Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ OI ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ



Πάνω από 10 εκατ. επιτυχημένες συναλλαγές με τη χρήση καρτών επεξεργάστηκε τον Ιούνιο το δίκτυο τερματικών (POS) τηςCardlink. Πρόκειται για την πρώτη φορά που το δίκτυο της Cardlinkεπεξεργάζεται τόσο μεγάλο αριθμό...
συναλλαγών μέσα σε διάστημα ενός μηνός, ενώ το πλήθος αυτό αντιστοιχεί σε μηνιαίες συναλλαγές ύψους άνω των 700 εκατ. ευρώ, το οποίο επίσης αποτελεί νέο ρεκόρ για το δίκτυο της Cardlink.


Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, εμπορικός διευθυντής της Cardlink, δήλωσε: «Ο Ιούνιος 2015 ήταν ο τελευταίος μήνας πριν από την επιβολή των capital controls που ήταν η αφορμή για την έκρηξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα.
Σχεδόν το 25% από τις 10 εκατ. συναλλαγές του Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 45.000 νέα τερματικά της Cardlink που εγκαταστάθηκαν μέσα στους 12 τελευταίους μήνες.
Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν από 3,3 εκατ. διαφορετικές κάρτες, σε σχέση με 1,6 εκατ. διαφορετικές κάρτες για τον περσινό Ιούνιο, γεγονός που δείχνει την επίσης σημαντική αύξηση στην ενεργοποίηση και χρήση καρτών».

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου