Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τσίπρας, Ντόρα, Βενιζέλος, Μεϊμαράκης ...όλοι μαζί στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος!


  • Όλοι διερωτώμαστε πόσο εχθροί είναι μεταξύ τους οι πολιτικοί διαφορετικών κομμάτων.
Μια απάντηση στο ερώτημα δίνει σήμερα ο...Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα» στα «Νέα», στην οποία αποκαλύπτει ότι οι Ελληνες πολιτικοί βρίσκουν τον τρόπο να συνεννοηθούν, να συνομιλήσουν, ακόμη και να συνταξιδέψουν όταν... βρίσκονται στο εξωτερικό!


Οπως αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος, την περασμένη Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας συνευρέθη με τη... μισή Βουλή στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο.

Εκεί προέκυψε και η παραπάνω φωτογραφία, στην οποία εικονίζονται πολιτικοί που συνήθως «σφάζονται» στη Βουλή αλλά στην προκειμένη περίπτωση ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και λοιποί βουλευτές, μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πόζαραν στον φακό. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στα ελληνικά ΜΜΕ και έγινε viral με την αξιοπερίεργη σύνθεσή της.

Αυτό που αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον...

Γράφει:
«Μέγα θέμα προέκυψε από το γεγονός ότι όλοι ο προαναφερόμενοι, συν γραμματείς και φαρισαίοι, ταξίδεψαν με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο επιστρέφοντας στην Αθήνα.
Πώς έγινε αυτό το μαγικό; Ας είναι καλά η αγαπημένη Ντόρα η... διεκδικήτρια, η οποία "καθάρισε" για όλους. Εκείνη ήταν που εισηγήθηκε στον πρόεδρο Αλέξη να πάρει μαζί του στην Αθήνα όλη την αποστολή, αντί να τρέχουν οι άνθρωποι από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Εκείνος αποδέχτηκε αμέσως το "αίτημα" και αυτό κατέστη εφικτό, διότι για τη μετακίνησή του στο Στρασβούργο είχε χρησιμοποιήσει, άγνωστο σε μένα γιατί, το Embraer που χωράει 28 άτομα».

Στο σχετικό σκίτσο, μάλιστα, που κοσμεί καθημερινά τη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου εικονίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη, κρατώντας κομπολόι στο ένα χέρι και στο άλλο το... πρωθυπουργικό Embraer!

http://greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου