Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Δεν πάμε καλά ...! Δίνουμε 1,8 δις τον χρόνο για να εισάγουμε κρέας, φρούτα και λαχανάκια Βρυξελλών...

Από τη μια, μας ληστεύουν με τα άγρια μέτρα 1,8 δισ. ευρώ και, από την άλλη...

Δίνουμε 1,8 δισ. τον χρόνο για να εισάγουμε κρέας, φρούτα και λαχανάκια Βρυξελλών...
Πρώτος και κύριος στόχος είναι η άμεση ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, που μπορεί μέσα σε έναν χρόνο να φέρει έσοδα

Ψάχνουμε με το... κλεφτοφάναρο επενδυτές, όποιας φυλής κι αν είναι, τους παρακαλάμε να έρθουν να πάρουν ό,τι ποθεί η καρδούλα τους και να δώσουν ό,τι έχουν ευχαρίστηση, όποτε θέλουν –α λα Cosco-, κι ας είναι κι από ξέπλυμα.

Και την ώρα που ζητιανεύουμε επενδυτές, που τους έχουμε πληρώσει πανάκριβα –οι περισσότεροι από όσους ήρθαν είχαν στο μυαλό τους να κάνουν μια δυο αρπαχτές και μετά να την κοπανίσουν, όπως και έγινε–, σπαταλάμε 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ για να εισάγουμε από την... Εσπερία φρούτα, λαχανικά και κρέας! Την ώρα που έχουμε τα καλύτερα, και από ποιότητα και από γεύση, λαχανικά και φρούτα και διαθέτουμε απέραντα βοσκοτόπια για παραγωγή κρέατος, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του ελληνικού λαού.

Θέλουμε ξύλο ή δεν θέλουμε; Και πρώτοι απ’ όλους εκείνοι που είχαν στα χέρια τους τα κλειδιά της χώρας, με τους τωρινούς να έχουν κι εκείνοι μερίδιο, αν και μικρό. Τα χρόνια που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, φθάσαμε στο σημείο οι αγρότες μας να καλλιεργούν πορτοκάλια και βαμβάκι για... απόσυρση στις χωματερές, παίρνοντας καλά λεφτά, και μετά, αντί για λαχανικά και άλλα αγροτικά προϊόντα, να φυτεύουν στα λιβάδια και στα χωράφια... φωτοβολταϊκά! Και οι υπουργοί Ανάπτυξης έστελναν στα καφενεία τους παραγωγούς.

Τους τότε μαθητευόμενους μάγους πληρώνει τώρα η χώρα!

Το 1,8 δισ. ευρώ με το οποίο πριμοδοτούμε τους αγρότες των... εταίρων μας είναι ακριβώς το ποσό των φόρων και των περικοπών που επιβλήθηκαν από τους δανειστές για φέτος, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση και να πάρουμε τη δόση των 7,5 δισ. ευρώ. Από 1,8 δισ. ευρώ μέτρα προβλέπει η συμφωνία και για το 2017 και για το 2018. Τι θέλουμε να πούμε; Ότι τα μέτρα θα ήταν αχρείαστα αν δεν υπήρχε διαρροή 1,8 δισ. ευρώ κάθε χρόνο για να φέρνουμε... λαχανάκια Βρυξελλών και κρέατα και ντομάτες από την Ολλανδία, η οποία όλα αυτά τα χρόνια του μαρτυρίου ήταν απέναντί μας, ξεχείλιζε στα Eurogroup και στις Συνόδους Κορυφής το ανθελληνικό της μίσος.

Ιδού, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό για άμεσες παρεμβάσεις στην αγροτική παραγωγή, στον πρωτογενή τομέα. Παρεμβάσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα, ακόμη και μέσα στην επόμενη χρονιά, μειώνοντας το κόστος των εισαγωγών μας.

Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλο όφελος με μια εκστρατεία που στο παρελθόν είχε αποδώσει. Ήταν η μεγάλη καμπάνια με σύνθημα «Αγόραζε Ελληνικά» – «Στο τραπέζι σου μόνο προϊόντα από ελληνικά χέρια».

Είναι ώρα η Ελλάδα να στείλει το μήνυμα: ΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ... 

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου