Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Όλοι προετοιμάζονται για το σύνθημα της γενικευμένης Ισλαμικής εισβολής και μόνο η Ελλάδα κατεβάζει τα παντελόνια



Δεν είναι σενάριο. Είναι πραγματικός εφιάλτης. Κι αυτό το συμπέρασμα είναι απόλυτο, είναι κατηγορηματικό. Είναι σαφές και ξεκάθαρο. Δεν έχει ψηλά γράμματα αστερίσκους και υποσημειώσεις...


Και η ιταλική εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα» σε ρόλο λαγού, αναλαμβάνει να δημοσιοποιήσει πλευρές αυτού που ήδη σχεδιάζεται, και που τώρα μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, στα σκοτεινά γραφεία των χορογράφων της Ευρώπης.

Μαθαίνουμε λοιπόν πως: «Ο ευρωπαϊκοί θεσμοί γνωρίζουν ότι αν η συμφωνία με την Άγκυρα καταρρεύσει, και η μεταναστευτική ροή ξαναρχίσει με μαζικό τρόπο, η λειτουργική συνέπεια θα ήταν μόνον μία: η διαχείριση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην χώρα άφιξης».

"...Αυτό πρακτικά σημαίνει, την μετάθεση του μεταναστευτικού μετώπου στο ύψος των βορείων συνόρων της Ελλάδας, με “κλείσιμό τους”, έναν έλεγχο όσο γίνεται πιο μεθοδευμένο". 

Η εφημερίδα του Μιλάνου προσθέτει ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν λειτουργικές συζητήσεις επί του θέματος. Υπογραμμίζει, όμως, ότι αν παγώσει το θέμα της απελευθέρωσης της βίζας για τους Τούρκους πολίτες, η πολιτική πίεση θα μπορούσε να μετατεθεί στα τρία εκατομμύρια σύρων προσφύγων που βρίσκονται στην Τουρκία.

Ευρωπαϊκές πηγές ανέφεραν, επίσης, στην Κορριέρε Ντέλλα Σέρα ότι αν αυξηθεί η ροή προς την Ελλάδα, η Ένωση θα πρέπει να...
στείλει άμεσα μια ευρεία ομάδα στελεχών και στην Αθήνα θα πρέπει να δοθούν οι απαιτούμενοι πόροι, μειώνοντας τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για την ‘Αγκυρα ή εξασφαλίζοντάς τα ποσά αυτά με άλλο τρόπο. Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω σε απλά Ελληνικά???
  • Οι φράκτες κατασκευάστηκαν…
  • Οι μηχανισμοί της αστυνόμευσης - επιτήρησής τους έχουν ήδη δημιουργηθεί…
  • Τα πραγματικά σύνορα της Ευρώπης στην πράξη μετατοπίστηκαν, όχι για να συμπεριλάβουν, αλλά για να αφήσουν εκτός Ευρώπης και γεωγραφικά τη χώρα μας…
  • Το σύνολο των Ευρωπαίων ομολογεί πλέον το αυτονόητο. Ότι δηλαδή το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα δεν είναι πρωτίστως ανθρωπιστικό πρόβλημα αλλά ισχυρό και επικίνδυνοι γεωπολιτικό εργαλείο…
  • Όλοι ξέρουν πλέον πως πρακτικά η Ιταλία θα αποσυμφορηθεί από τις πιέσεις που δέχεται μέσω της Μεσογείου…
  • Και φυσικά όλοι προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Ελλάδα σαν φτηνοπληρωμένη πόρνη η οποία θα κληθεί έναντι τιμήματος να βγάλει στο σφυρί την αξιοπρέπεια και τη φυσιογνωμία της, μετατρεπόμενη σε Φιλιππινέζα των ισλαμιστών ολόκληρου του πλανήτη.
Αυτή λοιπόν ήταν η πολυσυζητημένη Ευρωπαϊκή σου πορεία αφελέστατε Έλληνα, στη βάση της διαφύλαξης της οποίας, οι συμμορίες των προσκυνημένων και των συνωμοτών, διαχειρίστηκαν σε οικονομικό επίπεδο τη «σωτηρία» σου.

Η διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας στο όνομα της οποίας, σου ευνούχισαν την ψυχή και σε πειθανάγκασαν να υποστείς καθολική εθνική ταπείνωση και γενικευμένη δυστυχία,πρακτικά σήμαινε:
  • Τη μετατροπή της χώρας σε κατεχόμενο προτεκτοράτο…
  • Την καθολική της απαξίωση και τη συνολική της υποβάθμιση σε ισλαμικό μπουρδέλο της Ευρώπης…
  • Την βίαια αποκαθήλωση της ιστορικής, της πολιτισμικής και της εθνικής της φυσιογνωμίας, και τη μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό εργαστήρι διαχείρισης των νεοταξίτικων πρωτοκόλλων και σχεδιασμών.
Αντιλαμβάνεται ο καθένας λοιπόν, πως μπροστά σε αυτά τα σχέδια που δεν ήταν κρυφά αλλά ομολογημένα στην κάθε τους λεπτομέρεια, το να αποφασίζει αυτή η Βουλή να μετατρέψει τη χώρα σε ακόμη πιο δημοφιλή προορισμό για τους ισλαμιστές ολόκληρου του πλανήτη, συνιστά την κορυφαία εχθρική πράξη αυτού του κοινοβουλίου απέναντι στην ίδια τη χώρα. Και αυτή η πράξη εχθρότητας και ντροπής, φέρει την υπογραφή όλων.
  • Δεν πρόκειται για μια απόφαση πολιτειακά επιβεβλημένη  όπως ψευδώς ισχυρίστηκαν οι πολιτικοί απατεώνες της θλιβερής εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης…
  • Δεν πρόκειται για πράξη ανάγκης όπως επίσης ψευδώς ισχυρίστηκαν με πρόσχημα του να αποφευχθούν τα χειρότερα…
Πρόκειται για συνειδητή απόφαση εναρμονισμένη στο βρώμικο σχέδιο που αποκαλύπτεται και η οποία επιδιώκει να διευκολύνει και να επιταχύνει την έλευση των χειρότερων, που θα είναι και απρόβλεπτα και μοιραία για το αύριο του τόπου μας.

Λέγαμε μεταξύ άλλων, από τις 12 Ιουνίου του 2009 σε σχετικό μας άρθρο με τίτλο: "Λυδία λίθος για των πατριωτισμό στις νέες συνθήκες, είναι η στάση όλων απέναντι στη λαθρομετανάστευση"
  • Τη στιγμή που το σχέδιο άλωσης της Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη… 
  • Τη στιγμή που η Τουρκία έχει αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, περισσότερους από 150.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες «παρκαρισμένους» στα παράλια της έτοιμους να περάσουν με όποιο τρόπο μπορούν στην Ελλάδα… 
  • Τη στιγμή που η πορεία κρίσιμων εθνικών θεμάτων θα κριθεί εν πολλοίς και από τον τρόπο αξιοποίησης του δούρειου ίππου της λαθρομετανάστευσης… 
  • Τη στιγμή που η τουρκική εξωτερική πολιτική χρησιμοποιεί πιεστικά – εκβιαστικά τους μουσουλμάνους της Θράκης για να κάμψει και τις τελευταίες αντιστάσεις και να δει την απόλυτη δικαίωση της μακρόχρονης και καλά σχεδιασμένης στρατηγικής της στα Βαλκάνια… 
Αυτή τη στιγμή λοιπόν… που τα κορυφαία εθνικά μας θέματα βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή… 
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να μη βλέπετε την αλήθεια… 
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να περάσετε στην απέναντι όχθη… 
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να κάνετε αποστειρωμένη πολιτική κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους των γραφείων… 
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ…

Αυτά λέγαμε στις 12 Ιουνίου του 2009... Τότε που οι παρκαρισμένοι εισβολείς ήταν μόνο!!! 150.000 (Σήμερα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια)...

Τότε οι δήθεν ευαίσθητοι... οι δήθεν αριστεροί... οι δήθεν ουμανιστές... Δε δίστασαν να επικηρύξουν το λόγο μας, δια της γνωστής, εύκολης, απλοϊκής και εν τέλει ανέντιμης μεθόδου.

Σήμερα... Επτά μόλις χρόνια μετά η δικαίωσή μας υπήρξε απόλυτη... Η χώρα οδηγείται στο στραγγαλισμό... Όλοι προετοιμάζονται για την τελευταία πράξη της πλέον οργανωμένης επιχείρησης Ισλαμικής εισβολής σε μια χώρα που όμοιά της δε γνώρισε ποτέ ο πλανήτης...  Και ένα κοινοβούλιο ανεύθυνων, υπερψηφίζει την κατασκευή Ισλαμικού τεμένους, γκρεμίζοντας και την τελευταία Κερκόπορτα αντίστασης απέναντι στην ισλαμική λαίλαπα, που περιμένει το σύνθημα της εισβολής.

Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες??? Υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που να μην αντιλαμβάνεται, ποιά ακριβώς σχέδια υπηρετούν οι καλοπληρωμένοι "σωτήρες" του κοινοβουλίου???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου