Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Μήπως θυμάστε Ποιος υποχρέωσε τον αρχιεπίσκοπο να βγάλει στον σταυρό του αν όχι η πολιτική εξουσία;

Στις 26 Σεπτεμβρίου στο Τυμπάκι της Κρήτης οι κάτοικοι είδαν τους τοίχους γεμάτους με ρήσεις του κορανίου. Είχαν γραφτεί από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης.
Έγραφαν: Μόνο η πίστη σας μετράει και κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα ζωής ή θανάτου και περιουσίας επί όποιου τολμά να σας προκαλεί και να μη δέχεται την πίστη σας.

Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι οι κυρίαρχοι στη γη που ζουν και μόνο αυτοί μπορούν να κατέχουν περιουσία και γη. Ο Αλλάχ λέει πως πρέπει να κυριεύσετε όλη τη Γη γιατί σε εσάς ανήκει, τους πιστούς.Την ίδια ημέρα στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης 49χρονος γαλλικής υπηκοότητας επιτέθηκε σε αστυνομικό που τον ακολουθούσε γιατί φώναζε Αλλάχου Άκμπαρ. Έναν μήνα πριν στο χωριό της Χίου Βαβίλοι οι κάτοικοι κατήγγειλαν πάνω από 10 κλοπές και ακόμα περισσότερες καταστροφικές επιδρομές στις περιουσίες τους. Στις 24 Σεπτεμβρίου πάλι στη Λέσβο τέσσερις Πακιστανοί βίασαν έναν 16χρονο συμπατριώτη τους.Η ελληνική κυβέρνηση είναι φιλική προς τους μετανάστες. Παράνομοι μετανάστες έκαναν ακόμα και ελέγχους σε Έλληνες οδηγούς δημιουργώντας σημεία ελέγχου όπως ένας στρατός κατοχής. Η κυβέρνηση δεν έκανε το παραμικρό.Πως θα ένιωθαν άραγε οι Αμερικανοί αν μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες έλεγαν ότι προσβάλλονται από το άγαλμα της Ελευθερίας η οποία δεν φορά μπούρκα;Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών τον περασμένο Μάρτιο είχε βγάλει τον σταυρό που φορούσε, το σύμβολο του Χριστιανισμού, όταν επισκέφτηκε το λιμάνι του Πειραιά για να μην προσβληθούν οι εκεί μουσουλμάνοι μετανάστες. Ποιος του είπε ότι οι μετανάστες θα προσβάλλονταν από τον σταυρό του; Τι θα συνέβαινε αν δεν τον έβγαζε; Θα τον σκότωναν; Θα έκαιγαν το λιμάνι του Πειραιά; Θα εξαπέλυαν ιερό πόλεμο κατά των Ελλήνων;Γιατί να κρύψει κάποιος το σύμβολο της πίστεώς του από ανθρώπους που παράνομα και απρόσκλητα ήρθαν στη χώρα του; Ποιος υποχρέωσε τον αρχιεπίσκοπο να βγάλει στον σταυρό του αν όχι η πολιτική εξουσία;
http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου