Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ α λα Game of Thrones (ξεκαρδιστικό βίντεο!)

Πρώην υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ δημιούργησε ένα βίντεο κατά της κυβερνητικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εμπνευσμένο από τη σειρά Game of Thrones.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, με τον πρωταγωνιστή, τον πολιτευτή των ΑΝΕΛ Γιάγκο Ραυτόπουλο, αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές να είναι ντυμένοι όπως οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς. Η κάμερα ακολουθεί τους συμμετέχοντες στην πόλη της Πάτρας να περιφέρονται και να απαριθμούν ένα-ένα τα κυβερνητικά λάθη. Μάλιστα, κρατάνε στα χέρια τους και μία φωτογραφία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

«Ξεπούλησαν στα μνημόνια, δίχως ίχνος ντροπής, το μέλλον της γενιάς μας για την καρέκλα», αναφέρει ο πρωταγωνιστής σε μία παρωδία του walk of shame του Game of Thrones.

Συγκεκριμένη στη περιγραφή του βίντεο στο youtube γράφει:
«Ξεπούλησαν στα μνημόνια δίχως ίχνος ντροπής, το μέλλον της γενιάς μας για την καρέκλα. Ενα βίντεο εμπνευσμένο απο το walk of shame του Game of Thrones γυρισμένο με σκοπό να μας συνειδητοποιήσει για τον βαθμό που φτάνουμε να συνηθίζουμε να ανεχόμαστε γενοκτόνες πολιτικές.
Σκηνοθεσία-κείμενα-editing-visual effects: Ραυτόπουλος Γιάγκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου