Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δεν είμεθα «Ρώσο-λάγνοι», αλλά Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί!!!


Δεν είμεθα «Ρώσο-λάγνοι», αλλά Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί!!!

Στο πεδίο της κοινής πίστης και της ορθόδοξης ομολογίας, στεκόμαστε δίπλα στον ομόθρησκο και αδελφό ρωσικό λαό. Επίσης επιδιώκουμε την Ελλήνο-Ρωσική φιλία , διότι, θεωρούμε ότι το κοινό ομόθρησκο πνεύμα, μπορεί να μας οδηγήσει στην δημιουργία ενός «ορθόδοξου τόξου» συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Όμως πρέπει να διακρίνουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι από την πλευρά της Ρωσικής Κυβερνητικής πολιτικής δεν παύει να επιδεικνύεται μία συνεχής θέληση, γεωπολιτικής συμπόρευσης με την Ισλαμική Τουρκία.
Οι διαφορές της Ελλάδος με την Τουρκία είναι γνωστές και μάλιστα με διαχρονική «αξία» στην μακρόχρονη ιστορία των λαών! Ως Έλληνες ουδέποτε θα ξεχάσουμε ότι οι Τούρκοι, είναι εγκληματίες πολέμου και σφαγείς του Ελληνισμού, αλλά πρωτίστως ότι ο πόλεμος Ελλάδας/ Τουρκίας, είναι Θρησκευτικός.
Παρότι ως site έχουμε υποστηρίξει αυτή την Ελλήνο-Ρωσική συμπόρευση και συνεργασία, όλοι οι διαχειριστές του Dioptra-News θέλουμε να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε αντίθετοι στην πολιτική προσέγγισης της Ρωσικής Κυβέρνησης, με την Ισλαμική Τουρκία.
Γνωρίζουμε ότι ο φιλό-Χριστός Ρωσικός Λαός, δεν έχει καμία σχέση με αυτή την προδοτική πολιτική κίνηση, ούτε επιθυμεί την Ρώσο-Τουρκική προσέγγισή, την στιγμή μάλιστα που το αίμα του Ρώσου πιλότου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους Τούρκους, δεν έχει ακόμα «στεγνώσει». Μία «συγγνώμη» δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Στην Ελλάδα, λέμε,  «κάνε Τούρκο φίλο, κράτα και ένα ξύλο»!!!
Επίσης, δεν δύναται ένας ηγέτης να διεκδικεί τον τίτλο του «Ηγέτη της Ορθοδοξίας» και ταυτόχρονα να συνδιαλέγεται με τους σφαγείς των Ορθοδόξων Λαών, αυτούς οι οποίοι πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη γενοκτονία στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία του 19ου αιώνα κατά του Ορθόδοξου Ελληνισμού και αυτούς οι οποίοι βεβηλώνουν το Παγκόσμιο μνημείο της Ορθοδοξίας την Αγία Σοφία και να μην τολμά να εκδώσει μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας, κατά αυτού του γεγονότος.
Εμείς ως Έλληνες και Ορθόδοξοι, δεν ξεχνάμε ότι στις φλέβες μας ρέει Ελληνικό αίμα και υπηρετήσαμε αυτή την πατρίδα εκ νεότητος και στον Ελληνικό Στρατό,  από ακριτικές περιοχές, με έντονες και καθημερινές διαμάχες με το μουσουλμανικό στοιχείο των περιοχών.
Δεν είμαστε προσωπολάτρες , ούτε «Ρώσο-Λάγνοι», αλλά δηλώνουμε ξεκάθαρα Έλληνες Ορθόδοξοι και με συνεχή την προσπάθεια μας να επιδιώκουμε την κοινή πορεία με τους ομόδοξους και ομόθρησκους αδελφούς λαούς ανά τον κόσμο, όπως αυτόν της Ρωσίας!!!
Οποιαδήποτε κίνηση ενάντια στα συμφέροντα της Ελληνορθοδοξίας θα στηλιτεύεται και θα καυτηριάζεται με τον πρέποντα λόγο και την γραφή που έχετε αγαπήσει από το, Dioptra-News!
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου