Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 8-7-2016



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 16 έως 32 στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 35 στη Νότια Ελλάδα,
από 21 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, αλλά στις νότιες ακτές της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά τμήματα ισχυροί 6 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου