχει απομείνει από την ακρωτηριασμένη αγελάδα που λέγεται Κράτος. Κι αυτό που έγινε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόλυτη απόδειξη αυτής της ξεφτίλας. 300-400 νοματαίοι που αυτοπροσδιορίζονται μετά δόξας και τιμής ως αριστεροί, όχι απλά άκουσαν αλλά αποθέωσαν έναν γιαλαντζί δεξιό όπως ο Καμμένος να τους αποκαλεί «συντρόφους και συντρόφισσες», αποδεικνύοντας στην πράξη πόσο ψεύτικοι είναι και οι μεν και οι δε.

Αμοραλιστές του αίσχιστου βαθμού που μαγαρίζουν λέξεις, αξίες και στάσεις ζωής για τις οποίες κάποιοι έχουν χύσει το αίμα τους. Ο στημένος στα τέσσερα Καμμένος επικαλέστηκε τον Γοργοπόταμο λες και οι ήρωες αυτής της ύψιστης πράξης εθνικής αντίστασης έχουν κάτι κοινό με τους «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» παλιάτσους που κυβερνούν την πατρίδα… Ντροπή ρε! Ντροπή! Αφήστε και κάτι που δεν θα μαγαρίσετε σε αυτή τη ρημάδα τη χώρα…

Από κοντά και ο Τσίπρας που ασορτί με όλους αυτούς τους ΠΑΣΟΚόφρωνες που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ για το «μέλι» συνέχισε να το παίζει Ανδρέας Παπανδρέου, θυμίζοντας τις απομιμήσεις των αρωμάτων τύπου «μυρίζει σαν αλλά δεν είναι HUGO BOSS». Ένας πρωθυπουργός που υπερηφανεύεται ότι ήταν παιδί των καταλήψεων και για το ότι δεν φορά γραβάτα… Μιλάμε για αγώνες όχι αστεία.

Τη μοναδική στιγμή που ακούστηκαν αλήθειες σε αυτή την παρωδία ήταν όταν κι για όσο άφησαν οι… δημοκράτες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να φωνάξουν τα παιδιά της γενιάς των 400 ευρώ. Αυτά που δεν μασάνε πια από τα παραμύθια του Αλέξη και του Πάνου και που πήγαν εκεί όχι για να κερδίσουν κάτι αλλά γιατί δεν έχουν πια τίποτα να χάσουν εκτός από τις αλυσίδες τους, όπως έλεγε και ο Μαρξ… Ναι αυτός που έχουν κάνει εικόνισμα οι «σύντροφοι και συντρόφισσες» του Καμμένου… Πως το λέει να δεις το τραγούδι… «Παλιάτσος και ληστής»… Ακριβώς αυτό! 

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου