Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 27-7-2016



Την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 στην ηπειρωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Στη Θεσσαλία, Ήπειρο και κεντρική και δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις θερμές ώρες της ημέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα με εξαίρεση την ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο και τη Θράκη.
Κατά τις ίδιες ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν όμβροι ή καταιγίδες στην Ήπειρο, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στη Θεσσαλία. Στη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Λόγω των ασθενών ανέμων και της αυξημένης σχετικής υγρασίας στα ηπειρωτικά αναμένεται σε πολλές περιοχές αυξημένο αίσθημα δυσφορίας.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 33 και στην Κρήτη από 22 έως 29.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως στις ανατολικότερες θαλάσσιες περιοχές θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν και ασθενείς παροδικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 30 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου