Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Σάρωσε ο Πετρούνιας - Φέρνει το δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Σάρωσε ο Πετρούνιας - Φέρνει το δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, στέφθηκε και Ολυμπιονίκης με 16,000 βαθμούς στον τελικό του οργάνου,  με μια άσκηση που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,80 και βαθμολογήθηκε με 9,200 στην εκτέλεση.
Οι πρώτες δηλώσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την κατάκτηση του χρυσού στο αγώνισμα των κρίκων.
«Πάμε Ελλάδα, γιατί έχουμε τη ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει», πρόσθεσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.
«Για εμένα το ότι ακουγόταν ο εθνικός ύμνος ήταν το σημαντικότερο. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στον πατέρα μου, τον προπονητή μου και την Ελλάδα», τόνισε, εμφανώς συγκινημένος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης.
Σχολιάζοντας την τεράστια επιτυχία του ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό. Θέλει δουλειά, υπομονή και λίγη τύχη».
Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική γυμναστική μετά από 12 χρόνια, τότε που στην Αθήνα το 2004 ο Δημοσθένης Ταμπάκος είχε κατακτήσει και αυτός το χρυσό στους κρίκους.
Το ασημένιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αρτούρ Ζανέτι με 15,766 (6,70) και το χάλκινο ο Ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν με 15,700β. (6,80).
Δάκρυσε στον Εθνικό Ύμνο ο Πετρούνιας - ΒΙΝΤΕΟ
Εμφανώς συγκινημένος ο Λευτέρης Πετρούνιας στάθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος.
Ο Πετρούνιας στον Real Fm 97,8: Το όνειρο ήρθε
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στον Real Fm 97,8 και τον Παναγιώτη Περπερίδη, αμέσως μετά την επιτυχία του στο Ρίο.
Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης τόνισε ότι τη στιγμή που βρέθηκε πάνω στο βάθρο είδε να περνάει μπροστά του όλη του η ζωή, ενώ μιλώντας για την προσπάθεια του, είπε ότι κατάλαβε όταν ολοκλήρωσε ότι θα πάρει μια πολύ καλή βαθμολογία.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα σας τα πως στα γρήγορα γιατί η μαμά Σοφία περιμένει. Όλα πήγαν καλά, τέλος καλό όλα καλά. Το όνειρο ήρθε και οι Έλληνες δείχνουν ότι έχουν τις δυνάμεις να καταφέρουν τα πάντα. Δεν μας νοιάζουν δυσκολίες, δεν μας νοιάζει τίποτα, είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί».
Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr
Aκούστε το ηχητικό εδώ:
H μητέρα του Πετρούνια: O Λευτέρης είναι δυνατός αθλητής και δυνατός άνθρωπος
«Ο Λευτέρης είναι σταθερός αθλητής, είναι δυνατός αθλητής, δυνατός άνθρωπος γενικότερα» , δήλωσε η μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία, αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον γιο της στο αγώνισμα των κρίκων.
«Ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν το παιδί μου. Ευχαριστώ τον προπονητή του, που είναι πραγματικά σαν δεύτερος πατέρας του και ιδιαίτερα ευχαριστώ τον γιο μου, που σήμερα έκανε αυτό το μεγάλο δώρο στον πατέρα του, γιατί σαν σήμερα γιόρταζε», σημείωσε, εμφανώς συγκινημένη .
«Εγώ έζησα τη στιγμή με μεγάλη αγωνία όπως κάθε μητέρα. Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της», είπε η Σοφία Πετρούνια, σχολιάζοντας την τεράστια επιτυχία του χρυσού Ολυμπιονίκη. 

Πώς υποδέχτηκαν τον Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό - ΒΙΝΤΕΟ
Την αποθέωση γνώρισε ο «χρυσός» ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας κατά την είσοδό του στο Ολυμπιακό Χωριό όπου στεγάζεται η Εθνική, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους κρίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου