Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 1-11-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νότια τμήματα της χώρας θα είναι τοπικά αυξημένες με πιθανότητα λίγων βροχών στο Νότιο Ιόνιο και πρόσκαιρα στα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά μέχρι το μεσημέρι σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσεις θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες, ενώ τις πρωινές και νυκτερινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου