Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Η πατρίδα σε κίνδυνο

Ο βιασμός της νεαρής κοπέλας από συμμορία προσφύγων εντός των εγκαταστάσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ήταν ένα φρικτό έγκλημα, το άγγελμα του οποίου προκάλεσε θλίψη και οργή στους Ελληνες πολίτες.

Το πανεπιστημιακό άσυλο αποτρέπει μόνο την είσοδο της Αστυνομίας, αλλά όχι των βιαστών εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και έτσι υπό μία έννοια διευκολύνει τους πάσης φύσεως εγκληματίες στη δράση τους.

Ευτυχώς, η Αστυνομία, όπως συνήθως, έπραξε το καθήκον της και συνέλαβε τον Αλγερινό και τους Σύρους που ασέλγησαν στο κορμί της Ελληνίδας. Είναι αυτονόητο ότι οι Αρχές ασφαλείας της πατρίδας ανταποκρίνονται με αυτοθυσία και αξιοζήλευτα ποσοστά επιτυχίας στην τέλεση των καθηκόντων τους. Ομως ακόμα κι αυτές δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά στους Ελληνες, όταν ο αριθμός των λαθρομεταναστών και των προσφύγων ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο.

Τώρα η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο απ' όπου δεν θα μπορεί να υπάρξει επιστροφή. Οι μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται και οι «ορέξεις» σημαντικού τμήματος από τους παράνομα εισελθόντες έχουν αρχίσει να φαίνονται ξεκάθαρα. Οσοι είναι ομότροποι και όμοιοι με τους βιαστές της νεαρής Ελληνίδας δεν έχουν καμία διάθεση να ενσωματωθούν, να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία και να «εξευρωπαϊστούν». Το μόνο που θέλουν είναι να κυριαρχήσουν, να επιβάλουν με τη βία τη θέλησή τους στους άλλους και να αρπάξουν όσο περισσότερα μπορούν.

Η Ιστορία έχει αποδείξει με κάθε δυνατό τρόπο το μη αφομοιώσιμο τέτοιου είδους πληθυσμών στις δυτικές κοινωνίες. Ισλάμ και κράτος δικαίου, όπως το ορίζουμε στον δυτικό πολιτισμό, είναι έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους. Ακόμα και όταν η Δύση θέλει να συνυπάρξει με τους ισλαμιστές, δεν θέλουν εκείνοι!

Επίσης, όποτε αυτοί διαπράττουν εγκλήματα, όπως ο βιασμός, δεν νιώθουν τύψεις επειδή στο δικό τους αξιακό σύστημα η γυναίκα δεν επιτρέπεται να αντιμετωπιστεί ισότιμα με τον άνδρα - παρά μόνο ως σκεύος εξυπηρέτησης των αναγκών του.

Ο εποικισμός της Ελλάδας από μουσουλμανικούς πληθυσμούς πρέπει να σταματήσει προτού χαθεί οριστικά ο έλεγχος!


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου