Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 5-9-2016



Τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Σταδιακά όμως, από το μεσημέρι και από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχοπτώσεις κυρίως στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τα ορεινά της Μακεδονίας, Θεσσαλίας, δυτικής Στερεάς και Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 15 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 28, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 30 και στην Κρήτη από 18 έως 30.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο οι αρχικά βόρειοι άνεμοι 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ θα στραφούν σταδιακά σε νότιους 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι αρχικά βόρειοι και βορειοδυτικοί άνεμοι 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς και νοτιοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 3 μποφόρ θα στραφούν σταδιακά σε νότιους και νοτιοδυτικούς 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου