Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 11-7-2016



Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην ηπειρωτική χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που τοπικά τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς, στην κεντρική από 19 έως 34, στη νότια από 18 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 36 και στην Κρήτη από 21 έως 30. Στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 έως 4 βαθμούς υψηλότερη.
Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί άνεμοι 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο στα γύρω ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στις ανατολικές ακτές έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα όρεινα του νομού, όπου και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου