Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Να πάνε τα "προσφυγόπουλα" για μάθημα σε ελληνικά σχολεία;

1234
Σε έναν πλανήτη όπου το 3% ελέγχει το 97% ..

Σε έναν πολιτισμό καρικατούρα όπου παιδιά θερμοκηπίου , κληρονόμοι εξουσίας αποφασίζουν για την τύχη των λαών ! Μια κρυφή ελίτ που θεωρεί εαυτούς ανωτερους επειδή οι πρόγονοι τους κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τα νομικα όρια του πολιτισμού και έτσι να τον ελέγχουν κρυφά με στόχους και σκοπούς αρρωστους όπως είναι μια νέα παγκόσμια τάξη!



Ένας θίασος του παραλόγου όπου ενώ σε όλη την γη προβλήματα όπως ανισότητα , φτώχεια , στέρηση δικαιωμάτων , πόλεμος , εκμετάλλευση παιδιών, πώληση ανθρωπίνων οργάνων και δεν έχει τελειωμό η λίστα …δεν αναφέρονται και καμία εταιρία κράτος δεν αποφασίζει να κάνει κάτι για αυτά… …. οι εντολές από τους Ελίτ ..είναι να υπάρχει κατανόησή και ανθρωπισμός προς το μεταναστευτικό θέμα !

Ένα μεταναστευτικό πρόβλημα όπου οι εταιρίες τις Ελίτ δημιούργησαν , χρηματοδότησαν και σχεδίασαν ώστε να φέρουν στην επόμενη κίνηση μέσα στην σκακιέρα την ανθρωπότητα !

Μια κοινωνία όπου σήμερα βομβαρδίζεται από την προπαγάνδα της ίδιας ελίτ, εποχές όπου βλέπεις το αίμα να ρέει άφθονο , παιδιά να εκτελούν «άπιστους» και την χρηματοδοτούμενη Ίσις που είναι η αιτία του προβλήματος …να ονομάζεται κράτος … από τους φορείς ενημέρωσης της κάθε εταιρίας κράτος !!

Η χρηματοδοτούμενη Ισις – κράτος κατά της δηλώσεις των μαζικών μέσων ενημερωσης καθημερινά φροντίζει με τους αποκεφαλισμούς να δείξει στην ανθρωπότητα το τρόπο να τρέμει ..αλλά ταυτόχρονα και να αμύνεται στον φόβο της ….με την δήθεν πλέον εννοια του «ρατσισμού»!!

Χρόνια εξηγώ ότι ο πόλεμος σήμερα πρώτα δίνεται σε εννοιολογικές τοποθεσίες και μετά στην πραγματικότητα μας !

Αν και η Ελίτ σε οδηγεί να φοβάσαι , αν και η ανυπαρξία μέτρων ,νόμων ,πράξεων και αποφάσεων από τις εταιρίες κράτη σε κάνει να νιώθεις όπως είναι επιθυμητό από την ελίτ …να νιώθεις φόβο για την Ζωή και την Ελευθερία σου…ταυτόχρονα στον φόβο που σε ταΐζουν … σου απαγορεύουν να θες να αμυνθείς …με οποιοδήποτε τρόπο… ονομάζοντας τον έντεχνα δημιουργημένο φόβο σου…. «Ρατσισμό»!

Άλλο φοβάμαι , άλλο είμαι ρατσιστής …! Και ο λόγος του όποιου φαινόμενου ρατσισμού στην σημερινή κοινωνία είναι η ίδια η εκπαίδευση της ελίτ από την προπαγάνδα της!

Γιατί συμφέρει να είσαι σε άμυνα και με φόβο…συμφέρει ο «ρατσισμός»…μιας και είναι ενα φοβερό εργαλείο να οδηγήσεις την ανεγκέφαλη μάζα σε αντιπαράθεση και διχασμό ..και όταν χρειαστεί σε εμφύλιο!

Η χρηματοδοτούμενη Ισις έχει ανακοινώσει πολλές φορές ..ότι έχει έναν φοβερό στρατό από παιδιά … έχει απειλήσει ότι ο στρατός από παιδιά θα χτυπήσει την Ευρώπη ..!

Τα μέσα υπνωτισμού των κρατών εταιριών έχουν δείξει δεκάδες φορές μικρούς βομβιστές αυτοκτονίας να σκορπούν τον θάνατο ..!

Το δικό μας κράτος – εταιρία εχει δείξει περίτρανα ότι είναι ανίκανο να προφυλάξει όχι μόνο τους πολίτες του ..αλλά και τα ίδια τα σύνορα του….Σήμερα τα μέσα μαζικής ύπνωσης και προπαγάνδας μιλάνε για 60.000 πρόσφυγες …όταν είναι γνωστό ότι ο αληθινός αριθμός είναι δεκάδες φορές μεγαλύτερος…. Ακόμα αντηχούν στα αυτιά μας δηλώσεις υπουργού ….εγώ δεν ξερω που πάνε ! ..δηλαδή αν είναι μέσα η έξω….και τα βίντεο με βάρκες σε ερημικές παραλίες είναι εκατοντάδες !

Φώτο με αξιωματικούς της Ισις με ένα παιδί στο χέρι να μπαίνουν στην Πατρίδα μας …..!!

Αν η ελίτ λοιπόν με εκπαιδεύει να γίνω «ρατσιστής » με την διαστρεβλωμένη έννοια του φόβου , αν ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη δεν πλήρωσε την ζημία αυτός που ήταν ο θύτης αλλά πάντα το θύμα …η ανθρωπότητα …. αν στους πολέμους σας εγώ χύνω το αίμα μου ..αλλά δεν είμαι τότε ρατσιστής γιατί βολεύει την εταιρία σας… αν σήμερα την ίδια στιγμή που μιλάμε για ρατσισμό υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια που πεινάνε ..που διψάνε…παιδιά που πεθαίνουν σε σκληρές συνθήκες εργασίας ώστε οι εταιρίες σας να βγάζουν κέρδη…. τότε οι ρατσιστές είστε εσείς …!

Οι ρατσιστές επί της ουσίας είναι τα ίδια κράτη εταιρίες που ενώ έχουν την δύναμη να αλλάξουν την αδικία , την εκμετάλλευση και την πείνα….δεν το κάνουν αλλά συνεχίζουν να εκτελούν εντολές της ελίτ σαν υπάκουα και φθηνά πολυ φθηνά πιόνια !

Κύριε Φίλη εσείς είστε ο ρατσιστής και το φθηνό πιόνι , ζούμε στον ίδιο πολιτισμό την ίδια εποχή και μου φαίνεται αδιανόητο της παραπάνω αλήθειες να μην τις έχετε αντιληφθεί!!

Κύριε Φίλη , υπουργέ παιδειας της Ελλάδας … σας δηλώνω ότι …αν πάνε στο σχολειό του παιδιού μου προσφυγόπουλα … θα σταματήσω το παιδί μου από το σχολειο ..όχι γιατί είμαι ρατσιστής κύριε φίλη..αλλά γιατί το παιδί μου είναι η πραγματική μου περιουσία …που κανείς δεν μπορεί να την βάλει σε ρίσκο …κάνεις δεν μπορεί να διαπραγματευτεί απέναντι της το αύριο…!

Πιστέψτε με κύριε Φίλη αυτό πρέπει να κάνει ο κάθε Έλληνας γονιός ..όχι γιατί είμαστε ρατσιστές έναντι των παιδιών που έτρεξαν μακριά από έναν πόλεμο που τα δικά σας αφεντικά δημιούργησαν …αλλά γιατί απλά δεν γνωρίζουμε ποιο παιδί θα είναι αυτό που θα κάνει την αρχή στην Ευρώπη !!

Η Ισις με βάση τα δικά σας νόμιμα κανάλια έχει απειλήσει ότι θα χτυπήσει την Ευρώπη με τον στρατό από παιδιά που έχει … και εγώ κύριε φίλη δεν παίρνω κανένα ρίσκο αύριο στο σχολείο ένα προσφυγόπουλο που είναι καμουφλαρισμένο να τραβήξει το μαχαίρι και να σφάξει ένα παιδί…!

Εσείς από την άλλη φαίνεστε σίγουρος ότι δεν θα συμβεί…ενώ ταυτόχρονα η ανικανότητα ελεγχου εισροής στην χώρα μας σπάει ρεκόρ !

Μάλλον είστε ανώριμος και επικίνδυνος , μάλλον το να ονομάζεται την προστασία ρατσισμό κάποιος άλλος σας το έχει πει… και για να μην κουράσω άλλο …θα σας εξηγήσω πως η προστασία – ρατσισμός για εσάς βοηθάει στην ουσία και εσάς !

Εγώ θα σταματήσω το παιδί μου από το σχολείο αν δεν κατορθώσω να κάνω το σχολείο να μην δεχτεί πρόσφυγες μαθητές .. .. και θα το εκπαιδεύσω στον οίκο μου … θα το σταματήσω γιατί αν μια στο εκατομμύριο συμβεί κάτι σε σχολείο με μαθητές … θα σφαξω προσωπικά στο γόνατο όσους βουλευτές και υπουργούς προλάβω! Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν πολλοί γονείς μαζί μου !!

Κατανοείται λοιπόν κύριε Υπουργέ παιδείας που οδηγούμαστε με μικρές αποφάσεις ; Αν θελετε σχολεία για τα προσφυγόπουλα ζητήστε κονδύλι από την Ευρώπη να φτιάξετε σχολεία για τα προσφυγόπουλα…και πρέπει να το κάνετε γιατί και αυτά τα παιδιά πρέπει να εκπαιδευτούν σαν νέοι δούλοι σας στην εταιρία σας !!

Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσετε 100% οτι μέσα στα προσφυγόπουλα δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί εκπαιδευμένο να σκάσει με την μπόμπα του , μέχρι να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι εκπαιδευμένοι και ποιοι όχι , μέχρι να βρείτε πόσοι είναι ..μην ξαναμιλησετε για ρατσισμό !

Εκτός και αν εσείς όταν πάτε στον γιατρό και σας πει θα κάνω ένα εμβόλιο στο παιδί σας αλλά υπαρχουν αυξημένες πιθανότητες να πεθάνει …. λέτε απλά ελα μωρέ ριξτου το!!

Γιατί αυτό ζητάτε σήμερα στους γονείς να κάνουν…! Η από την αλλη απλά το σύστημα προπαγάνδας σας μας λεει ψέματα …Αν συμβαινει αυτο βγειτε και αποδεχτειτε το …να μπορει ο κοσμος να μην φοβαται!

Θυμήσου κάτι Φίλη … τα αφεντικά σου θέλουν τον διχασμό , το πρόβλημα-χάος για να φέρουν την τάξη … εσύ είσαι σε μια θέση που θα υπάρξουν ευθύνες Ζωής… και στην περίπτωση που στον Έλληνα πειράξεις παιδί δεν θα είναι ξανά ίδια η Ελλάδα και μάλλον εσύ δεν θα νιώθεις πολύ καλά!

Θυμήσου ότι κάνανε ένα πείραμα το δυο χιλιάδες δέκα …

Τις εντολές που παίρνουμε , από όπου και αν τις παίρνουμε θα πρέπει να τις σκεφτόμαστε πολύ καλά… προσπάθησε το μια φορα… να φέρεις αντίρρηση … να αμφισβητήσεις την εντολή …!

Θα δεις ότι είσαι εκεί που είσαι μόνο και μόνο επειδή γνώριζαν ότι δεν θα το κάνεις ποτέ…

Stranger..

Το ομοσταυλο αν αλλάξει κελί μέσα στο στάβλο δεν θεωρείτε πρόσφυγας , αν έρθει από άλλο στάβλο με άλλη εκπαίδευση αλλάζει το θέμα… για κάποιες ιστορικές ανοησίες που ειπώθηκαν απο κάποιους !!


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου