Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Καιρός: για Κυριακή 2-10-2016Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, ενώ μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα αναπτυχθούν Νεφώσεις και αργά το βράδυ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο και σε παράκτιες περιοχές της Ηπείρου. Τις πρωινές και βραδινές η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 26 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 28, στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 30 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιότερα πελάγη μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου