Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 17-8-2016



Την Τετάρτη 17 Αυγούστου αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, όπου και υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Εξαίρεση θα αποτελέσει η Θράκη.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 17 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 35 και στην Κρήτη από 18 έως 32. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 περίπου βαθμούς υψηλότερη.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της Ανατολικής Κρήτης θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και στις ανατολικές ακτές τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου