Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Νέες προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων, από την Τράπεζα της Ελλάδος

post-feature-image

Τριάντα πέντε νέους υπαλλήλους θα προσλάβει η Τράπεζα της Ελλάδος με προκήρυξη που θα εκδοθεί μέσα στον Σεπτέμβριο και η εργασία θα αφορά πιλοτικό διάστημα εργασίας τα τρία έτη ενώ μετά θα ακολουθήσει μόνιμος διορισμός.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της προκήρυξης τοποθετείται στις αρχές του Σεπτεμβρίου και αφορά πτυχιούχους ΤΕΙ και απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Η ήδη έχει υποβάλλει αίτημα στο ΑΣΕΠ, στο οποίο διατυπώνεται η επιθυμία της να προσλάβει με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) 35 υπαλλήλους Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι υπάλληλοι διοικητικών καθηκόντων (απόφοιτοι ΤΕΙ) θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ.
 Οσο για τους τεχνικούς που θα στελεχώσουν το τμήμα που γίνεται η εκτύπωση λαχείων, τραπεζογραμματίων, αξιογράφων του Ελληνικού Δημοσίου κ.λπ., εκτός του απολυτηρίου Λυκείου θα απαιτείται προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης.η Τράπεζα υπέβαλε αίτημα στην Ανεξάρτητη Αρχή, στο οποίο διατυπώνεται η επιθυμία της να προσλάβει έως το καλοκαίρι με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) 35 υπαλλήλους Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υπάλληλοι διοικητικών καθηκόντων (απόφοιτοι ΤΕΙ) θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ. Οσο για τους τεχνικούς που θα στελεχώσουν το τμήμα που γίνεται η εκτύπωση λαχείων, τραπεζογραμματίων, αξιογράφων του Ελληνικού Δημοσίου κ.λπ., εκτός του απολυτηρίου Λυκείου θα απαιτείται προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης.
Ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, καθώς πρόκειται για μόνιμες θέσεις εργασίας σε ειδικότητες που δεν υπάρχει ζήτηση από τον δημόσιο τομέα εδώ και χρόνια, ούτε καν ως εποχικό προσωπικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου